Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα σεισμική δόνηση 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία - Προειδοποίηση για τσουνάμι


Ο εφιάλτης επιστρέφει στην Ιαπωνία, καθώς νέα ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,4 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της χώρας, όπως και πριν από ένα μήνα, ενώ έγινε γνωστό ότι εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.

Όπως μεταδίδουν ξένα πρακτορεία, το τσουνάμι προβλέπεται να δημιουργήσει κύμα ύψους ενός μέτρου, ενώ η ιαπωνική τηλεόραση προειδοποίησε τους κάτοικους παραθαλάσσιων περιοχών να μετακινηθούν σε υψηλότερο επίπεδο.

Το επίκεντρο του σεισμού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι 40 χιλιόμετρα από τις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας.

Η Tokyo Electric Power ανέφερε ότι σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δεν έχει καταγραφεί κάτι ασυνήθιστο στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]