Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο αντιεξουσιαστής των πέντε Μνημονίων

Είναι πολλά τα απίστευτα που είπε ο Γ. Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο της Κυριακής. Τι για μεγάλες επιτυχίες, τι για μάχες που κέρδισε, τις για τους Έλληνες που πιστεύει ότι είναι μαζί τους. Όμως, η ατάκα που επανέλαβε και προκαλεί αν μη τι άλλο πολύ γέλιο είναι η εξής:

«Θυμίζω, εμείς είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία. Δεν είμαστε υπερασπιστές των κατεστημένων καταστάσεων στα Υπουργεία και στις Διοικήσεις».

Για να μην το ξεχάσουμε λοιπόν ο κ. πρωθυπουργός μας είπε ότι είναι ο σύγχρονος… Μπακούνιν της Ελλάδας. Αντιεξουσιαστής μέχρι το κόκκαλο, κι αυτός και οι υπουργοί του.

Αντιεξουσιαστής αυτός που έχει χρησιμοποιήσει την εξουσία του για να επιβάλλει τα πιο σκληρά μέτρα της ιστορίας.

Αντιεξουσιαστής ο κ. Πάγκαλος που με τις… αντιεξουσαστικές δηλώσεις του δεν τολμά να βγει στο δρόμο γιατί θα φάει γιαούρτια.

Ή μήπως ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Ρέππας, η κ. Διαμαντοπούλου, ο κ. Δρούτσας.

Όλοι αυτοί, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό θα πρέπει να βγουν στους δρόμους και να ζητήσουν την… ανατροπή της εξουσίας, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανδρέου λέει ότι δεν υπερασπίζεται τις κατεστημένες καταστάσεις. Τότε γιατί ετοιμάζεται να δώσει τρελές μπίζνες στους εργολάβους και τα λαμόγια που ακονίζουν τα μαχαίρια τους για τις αποκρατικοποιήσεις που έρχονται;

Γιατί όλα αυτά που λέει ο πρωθυπουργός και επαναλαμβάνει κατά καιρούς είναι τόσο αστεία; Αλλά αν στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο πριν 18 μήνες ήταν απλά αστεία για να γελάμε, τώρα είναι επικίνδυνα.

Όταν ο κόσμος πεινάει και δεν έχει δουλειά δε λες ότι η κυβέρνηση είναι όλοι… αναρχικοί που πολεμάνε το κατεστημένο.

Έλεος πια με τις ανοησίες που γράφουν οι λογογράφοι του πρωθυπουργού.

Ας βρουν τίποτε πιο έξυπνο από το να το παίζουν ραμολί Τσε Γκεβάρες.

Πηγή



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]