Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο πιθηκεύων

Γιατί ψάχνει για καινούργιος ένδοξους προγόνους ο πρωθυπουργεύων; Μήπως γιατί αν και νωρίς, η ιστορία καταγράφει τα καμώματα του παππού και του μπαμπά; Ή μήπως γιατί κι αυτός όπως ο κάθε πικραμένος ψάχνει για ένδοξο παρελθόν καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο την μηδαμινότητα της παρούσης ύπαρξής του; Θα μου πεις: «γιατί δεν τον πιστεύεις;»Μα πολύ απλά, διότι από τα κύτταρα που τουλάχιστον γνωρίζουμε τους καιρούς που ζούμε, δηλαδή του παππού και του μπαμπά, δεν ακούσαμε και καμιά αλήθεια.

«…έχω συγγενικούς δεσμούς με την Πολωνία, καθώς ο προπάππος μου καταγόταν από την περιοχή του Μπιάουιστοκ. Ήταν πατριώτης και επαναστάτης Πολωνός, που έφυγε πρόσφυγας στην Ελλάδα και πάλεψε και εκεί, για την απελευθέρωση της Ηπείρου τότε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, συνεχίζοντας την επαναστατική του δραστηριότητα.

Μάλιστα, συνέβαλε και στην ανακάλυψη του αρχαιολογικού χώρου της Δωδώνης κι έτσι έγινε και πολύ ένθερμος πατριώτης Έλληνας, κάνοντας την Ελλάδα δεύτερή του πατρίδα»(εδώ καμαρώστε τον), είπε ο πρωθυπουργεύων στην συνάντησή του με τον Πολωνό ομόλογό του και ρίγησα… «ανυπερθέτως».

Έχουμε και λέμε δύο παππούδες. Ο ένας αγωνιστής αντάρτης στην Πολωνία και ο άλλος πιστολέρο στο Τέξας. Πώς να μην είναι ο πρωθυπουργεύων «αντιεξουσιαστής» κάνοντας την «επανάσταση του αυτονόητου»;

Ο προπάππους του λοιπόν, (προσφυγάκι κι αυτός από την Πολωνία) αφού πολέμησε λυσσαλέα για τα «δίκαια» του Πολωνικού λαού, για κάποιο λόγο Πολωνός ων όπως παραδέχεται ο πρωθυπουγεύων κατηφόρισε στην Ελλάδα. Κυνήγησε αβυσσαλέα τον Αλή Πασά ελευθερώνοντας την Ήπειρο, ανακάλυψε την Δωδώνη γιατί ήταν και επιστήμονας και γεννοβόλησε τον παππού που αποκαλείται και «Γέρος της Δημοπρασίας». Εκείνο που δεν ξέρετε είναι πως ο παππούς του προπάππου κυκλοφορούσε με το ψευδώνυμο «Μεγάλος Κωνσταντίνος».

Ο παππούς του προπάππου του προπάππου ήταν ο Σπάρτακος. Ο προπάππος του προπάππου του προπάππου του παππού ήταν ο Ιούλιος Καίσαρας. Ο προπάππος του προπάππου του προπάππου του προπάππου του παππού ήταν ο Μιλτιάδης-Λεωνίδας-Πλάτωνας γιατί εκτός από πολεμιστής ήταν και επιστήμονας. Ο προπάππος του προπάππου του προπάππου του προπάππου του προπάππου του προπάππου του παππού ήταν ο Μίνωας.

Σύμφωνα με τον Δαρβίνο, ο οποίος ήταν συνάδελφος των επιστημόνων προπαππούδων, ο προπάππος του προπάππου του προπάππου του προπάππου του προπάππου (και πάει λέγοντας) του πρωθυπουργεύοντος ήταν ο «πίθηκΑς».

Βγάζουμε το συμπέρασμα λοιπόν, ότι από την εξέλιξη των Ειδών ξέφυγε μόνο ένα άτομο: Ο ένδοξος απόγονος του προπάππου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]