Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θεόδωρος Πάγκαλος - Χαρακτηριστικό δείγμα αυτών που μας κυβερνούν

  • Ας καταλάβουμε πλέον ποιοί μας κυβερνούν
Σε στιγμές κρίσης, όπως είναι η στιγμές που τώρα ζούμε στην Ελλάδα, το να ψάχνεις να βρεις ποιός φταίει για να τον εκδικηθείς, η να τον τιμωρήσεις, δεν ωφελεί σε τίποτα. Αν όμως ψάχνεις τον φταίχτη θέλοντας να μάθεις που έγιναν λάθει, για να αποφύγεις την επανάληψη τους, αυτό είναι μια 100 % σώφρονα και υγιείς πράξη.

Θα σταθώ σε μια μόνο φράση ενός Έλληνα πολιτικού, τον οποίο σήμερα χρησιμοποιεί η κυβέρνηση, ως έγκυρο πρόσωπο, να βγάλει προς τα έξω αυτά που δεν μπορούν υποτίθεται να πουν κάποιοι άλλοι. Είναι δηλαδή το ποιό, η ένα από τα ποιό αξιόλογα, αξιόπιστα πρόσωπα το οποίο έχει το πολιτικό εκτόπισμα να μας πείσει, να μας επηρεάσει, για κάτι που η κυβέρνηση φοβάται την αρνητική αντίδραση της κοινωνίας.

Είναι δηλαδή το πρόσωπο που εμείς μέχρι τώρα, οι πολίτες, τρέφαμε υψηλό σεβασμό.

Θεόδωρος Πάγκαλος

Πρώην Διδάκτορας οικονομικών επιστημών στην Σορβόνη.

Εκλεγμένος βουλευτής από το 1981. Διετέλεσε πάρα πολλές φορές Υφυπουργός, Υπουργός, και μέλος πολλών, πολλών άλλων συμβουλίων και επιτροπών που έχουν σχέση με την καρδιά, με τον πυρήνα της κυβέρνησης, και της εξουσίας.

Σίγουρα έχει παραστεί ως σώμα, όχι ως μυαλό, σε τουλάχιστον εκατό υπουργικά συμβούλια τα τελευταία 30 χρόνια...

Αυτός λοιπόν ο ανεύθυνος ανθρωπάκος, γιατί είναι ανεύθυνος ανθρωπάκος, εμφανίστηκε στην εκπομπή των Καμπουράκη Οικονομέα, αυτοσαρκαζόμενος, χαμογελώντας, να μην γνωρίζει τι ήταν τα Σπρεντς. Ναι ακριβώς. Δεν είχε μάθει ο Πάγκαλος, μετά από 300 δις χρέος, και 30 χρόνια στην εξουσία, τι ήταν τα Σπρεντς. (Υπάρχει το βίντεο στο Ίντερνετ)

Και όχι μόνο δεν ήξερε τη ήταν τα σπρέντς, (δηλαδή ο τόκος που δανείζονταν το κράτος) τα οποία τα ονομάζει και σπρέι, αλλά του προξενεί και εντύπωση που μπορεί μια δήλωση του, να τα επηρεάσει. Δεν έχει καταλάβει ότι τα λόγια του κάποιοι τα παίρνουν στα σοβαρά.

Ας φανταστούμε τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, να λέει δημόσια, η Αμερική θα πτωχεύσει, η η Αμερική θα κάνει πόλεμο εναντίων της Ελλάδος, αυτή η δήλωση κατά τον Πάγκαλο ήταν χωρίς σημασία μέχρι σήμερα.

Αυτό για εμένα τα λέει όλα, μετά από αυτήν την δήλωση, δεν μπορώ παρά να κλάψω, να αποτραβηχτώ σε μια γωνία μόνος και να κλαίω την μοίρα μου που ως Έλληνας πολίτης άφησα αυτόν τον ανθρωπάκο να με κυβερνήσει.

Κάποτε υπήρξα και ψηφοφόρος του, δυστυχώς, δυστυχώς, και για εμένα, και για την Πατρίδα.

Λοιπόν ποιός είναι ο φταίχτης; Ποιός έβλαψε την Πατρίδα περισσότερο, εγώ, η ο Πάγκαλος;

Η απάντηση είναι πολύ σκληρή δυστυχώς για εμένα. Εγώ είμαι ο φταίχτης. Εγώ είμαι αυτός που έδωσα το όπλο της εξουσίας σε χέρια ανίκανα.

Ο Πάγκαλος είναι απλώς ο τρελός του χωριού, που οι χωριανοί έκαναν οδηγό στο λεωφορείο τους, και τους γκρέμισε 30 μέτρα έξω από το χωριό.

Τώρα το κλάμα, η εκδίκηση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από χάσιμο χρόνου.

Δεν χρειάζονται ούτε γιαούρτια εναντίων του Πάγκαλου, ούτε πέτρες, εναντίων των ομοίων του, που είναι και πολλοί.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους κάνουμε απόσυρση, όχι λόγο παλαιότητας, αλλά λόγο πνευματικής ανεπάρκειας, γιατί μόνο αν είσαι πνευματικός ανίκανος δανείζεσαι επί 30 χρόνια, χωρίς να έχεις μάθει, η ακούσει ότι οι τόκοι των δανείων ανεβοκατεβαίνουν, και επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, ένας εκ των οποίων είναι και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου ενός σοβαρού Κράτους. (Ουφ ψάχνω σοβαρότητα)

Ευτυχώς έχουμε ακόμη λίγη δημοκρατία, άρα, μια καλή ευκαιρία για απόσυρση του Πάγκαλου και των ομοίων του.

Ίδομεν.

Αναγνώστης

Σχόλιο ιστολογίου: Το παραπάνω κείμενο ανήκει στο σκεπτικό του κυρίου Πάγκαλου, ο οποίος δήλωσε: "Οι φασίστες δεν θα με φιμώσουν"...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ξέρεις φίλε μου τη παροιμία που λέει "όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια";
    Μπράβο σου πάντως που παραδέχτηκες οτι κάποτε ήσουν ψηφοφόρος αυτούς του ανθρωπόμορφου βοδιού. Εγώ, ευτυχώς, δε χρειάστηκε να έχω τέτοιες τύψεις. Αν και οπαδός του ΠΑΣΟΚ μέχρι το 1985, είχα τη διορατικότητα να δώ τα...αυτονόητα τότε. Οχι, εξυπνότερος απο μένα δεν είσαι. Τουναντίον μάλιστα. Απλά, ως Ελλην κι εσύ, ενω έβλεπες οτι ο τόπος τότε οδηγούνταν με όλους αυτούς, συμπεριλαμβανομένου και του όρθιου αυτού γουρουνιού, στο βάραθρο. Φαινόταν ρε φίλε,μπάμ έκανε, πως να το κάνουμε. Τι δηλαδή, ο Χάρρυ Κλύνν που τα έλεγε ο άνθρωπος απο πιο πρίν, και σήμερα όλοι τον ...προσκυνούν για την διορατικότητά του, είναι εξυπνότερος απο σένα ή εμένα; Γιατί δηλαδή να το κατάλαβε αυτός πιο πριν απο όλους μας κι εμείς όχι; Να σου πώ εγώ! Γιατί είτε είχαμε ΣΥΜΦΕΡΟΝ απο αυτό το κόμμα (δημοσιουπαλληλίκι ή αναμονή ευρέσης εργασίας ή πρόσληψης, όπως η ...μισή Ελλάδα τότε) ή τα τρώγαμε ...παρέα με αυτούς, είτε ως επιδοτούμενη επιχείρηση είτε ως φορέας που τα έτρωγε απ το δημόσιο κορβανά. Να λοιπόν η απάντηση φίλε μου αναγνώστη.
    Για μένα είναι αδιανόητο φίλε μου να είδες τώρα το πραγματικό πρόσωπο αυτού του βόθρου γαστρεντερικών εκκρίσεων, όταν έχουν προηγηθεί τα Ιμια και η παράδοση Οτσαλάν πριν 13-15 χρόνια, τα μέτρα εξισορρόπησης ελλειματος πριν 23 χρόνια και η στήριξη του βρώμικου λαικισμού της Αυριανής απο το ίδιο του το στόμα σε συνέντευξή του στην ίδια την εφήμερίδα πρίν 26 χρόνια. Βλάκας δεν είσαι, ούτε ...αυτιστικός αλλα ούτε και αγράμματος. Μια χαρά μορφωμένος είσαι, με καλή χρήση των Ελληνικών σου και σωστή άρθρωση.
    Ασε λοιπόν τις...κλάψες και τα ύστερα "Ωιμέ"¨, παραδέξου το σφάλμα σου που πήγαζε απο ...μικροσυμφεροντολογική αιτία, διδάξου απο το παρελθόν σου κι επαναστάτησε εναντίον τους. Σε λίγο καιρό όλοι μας θα είμαστε στους δρόμους. Ακολούθα μας και θα εξιλεωθείς για το κακό που έκανες στο τόπο σου κάποτε, στηρίζοντας όχι τον τρελλό του χωριού, αλλά τον προδότη της πατρίδας.

    Γειά χαρά φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η μέγιστη ξεφτίλα να αναιρεί την πολιτική σχετικά με την Μακεδονία και να κελαιδάει στον αμαερικάνο πρέσβη, Προδότης , ανίκανος , ανεύθυνος ή όλα μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]