Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περίεργη δήλωση “Έλληνα υπουργού” προβάλουν διεθνή μέσα ενημέρωσης


Έλληνας υπουργός που δεν θέλησε να κατονομαστεί δηλώνει στη γερμανική εφημερίδα Die Welt ότι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι αναπόφευκτη, σε άρθρο που θα δημοσιευθεί την Τρίτη, μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

"Τώρα το ερώτημα δεν είναι αν θα αναδιαρθρώσουμε, αλλά το ερώτημα είναι πότε", φέρεται να δηλώνει στην εφημερίδα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο, με την εφημερίδα να χαρακτηρίζει τον αξιωματούχο "στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου".

Προσθέτει ότι η Ελλάδα είχε πει στην Ε.Ε. και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις αρχές του 2010 ότι θα ήταν καλύτερο να συνδεθούν τα δάνεια της βοήθειας αμέσως με την αναχρηματοδότηση.

"Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα χρειάζονταν να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση", φέρεται να δηλώνει ο υπουργός στην εφημερίδα.

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και σημερινό δημοσίευμα του Bloomberg. Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι αναπόφευκτη και πλέον είναι θέμα χρόνου, αναφέρει η Die Welt επικαλούμενη υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης χωρίς να τον κατονομάζει, αναφέρει το Bloomberg.

Οι ηγέτες της Ευρώπης ενημέρωσαν την Ελλάδα στα τέλη του 2010 ότι η χώρα θα πρέπει να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις και μέτρα περικοπών πριν αρχίσει οποιαδήποτε συζήτηση για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης, φέρεται να δηλώνει στη γερμανική εφημερίδα ο υπουργός, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Η Ελλάδα έκανε ότι ήταν υποχρεωμένη να κάνει, προσθέτει ο αξιωματούχος στην εφημερίδα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]