Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Φέτος οι πολίτες δεν θέλουν να σουβλίσουν μόνο... αρνί»

  • Τον φόβο της παρέλασης ακουλουθεί ο φόβος του... οβελία στη σούβλα!

Αισθήματα ανασφάλειας αλλά και φοβίας ότι θα πέσουν θύματα αποδοκιμασιών στις γιορτές του Πάσχα μετά τα γιουχαϊσματα της 25ης Μαρτίου έχει καταλάβει αρκετούς πολιτικούς τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, οι βουλευτές δείχνουν απρόθυμοι να συγχρωτιστούν με ψηφοφόρους και είναι ενδεικτική η δήλωση πολιτικού στο περιστύλιο της Βουλής: ....

«Φέτος οι πολίτες δεν θέλουν να σουβλίσουν μόνο... αρνί».

Κοινή εκτίμηση των περισσοτέρων, είναι ότι αυτή τη στιγμή οι "καυτές" ζώνες των "στόχων" μιας πιθανολογούμενης εκδήλωσης επιθετικών διαθέσεων εκ μέρους ατόμων ή ομάδων πολιτών κατανέμονται ως εξής:

Στην πρώτη και πλέον χαρακτηριζόμενη ως "ομάδα υψηλού κινδύνου" είναι μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και γαλάζια στελέχη που διετέλεσαν υπουργοί στις κυβερνήσεις Καραμανλή.

Στη δεύτερη ομάδα περιλαμβάνονται βουλευτές οι οποίοι μέχρι πρότινος εθεωρείτο ότι είχαν προνομιακή μεταχείριση από τα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς εμφανίζονταν συχνά στα τηλεοπτικά στούντιο.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]