Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκανδαλίδης: Εθνική συνεννόηση ή εκλογές

Την ανάγκη να αξιοποιηθούν και να στρατευτούν όλες ανεξαιρέτως οι ικανές δυνάμεις του κόμματος, της πολιτικής και της κοινωνίας, προτάσσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News» επισημαίνει πως το δίλημμα πλέον είναι εθνική συνεννόηση ή εκλογές.

Ο κ. Σκανδαλίδης ξεκαθαρίζει πως ένας ανασχηματισμός θα έχει νόημα μόνο αν αλλάξει η δομή της κυβέρνησης και ενισχυθεί, ουσιαστικά, το κέντρο της λήψης των αποφάσεων, ενώ δηλώνει πως στο νέο σχήμα θα ...
πρέπει να χρησιμοποιηθούν εξωκοινοβουλευτικά, ή εξωκομματικά πρόσωπα.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, ο κ. Σκανδαλίδης τονίζει πως η κυβέρνηση θα πρέπει να εγγυηθεί εδώ και τώρα τη συνολική ανασυγκρότηση της χώρας και τάσσεται κατά μίας πιθανής αναδιάρθρωσης. «Η αναδιάρθρωση του χρέους δεν εντάσσεται στη στρατηγική μας», δηλώνει, επισημαίνοντας πως «η μακροχρόνια αποπληρωμή του συνολικού χρέους με χαμηλό επιτόκιο είναι η μόνη οδός».

Επιπλέον, ο υπουργός τάσσεται κατά της οριζόντιας περικοπής μισθών, συντάξεων και χαμηλών εισοδημάτων και ζητά να υπάρξει οριοθέτηση του ελάχιστου κοινωνικού κράτους.


Απορία ιστολογίου: Αφού ο κύριος Σκανδαλίδης διαφοροποιείται, γιατί δεν καταψηφίζει την κυβέρνηση, η οποία όπως φαίνεται, δεν τον εκπροσωπεί;
Απάντηση ιστολογίου: Επειδή η πολιτική (και όχι μόνο) επιβίωση απαιτεί "κωλοτούμπες" (το νέο εθνικό σπορ και δη των πολιτικών) ο κύριος Σκανδαλίδης προτάσσει τις αμφιβολίες και τις διφοροποιήσεις του. Κανείς δεν ξέρει τι τον περιμένει αύριο, οι δε πολιτικοί γνωρίζουν πως ίσως να μην υπάρχει για τους ίδιους αύριο (κυριολεκτικά). Ταυτόχρονα, παίζει το παιχνίδι "ζεστό-κρύο" και εξυπηρετεί την "δημοκρατικότητα" του κόμματος... Βλέπετε, πάνω από όλα, σε αυτή τη χώρα έχουμε... "δημοκρατία"!





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]