Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάγκαλος ο εισπράκτορας γιαουρτιών και... του μεγάλου γιούχα

Νέες αποδοκιμασίες κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, αυτήν τη φορά από την «ομάδα» του Δημήτρη Κολλάτου. Το κίνημα του γνωστού σκηνοθέτη, εκπροσωπούμενο από ομάδα περίπου 30-40 ατόμων, βρισκόταν την Τετάρτη το μεσημέρι έξω από το πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου, στο Κολωνάκι, φωνάζοντας συνθήματα, όπως «γιαούρτια να φας, όπου και να πας». Άντρες της αστυνομίας παρακολουθούσαν διακριτικά τη διαμαρτυρία αυτή.

«Η κίνηση των πολιτών είναι ειρηνική και το μόνο που ζητάμε είναι να μας πουν την αλήθεια για το πού πήγαν τα λεφτά μας και να αποδοθεί δικαιοσύνη» είχε τονίσει ο σκηνοθέτης, «συστήνοντας» στον κόσμο το κίνημά του, μετά την πρώτη «επίσκεψη» στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου, ενώ έχει «υποσχεθεί» να περάσουν για μια… ιδιαίτερη κατ’ οίκον επίσκεψη και από άλλα σπίτια ή γραφεία πολιτικών.


Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]