Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η μάχη με το κόμμα του πατέρα του...

Από τα λίγα πού μας έχουν απομείνει είναι οι λιγοστοί μας φίλοι. Μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες μας τόσα χρόνια και τώρα πού οι καιροί είναι «ζόρικοι» όπως λέει και ο Δημήτρης, μαζευόμαστε αραιά και πού να μοιραστούμε τα «ζόρια» μας.

Αυτή τη φορά χωρίς ειδήσεις και με μόνους τροφοδότες το τηλέφωνο και τη μπλογκόσφαιρα. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Υπουργό πού έπρεπε να έχει παραιτηθεί, προχώρησε στη μάχη με το «κόμμα του πατέρα του» και ξαφνικά να η ατάκα από τον Παντελή.

«Αν μειώσεις ένα πρόστιμο σε έναν επαγγελματία τρως 1 χρόνο φυλακή αλλά αν τα πάρεις χοντρά για το κόμμα κυκλοφορείς ελεύθερος στο Κολωνάκι».

Το βράδυ μας έκλεισε με άλλη μια ατάκα από τον Βαγγέλη:

Σιγά μην κάνει εκλογές. Θα ενδώσει λίγο ακόμη στο κόμμα και θα προχωρήσει να Κυβερνά μέχρι να πέσει. Το ζόρι το τραβά ο πολίτης μόνος του”.

Χαρείτε κύριοι αντιεξουσιαστές την ανοχή του πολίτη, για όσο χρόνο σας την εκχωρεί γιατί η ώρα του λαού πλησιάζει αργά αλλά σταθερά και σας δείχνει την έξοδο...

Πηγή



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]