Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ολίγιστος Παπανδρέου απεδείχθη και ευλίγιστος για να αποφύγει αποδοκιμασίες στην Ύδρα

Μια... δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργού στην Ύδρα, όπου βρίσκεται για τις πασχαλινές εορτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το νησί του Σαρωνικού, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε προγραματίσει να παρακολουθήσει την ακολουθία του επιταφίου στην κεντρική εκκλησία, αλλά οι... άγριες διαθέσεις των πιστών, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, του ετοίμαζαν... υποδοχή με αποδοκιμασίες τον ανάγκασαν να αλλάξει το πρόγραμμά του.

Έτσι επέλεξε άλλη εκκλησία, υπό τον φόβο των... ανταρτών πολιτών!

Ο φόβος μπροστά στην αγανάκτηση των πολιτών είναι το μοναδικό αληθινό στοιχείο που υπάρχει στον σημερινό πρωθυπουργό - υπάλληλο του ΔΝΤ και των "αγορών". Ο ό,ποιος προγραμματισμός του δεν μπορεί να υπάρξει για να μην συναντηθεί με τους ιδιοκτήτες αυτής της χώρας. Βλέπετε, όσο και αν ο Γιώργος Παπανδρέου πιστεύει πως η χώρα είναι ένα χωράφι που κληρονόμησε, δεν μπορεί να αποφύγει την σκληρή -για τον ίδιο- πραγματικότητα, η οποία είναι μία: Ως λάθρος και κάκιστος διαχειριστής αποφεύγει να βρεθεί με τους ιδιοκτήτες - πολίτες οι οποίοι τον ψάχνουν εναγωνίως...

Η λογική λέει: Εάν ο Παπανδρέου πιστεύει πως πράττει το σωστό, πώς είναι δυνατόν να κρύβεται από όλους; Είναι δυνατόν οι πολλοί να έχουν άδικο και ο ένας δίκιο; Μόνο σε απολυταρχικά, μοναρχικά ή δικτακτορικά καθεστώτα συμβαίνει αυτό. Και αφού στην Ελλάδα δεν έχουμε μοναρχία, τότε... ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένας δικτάκτορας -κακός μάλιστα- που κρύβεται για να γλιτώσει τα χειρότερα από τον λαό...

Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Το ξέρει πολύ καλά ότι έχει άδικο, μην τα ξαναλέμε, "λεφτά υπάρχουν" είπε για να μας πιάσει κώτσους. Αγοράζει χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί το ξεπούλημα. Ο διεθνής απατεώνας τον συμβούλεψε πώς να γίνει τάχιστα. Μόλις το ολοκληρώσει, μην τον είδατε τον Κίτσο τον λεβέντη, τον αρχιληστή! Θα μείνουμε με τη μπουκάλα στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι βία παρακαλώ. Υπάρχουν και ανθρωπιστικές μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε η ελληνική κοινωνία να εκτελέσει ένα επικίνδυνο πολιτικό πρόσωπο που είναι εχθρός της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έ ρε και να μην παίρνει μπροστα λέει, η ΜΙΖΑ του ελικοπτέρου, γέλια που θα κανουμε ??? Γιατί άν πονεσε ο κόκκιγας του Ζαβού όταν έπεσε απο το ποδήλατο; τότε να δεις τι έχει να γίνει. Θα θυμήζει τον δύστυχο που σκυμένος αφηρημένα στις σιδηροδρομικές γραμμές, έπεσε αίφνης, θύμα βιασμού από τρένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ....Einai asteio to "reportaz"... O 8eos na to kanei!
    H Espresso einai pio egkyrh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]