Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παραπέμπτεται με 226 ψήφους ο Τσοχατζόπουλος


Τα χαμόγελα τέλος. Τώρα βγαίνουν κάθε λογής "όπλα" και από τις δύο πλευρές

Παραπέμπεται ο Τσοχατζόπουλος και δημιουργείται προανακριτική για να διερευνήσει περαιτέρω ευθύνες γύρω από το συγκεκριμένο σκάνδαλο. Δεκτή με ευρεία πλειοψηφία 226 ψήφων έγινε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου στην υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων. Την πρόταση καταψήφισαν 9 βουλευτές, ενώ 9 δήλωσαν «παρών». Βρέθηκε επίσης ένα λευκό ψηφοδέλτιο και πέντε άκυρα. Ψήφισαν συνολικά 250 βουλευτές.

"Είμαι βολικός ένοχος, για να ξεγελάσουν τον λαό", δήλωσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δηλώνοντας σαφέστατα πως κανένας δεν πρόκειται να κρυφτεί πλέον από πίσω του.

Είναι σαφέστατη η δυσαρέσκεια του πρώην υπουργού Άμυνας και παρ' ολίγον προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος προφανέστατα (αν δεν πάθει κάποιο ατύχημα) θα πει πολλά, ίσως πολλά περισσότερα από όσα περιμένουν εκείνοι τους οποίους έμεσα κατήγγειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα στην Βουλή.

Ελπίζουμε ο Άκης Τσοχατζόπουλος να φτάσει μέχρι στο τέλος (και δικαστικά) της συγκεκριμένης υπόθεσης και να μην έχει καμία δυσάρεστη αιφνίδια καταληκτική ασθένεια πριν ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία...

Διαβάστε επίσης: Τσοχατζόπουλος: "Κανείς δεν θα κρυφτεί πίσω μου"!





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αγαπητέ Κων/νε η κυβέρνηση των Jefroκαρχιμάκηδων πρέπει να βρουν εξιλαστήρια θύματα και να "βγάλουν" στην επιφάνεια "σκάνδαλα" τύπου Άκη για να πάρει παράταση ζωής νομίζοντας ότι ο Λαός θα ασχοληθεί με αυτά, όπως την πάτησε με Βατοπέδι και Ζήμενς... Δεν έχει καταλάβει όμως ότι άλλα καίνε το Λαό πλέον... Υπάρχει πείνα και δυστυχία παντού στην Ελλάδα. Οι παλιοί μιλούν τους θυμίζει κατοχή... Ας ελπίσουμε ότι ο Άκης θα μιλήσει γρήγορα για να τελειώνουμε με αυτά και να διώξουμε τους αποτυχιμένους υπαλληλίσκους της χουντικής τρόικας.

    Αχιλλέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πυροτέχνημα. Κανείς πλέον δεν ασχολείται με πυροτεχνήματα, όμως, χορτάσαμε όπως σωστά λέει κι ο Αχιλλέας. Όποιος τα χρησιμοποιεί πρέπει να προσέχει πολύ, μην καταλήξει στην εντατική σαν τους τραυματίες της Πασχαλιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ἡ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ.....ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ! ΤΙ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΟ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ,ΟΥΟΥΟΥ.....ΣΩΡΟ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]