Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κι άλλα γιουχαΐσματα στον Πάγκαλο...


Απομονώθηκε ο Πάγκαλος σε πλοίο, λόγω γιουχαϊσμάτων

Πληροφορίες που ήρθαν από φίλο που ταξιδεύει με το πλοίο «Μακεδών», μας αναφέρουν πως δημιουργήθηκε θέμα με τον Πάγκαλο που επέστρεφε από την Τζιά και έγινε αντιληπτός από μερίδα των επιβατών.

Μόλις οι επιβάτες είδαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης άρχισαν να τον γιουχάρουν και προς αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων η προσωπική φρουρά του κυρίου Πάγκαλου (15 ατόμων!) φρόντισε να απομονώσει μέρος του πλοίου για να εξασφαλίσει την προσωπική ασφάλεια του πολιτικού ανδρός…

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το απόγευμα, λίγο πριν την είσοδο του πλοίου στον Πειραιά. Η είδηση για τον γνωστό συνταξιδιώτη μεταφέρθηκε στους υπόλοιπους ταξιδιώτες και οι σχολιασμοί ήταν απερίγραπτοι.

Τελικά, ούτε για μία έξοδο Σαββατοκύριακου δεν μπορεί να βγει ο αντιπρόεδρος… Τέτοια βρωμοκατάσταση και ανελευθερία βιώνει ο «νους» του κυβερνώντος κόμματος.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]