Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νεκρός τεχνικός του ΑΝΤ1


Τραγικό ατύχημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του είχε σήμερα (4.4.2011) αργά το απόγευμα τεχνικός τηλεοπτικού συνεργείου του ΑΝΤ1.

Ο άτυχος τεχνικός link είχε μεταβεί σε εξωτερικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά ένα τραγικό ατύχημα (ηλεκτροπληξία) στάθηκε αιτία να χάσει τη ζωή του.

Ο άτυχος εργαζόμενος ήταν 32 χρονών και το ατύχημα συνέβη καθώς προσπαθούσε να σηκώσει την κεραία του link (ζωντανής σύνδεσης)... «βρήκε» σε σύρμα υψηλής τάσης της ΔΕΗ.

Το κινητό συνεργείο μεταδόσεων του τηλεοπτικού σταθμού είχε μεταβεί στα Μελίσσια προκειμένου να καλύψει επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή, Κωνσταντίνου Μπαλτά, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Στην οικογένεια του συνανθρώπου που έχασε τη ζωή του εργαζόμενος, αλλά και στην οικογένεια του ΑΝΤ1 στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας, ευχόμενοι να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά στο μέλλον.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]