Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης του μνημονίου στην Κερατέα


Χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να χτυπήσουν τους κατοίκους. Χημικά και δακρυγόνα έχουν μεταβάλει την ατμόσφαιρα σε κόλαση. Την ίδια στιγμή, η παράνομη επίθεση της κυβέρνησης Παπανδρέου (έχουν εκδοθεί δύο δικαστικές αποφάσεις υπέρ των κατοίκων της Κερατέας) επιχειρεί και από αέρος με ελικόπτερο.

Σκηνές που θυμίζουν δικτατορικά καθεστώτα, που προσπαθούν να επιβληθούν με οποιοδήποτε μέσο διαθέτουν, στους πολίτες. Αυτό που γίνεται σήμερα στην Κερατέα είναι κανονικός πόλεμος. Τα μεγάφωνα του Δήμου αναγγέλουν στους κατοίκους: “Η πόλη μας δέχεται επίθεση”.

Οι άνδρες των ΜΑΤ πραγματοποιούν επιχείρηση στρατιωτικού τύπου, χρησιμοποιώντας απροκάλυπτα πρωτοφανή βία. Η ευθύνη της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας καταλογίζεται και θα πρέπει οι υπαίτιοι για το συγκεκριμένο αίσχος να λογοδοτήσουν στο μέλλον στην Δικαιοσύνη.


Το κράτος επιτίθεται ανοιχτά πλέον στους πολίτες του, αφού οι τελευταίοι ακολουθούν πιστά τους νόμους, ενώ η κυβέρνηση ακολουθεί πιστά τα συμφέροντα...

Έκτατο δελτίο τύπου από τον Δήμο Κερατέας



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. i dimokratia tou pasok!!!!!!!
    vlepo na mas vomvardizoun oi amerikanoi gia na mas prostateysoun apo tin kyvernisi mas!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στους κατοικους της Κερατεας!!
    Οι ρουφιανοι πολιτικαντηδες αργα ή γρηγορα θα λογοδοτησουν!!
    Κανενας προδοτης δεν ξεφευγει!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]