Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση με έδρα το... Καστρί

  • Στο… Καστρί «γυρίζει» η μπίλια των εκλογών!
«Φωτιά» έχουν πάρει τα «κόκκινα» τηλέφωνα των υπουργείων καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος από όσα συμβαίνουν στο κυβερνών κόμμα και καλεί τους υπουργούς να πάρουν… θέση!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συσκέψεις στο Καστρί, την… πρωθυπουργική κατοικία, οι συσκέψεις έχουν την τιμητική τους και έως αύριο θα περάσει σχεδόν το μισό υπουργικό συμβούλιο ώστε να αποφασιστεί η επόμενη ημέρα στην κυβέρνηση, με τις εκλογές να είναι προ των πυλών, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

Πιο συγκεκριμένα, το κακό κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες κατά την απουσία του Γιώργου Παπανδρέου στο εξωτερικό (Πολωνία), έχουν δημιουργήσει τριγμούς και αναταράξεις, με τον πρωθυπουργό να είναι οργισμένος και συνάμα αποφασισμένος να πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Επειδή πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν, πρέπει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ως γνωστόν έμαθε αμέσως τα όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομίας για το σχέδιο νόμου που αφορά τον τζόγο, ενημέρωσε συγκεκριμένους υπουργούς να είναι παρόντες στο Καστρί ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις και φυσικά να ακούσει τις… απόψεις τους για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης. Ο ίδιος φυσικά, θα τις σταθμίσει και θα αποφασίσει, αν και όπως προαναφέρθηκε οι εκλογές ίσως αποτελούν… μονόδρομο για τον πρωθυπουργό, όχι όμως για την τρόικα που δείχνει να ανησυχεί.

Παράλληλα, στο Καστρί θα αποφασιστεί και η… πρόσκαιρη άμυνα στην επίθεση που αναμένεται από τη Νέα Δημοκρατία και τα υπόλοιπα κόμματα, μετά τις πληροφορίες για πρόταση μομφής εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Το σίγουρο είναι πως από την Δευτέρα, θα υπάρξουν εξελίξεις στο κυβερνών κόμμα, εξελίξεις τις οποίες κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά. Άλλωστε και όπως καθημερινά επισημαίνει ο Γιώργος Πεταλωτής «…είναι στην ευχέρεια του πρωθυπουργού να αποφασίσει»...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]