Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σύντομο ανέκδοτο: Πάγκαλος

  • Ευκαιρίες καριέρας στην Κερατέα…
  • Αναγνωρισμένες και από την κυβέρνηση

Αν είσαι Αλβανός και έχεις όρεξη για δουλειά με περιπέτεια, έλα στο μπλόκο της Κερατέας. Γίνε επαγγελματίας αντιστεκόμενος. Εκεί τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευσή καθώς εγγυώνται ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας με πολλές προοπτικές εξέλιξης. Δουλειά 8ωρη από Δευτέρα έως Παρασκευή και υπαγωγή στα βαρέα-ανθυγιεινά.

Σε έναν φυσιολογικό άνθρωπο αυτό θα ακουγόταν ανέκδοτο. Όχι όμως στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κο Πάγκαλο. Ο κύριος Πάγκαλος μη μπορώντας να κρυφτεί απ’ την οργή που ο ίδιος προκάλεσε διασύρεται εντός και εκτός Ελλάδος. Ο κύριος αντιπρόεδρος υποτιμά στοιχειωδώς τη νοημοσύνη μας. Η αριθμητική του βρίσκεται σε ΚΑΚΑ χάλια.

Στα καλύβια έλεγε ότι είμαστε 40 μετά στο δελτίο τύπου του είπε 50 και κατόπιν στην εκπομπή του Οικονομέα μίλησε για 100!!! Πέφτει όμως σε αυτά τα ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ γιατί οι κάτοικοι αριθμούσαν τους 400 περίπου και θα ήταν ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ για 50 άτομα να έρθουν 4 διμοιρίες των ΜΑΤ 10 δικάβαλα της ΔΙ.ΑΣ. και 4 περιπολικά.

Λέει ότι “Πιστεύει στη δημοκρατία και το διάλογο” ο άνθρωπος που έλεγε λίγους μήνες πριν ότι “Θα φέρω τα σκουπίδια με τα τανκς”. Να χαρώ δημοκρατία και διάλογο!!! Και οι Αλβανοί αυτοί πια ΤΟΣΟ μάγκες είναι; Γιατί έχουν συλληφθεί 37 Κερατιώτες και κανένας από αυτούς τους “σκληρά εργαζόμενους και αμοιβόμενους” ανθρώπους; Μήπως γιατί δεν υπάρχουν; Αν δεν υπάρχουν γιατί τους αναφέρει; Αν υπάρχουν τότε ποια πιο ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ απόδειξη ότι ΟΛΕΣ οι κατηγορίες είναι αβάσιμες; Και στο κάτω-κάτω ποιος είναι ο πληροφοριοδότης του για τα όσα μας καταμαρτυρεί;

Η σύζυγός του κατηγορεί τον κ. Φιλίππου (αναληθώς) ότι σκοπεύει να φέρει ΧΥΤΑ στα Καλύβια. Ας μας πει λοιπόν η κα Χριστοφάκη τι το κακό έχει ένας ενδεχόμενος ΧΥΤΑ για τα αφού είναι ΤΟΣΟ καλή λύση όσο υποστηρίζει η κυβέρνηση κι ο σύζυγός της; Μήπως υποβαθμίζει κατοίκους, περιουσίες, αξιοπρέπεια και περιβάλλον; Ε; Μακριά από μας κι όπου να ‘ναι σωστά; Βέβαια διαψεύσαμε τους φόβους της κυρίας λέγοντάς της ότι δεν κάνουμε αυτό που βρίζουμε όπως κάνει αυτή!

Ο κύριος Πάγκαλος πάντως είναιΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο καθένας θα ήθελε τον ΧΥΤΑ σπίτι του. Έτσι αδυνατεί να σεβαστεί τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ νοημοσύνη ότι ακόμα και η γυναίκα του αντιτίθεται σε μια ενδεχόμενη δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή της.Αδυνατεί να παραδεχτεί ότι όταν τα σκουπίδια έρχονται στην πόρτα σου δεν υπάρχουν χρώματα και κόμματα. Μόνο αγώνας για επιβίωση. Το γεγονός ότι δεν κάτσαμε με σταυρωμένα χέρια να πούμε “παρακαλώ περάστε και βρωμίστε μας!” τον έχει κάνει να χάνει την μπάλα και να μην ξέρει τι λέει. Και σήμερα περισσότερο από ποτέ (και μετά τις επιβεβαιώσεις του wikileaks) αποδεικνύεται ότι πολλές φορές δεν ήξερε τι έλεγε.

Μας είπε ότι 98 μέρες που βρισκόμαστε υπό κατοχή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ για τα ΜΑΤ (θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο)!!!! Μας είπε ότι η κυβέρνηση κάνει διάλογο (στάνταρ, εκτός αν εννοεί με γκλομπ και χημικά!!!!) και είχε πρόθεση να αποσύρει τα ΜΑΤ (τα ΜΑΤ δε θέλουν να φύγουν, μας αγαπάνε!!!)! Τραβάμε τα μαλλιά μας και χρειαζόμαστε 5 υπολογιστικά συστήματα για να μετρήσουμε το ρυθμό με τον οποίο εκτοξεύει τόσα ψέμματα ο κος Πάγκαλος, ο οποίος μας μαλώνει για τη δικιά μας αξιοπιστία.

Επιβιώσαμε 102 μέρες κατοχή, με συλλήψεις, ψευδείς κατηγορίες, ξυλοδαρμούς σε γέρους και γυναικόπαιδα ευγενική χορηγία του (όπως αποδείχτηκε) παραγιού του, κ. Μπόμπου. Επιβιώσαμε 102 μέρες με φίμωση απ’ τα ΜΜΕ που μας θυμήθηκαν μόνο στα επεισόδεια της μαύρης Τρίτης (8/2) και στο γιαουρτάκι. Επιβιώσαμε 102 μέρες μη γνωρίζοντας τι θα μας ξημερώσει. Μετά από 102 μέρες (όσο και να θέλουμε να απαλλαχτούμε) ακόμη και με τα ΜΑΤ έχουμε μια “άσπονδη αγάπη”. Και αυτό φάνηκε απ’ την αντιμετώπισή μας σε όλους τους αστυνομικούς που έτρεξαν να τον προστατέψουν. Αντί να τους γιουχάρουμε τους “ζητωκραυγάσαμε”!! Είναι δυνατόν μετά από τόσο καιρό και όσα έχουμε περάσει να μας κάμψουν ή να μας φοβίσουν οι λασπολογίες που εκτοξεύει ο κ. Πάγκαλος; Είναι δυνατόν να καπελωθεί ο αγώνας μας από το οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα;

Πόσο λίγο ξέρει τους Κερατιώτες… Το μόνο που ξανακατάφερε είναι να συσπειρώσει την Ελλάδα γύρω μας. Να αποδείξει ότι δε βλέπει πολίτες (γιατί δεν υπάρχουν κατ’ αυτόν), αλλά κόμματα. Να αποδείξει ότι δε βλέπει Έλληνες, αλλά πρόβατα που τα προσφέρει απλόχερα στους λύκους. Προσπάθησε να σπάσει τα ξυλαράκια γύρω του. Έβαλε έχθρα ανάμεσα στις κοινωνικές ομάδες, για να σπάσουν, να τσακώνονται και να μπορούν να τους χειρίζονται πιο εύκολα. “Διαίρει και βασίλευε”. Στην Κερατέα όμως είμαστε δεμάτι. Δεμάτι που δεν χωρίζεται και δε σπάει ό,τι και να λέτε. Ευτυχώς ο κόσμος, ίσως άργησε, αλλά κατάλαβε. Και καταλαβαίνει παντού. Σε όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτό θα τρέμουν όλοι όταν η κάθε γειτονιά γίνει Κερατέα.

Πηγή





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]