Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμίνι η Αθήνα του Καμίνη

Όπως είπε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, μια πληροφορία που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Δημοκρατία» αναφέρει ότι, με άνωθεν εντολή, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθήνα 9,84», μετά από πολλά χρόνια, δεν θα μεταδώσει φέτος καμία λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας, ούτε και την Ανάσταση.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι, που διαβιούν στη χώρα και φτάνουν το ένα εκατομμύριο.

Πρώτα απ’ όλα ποιος τους είπε ότι ενοχλήθηκαν οι μουσουλμάνοι;

Πήγε κάποια αντιπροσωπεία μουσουλμάνων και ζήτησε κάτι τέτοιο;

Από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως!

Από την απόφαση που παίρνει η διοίκηση του σταθμού είναι βέβαιο ότι προκαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής.

Είναι μια πρωτοφανής απόφαση, που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός.

Οφείλει, σήμερα κιόλας, να αναθεωρήσει την απόφασή της. Γιατί πρώτιστα η Δημοτική Αρχή των Αθηνών, θα πρέπει να γνωρίζει πως στο όνομα του πολυπολιτισμού δεν έχει κανένα δικαίωμα να παραβιάζει (λόγω θέσεως) τα ήδη υπάρχοντα δικαιώματα των "ιθαγενών" της χώρας.

Η κίνηση αυτή της Δημοτικής Αρχής Αθηνών, λειτουργεί όμως, και αναδραστικά, αφού καταφέρνει να συσπειρώσει τους Έλληνες (χριστιανούς) πολίτες και να τους φανατίσει υπέρ της Ορθοδοξίας (ενώ πολλοί μέχρι σήμερα ήταν αδιάφοροι θρησκευτικά). Ίσως, θα έπρεπε και μόνο για τα αποτελέσματα της "πολιτικής" Καμίνη, να βραβευθεί από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, για το τεράστιο έργο συσπείρωσης των Ελλήνων χριστιανών που προσφέρει ο κύριος Καμίνης από τη θέση του Δημάρχου Αθηναίων.

Μεγάλη είναι πραγματικά η κάψα και λατρεία ο δήμος Αθηναίων με τους λαθρομετανάστες. Αναρωτιέμαι, αυτός ο Καμίνης, ήταν αντικειμενικός στη θέση του "Συνηγόρου του Πολίτη" ή προέτασσε τις προσωπικές του θέσεις στην "συνηγορεία" των Ελλήνων πολιτών; Από την άλλη, θα θεωρούσα φυσιολογική τη στάση του υπέρ των λαθρομεταναστών και πασών μη Ελληνικής καταγωγήςσ φυλών, εάν γνώριζα πως πρόκειται για... έρωτα και δεν μπορεί να αντισταθεί στον... πειρασμό να προωθήσει τα συμφέροντα του έρωτά του. Όπως και να είναι όμως, ο κύριος Καμίνης μετατρέπει την Αθήνα σε καμίνι, που πολύ αμφιβάλω αν ο ίδιος πληρεί τις προϋποθέσεις να ζήσει μέσα σε αυτό, όταν το καμίνι... ανάψει.

Διαβάζω, λοιπόν στην εφημερίδα Έθνος, άλλη μία "δράση" της παράταξης Καμίνη:

Συγκροτείται Συμβούλιο Ενταξης Μεταναστών του δήμου Αθηναίων. Το όργανο θα είναι 11μελές, με 11 αναπληρωματικά μέλη.

Η υπεύθυνη κ. Κουβέλη επεσήμανε ότι καθώς “αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δημοτολόγιο-αρχείο, για την εκλογή των μελών του συμβουλίου γίνεται πρόταση μιας πρώτης εκπροσώπησης με βάση γεωγραφικά και πληθυσμιακά κριτήρια, καθώς και το κριτήριο της συμμετοχής στα κοινωνικά δρώμενα???

Σύμφωνα με την πρόταση που έγινε και δεκτή κατά πλειοψηφία, πρόεδρος του συμβουλίου θα είναι η Μαρία Κουβέλη, δημοτική σύμβουλος της παράταξης Καμίνη και τακτικά μέλη οι:

Ελευθέριος Σκιαδάς, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κακλαμάνη, Νίκος Σοφιανός, δημοτικός σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, ο Αχμέτ Μοαβία συντονιστής του “Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών”, από την σουδανική κοινότητα, η Φλούτουρα Ταφιλάκου πρόεδρος της “Ομοσπονδίας Αλβανικών Συλλόγων στην Ελλάδα”, ο Τζο Βαλέντσια πρόεδρος της “Ένωσης Φιλιππινέζων Μεταναστών”, ο Γιουνούς Μοχαμαντί πρόεδρος του “Συλλόγου Αφγανών Νομίμων Μεταναστών και Προσφύγων”, η Κατερίνα Κουτσίρκου πρόεδρος της “Κοινότητας των Ουκρανών στην Ελλάδα”, η Μαρία Οχιλέμπο πρόεδρος της “Οργάνωσης Γυναικών από τη Νιγηρία”, ο Δημήτρης Χριστόπουλος πρόεδρος της “Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου” και ο Νικόδημος Κίνουα Μαϊνά πρόεδρος της ΜΚΟ “Ασάντε”.

Αναπληρωματικά μέλη είναι ο Γιώργος Αμυράς δημοτικός σύμβουλος του “Επιμένουμε Αθήνα”, η Μαρία Κανελλοπούλου δημοτική σύμβουλος της “Ανοικτής Πόλης”, ο Πέτρος Κωνσταντίνου δημοτικός σύμβουλος της “ΑΝΤΑΡΣΥΑ”, ο Ιωσήφ Αζέρ Σαμουήλ πρόεδρος της “Ένωσης Αιγύπτιων Εργαζομένων, ο Μουνίρ Σίντο πρόεδρος του “Ελληνοπακιστανικού Συλλόγου”, ο Φαρούκ Χουσεϊν πρόεδρος του “Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαγκλαντές”, η Πετρονέλα Κωτσοπούλου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του “Ελληνομολδαβικού Επιμορφωτικού Συνδέσμου Φιλίας”, η Λορέτα Μακόλεϊ πρόεδρος των “Ενωμένων Γυναικών Αφρικής”, ο Ελίας Αλί Χασάν πρόεδρος της “Ένωσης Σομαλών Ελλάδας”, ο Τζανέτος Αντύπας πρόεδρος της ΜΚΟ “Πράξης” και η Καλλιόπη Λυκοβαρδή μέλος της “Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου”.

Την πρόταση, όσον αφορά τόσο την συγκρότηση του συμβουλίου όσο και τον κανονισμό, υπερψήφισαν οι παρατάξεις του Γιώργου Καμίνη και του Νικήτα Κακλαμάνη.

Υπέρ της συγκρότησης του συμβουλίου ήταν η “Λαϊκή Συσπείρωση” και λευκό έδωσε η “Ανοικτή Πόλη” ενώ την καταψήφισε ο δημοτικός σύμβουλος της “ΑΝΤΑΡΣΥΑ”. Κατά του κανονισμού τάχθηκαν τόσο η “Λαϊκή Συσπείρωση”, όσο και η “Ανοικτή Πόλη” και η “ΑΝΤΑΡΣΥΑ”. Οι ενστάσεις των παρατάξεων της αριστεράς αναφορικά με τον κανονισμό είχε να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή τα μέλη του συμβουλίου διορίζονται και δεν εκλέγονται.

Από την συζήτηση και την ψηφοφορία απουσίαζε ο δημοτικός σύμβουλος της “Χρυσής Αυγής”.

Ιδιαίτερη ένσταση εξέφρασε ο Πέτρος Κωνσταντίνου από την παράταξη “ΑΝΤΑΡΣΥΑ”, αναφορικά με τον πρόεδρο του “Ελληνοπακιστανικού Συλλόγου”, δηλώνοντας ότι πρόκειται για «άτομο αμφίβολης αντιπροσωπευτικότητας όσον αφορά την ίδια του την κοινότητα».


9,84: όχι λειτουργίες για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι!

Έπειτα από πολλά χρόνια ο ραδιοφωνικός σταθμός «9,84» του Δήμου Αθηνάιων δεν θα μεταδώσει φέτος καμία λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας ή της Κυριακής του Πάσχα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» και σχετική δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ κ. Γ. Μιχελάκη για να μην… προσβληθούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες που διαμένουν στην πρωτεύουσα! Μια απόφαση που φέρεται να ελήφθη με «άνωθεν εντολή»…

Ο κ. Μιχελάκης διερωτήθηκε σήμερα για την απόφαση: «Πρώτα απ’ όλα ποιος τους είπε ότι ενοχλήθηκαν οι μουσουλμάνοι; Πήγε κάποια αντιπροσωπεία μουσουλμάνων και ζήτησε κάτι τέτοιο;».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ πρόσθεσε ότι από πουθενά δεν προκύπτει ενόχληση των μουσουλμάνων και ότι αντιθέτως, από την απόφαση της διοίκησης του σταθμού προκαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής.

«Είναι μια πρωτοφανής απόφαση, που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός. Οφείλει, σήμερα κιόλας, να αναθεωρήσει την απόφασή της» κατέληξε για το ίδιο θέμα ο κ. Μιχελάκης.

Αντίθετα, την ικανοποίηση της για αυτή την απόφαση της διοίκησης του 9,84 εξέφρασε με επιστολή της η Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του Ναζισμου (ΟΡΓΑΝΑ), αφού όπως τονίζει η Ελληνική πολιτεία πρέπει να αφήσει τις αρρωστημένες αντιλήψεις ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες εποχές.

“Όπως τόνισε και ο αείμνηστος Φύρερ, που θεωρούσε το Χριστιανισμό οργανωμένο ψεύδος, προσδοκώντας ότι το «σάπιο κλαδί» θα έπεφτε μόνο του, ενώ όπως ο ίδιος τόνιζε, “είμαστε άτυχοι που έχουμε την λάθος θρησκεία. Το Ισλαμ ταιριάζει πολύ καλύτερα στους Ναζί. Γιατί δηλαδή να έχουμε την αδυναμία και την χαυνότητα του Χριστιανισμού“

Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να βρούμε το αληθινό θρησκευτικό φως που θα μας βοηθήσει να βγούμε από την Ελληνική μιζέρια. Σε αυτή την κατεύθυνση, χαιρετίζουμε την απόφαση του κυρίου Καμίνη και της διοίκησης του 9,84

Ελπίζουμε να συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα και στο μέλλον”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΡΓΑΝΑ.

Κλείνοντας, "σατυρικά", προσπαθούμε να αναδείξουμε την φασιστική νοοτροπία κάποιων ερπόντων (μέχρι πριν λίγο καιρό) φασιστοειδών, που στο όνομα της δημοκρατίας (γνωρίζουν την έννοια της λέξης άραγε;) καταπατούν μονομερώς τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών...

Και πάλι αναρωτιέμαι: Λέτε να υπάρχει κάποιος έρωτας μεγάλος πίσω από το όλο θέμα;


ΥΓ: Και το καλοκαιράκι ετοιμαστείτε για το Athens Gay Parade που θα γίνει υπό την αιγίδα του κου Δημάρχου. Κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν κατά των παρελάσεων... τον παρεξήγησα τον άνθρωπο...
Πάμε, λοιπόν, όλοι μαζί το σύνθημα: "Στην Αθήνα του Καμίνη, τίποτε όρθιο δεν θα μείνει"...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. μηπως ειναι καιρος οι ελληνες ,να μην δινουμε με κανενα
    τροπο τα χρηματα μας στο κρατος και στους οργανισμους του,και τα ..καμινια που θελουνε να κανουνε ...ευγενειες στους αλλοθρησκους,να τις κανουνε με τα δικα τους τα λεφτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαλαμαλεκομ αθηνα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]