Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δύο νέες συλλήψεις για κατασκοπεία στη Θράκη!


Η είδηση δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη επίσημα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης προχώρησε στη σύλληψη δύο νεαρών μουσουλμάνων, μετά από έρευνα που τους έγινε από άνδρες της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών.

Κατά την έρευνα οι νεαροί ήταν νευρικοί έως προκλητικότατοι. Όμως, η έκπληξη που επεφύλασσαν οι δύο νεαροί μουσουλμάνοι στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ήρθε όταν αυτοί ερεύνησαν τα κινητά τους τηλέφωνα. Τότε, διαπίστωσαν πως υπήρχε σε αυτά πλουσιότατο φωτογραφικό υλικό από στρατιωτικούς χώρους (στρατόπεδα) της Θράκης, αλλά και από άλλες περιοχές στρατιωτικού ενδιαφέροντος… Οι φωτογραφίες αυτές, στο σύνολό τους ήταν από την Θράκη και την Χαλκιδική…!

Στα κινητά τηλέφωνα των νεαρών μουσουλμάνων βρέθηκαν επίσης φωτογραφίες με σήματα – λογότυπα των Γκρίζων Λύκων, καθώς και της Σημαίας της Ανεξάρτητης Τουρκικής Θράκης.

Κατά το στάδιο της προανάκρισης διαπιστώθηκε πως οι συλληφθέντες είχαν υπηρετήσει την στρατιωτική τους θητεία σε κάποιους από τα στρατόπεδα που ήταν στα κινητά τους.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών άνδρες της οποίας έχουν ήδη αναλάβει την ανάκριση των συλληφθέντων. Οι άνδρες της ΕΥΠ σημειώνουν συνεχώς τα λεγόμενα από τις καταθέσεις των νεαρών και έχουν συνεχή επικοινωνία με κλιμάκια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία κατασκοπίας κατά των δύο νεαρών, οι οποίοι έχουν κριθεί ως «λαλίστατοι», από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η ανάκριση…

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]