Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λέξη "δημοψήφισμα" λέει κάτι στους πολιτικούς;

  • Μακριά νυχτωμένη η Νέα Δημοκρατία και κινδυνεύει να χάσει την επαφή...
Πολύ φοβόμαστε φίλοι μας της Νέας Δημοκρατίας ότι οι εξελίξεις δεν θα είναι καλές για τη Νέα Δημοκρατία. Το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύει απλά τον κοινωνικό ιστό. Μετατρέπει μεθοδευμένα την ελληνική κοινωνία σε μια άμορφη εξαθλιωμένη μάζα, αλλά όμως μια μάζα, ανακατεμένη με λαθρομετανάστες, εύπλαστη στη δική του προπαγάνδα και ιδεολογία. Μια μόνιμη εκλογική πελατεία. Πολύ φοβόμαστε ότι όταν θα αφυπνιστείτε θα έχετε χάσει το τραίνο της ιστορίας.

Όλος ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί ότι δεν κάνετε δυναμική αντιπολίτευση τώρα, αλλά αφήνετε το ΠΑΣΟΚ να φθαρεί και να καταρρεύσει το ίδιο και η ιδεολογία του στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας και τότε να δράσετε εκ του ασφαλούς. Πολύ φοβόμαστε όμως ότι η αδράνεια είναι πιο χειρότερη και από τις λαθεμένες επιλογές. Ο λαός συγχωρεί τα λάθη, δεν συγχωρεί όμως με τίποτα την αδράνεια και την παθητικότητα.

Δυστυχώς έχετε επιλέξει να κινηθείτε απόλυτα συστημικά, αλλά ο λαός έχει φύγει μπροστά από το σύστημα. Θέλει να αλλάξει το σύστημα και εσείς δυστυχώς, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, μοιάζετε τα καλά παιδιά του συστήματος. Λογαριάζετε όμως χωρίς τα αφεντικά του συστήματος.

Αναρωτιόμαστε: Η λέξη δημοψήφισμα δεν σας λέει τίποτα; Καλείται ο ελληνικός λαός να μπει σε μια δια βίου εξαθλίωση και δεν…. πρέπει να ερωτηθεί και να αποφασίσει ο ίδιος;

Ζητείστε λοιπόν να γίνει ένα δημοψήφισμα.

Έστω και αν το αρνηθεί το ΠΑΣΟΚ (που θα το αρνηθεί), εσείς και πάλι θα βγείτε ωφελημένοι.

Τελικά, ούτε η λέξη δημοψήφισμα δεν θέλετε να ακουστεί;

Γιατί; Δεν θεωρείτε το λαό ικανό να αποφασίσει ή μήπως αυτό θα δημιουργήσει κακό προηγούμενο;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Διοτι απλουστατα γαλαζιοι,πρασινοι,κοκκινοι,πορτοκαλι και ο,τι αλλο ανηκουν στο ιδιο τρισαθλιο συστημα.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ!!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΦΙΣΕ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.,ΑΡΝΗΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,GOLDEN BOYS,ΚΛΠ).
    ΕΙΔΑΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ !!!!!ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ 'ΘΕΛΟΥΜΕ'!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και επειδη το ζήτησε τι σημαίνει οτι απαλλάσεται απο την όποια ευθύνη. Να στηθεί απ΄εξω απο τη Βουλή δίνοντας το παράδειγμα πρώτος μεχρις ότου το αποδεγχθούν. Πρωτα ο αρχηγός του Συριζα και μετά οι άλλοι. Οπως και ο Σαμαρας ζήτησε να ανακυρηχθεί η ΑΟΖ και το αρνήθηκαν. Τι μας λες; Μηπως περιμενε κανείς να το δεχτούν; Στα δύσκολα οι αρχηγοί μπαίνουν μπροστά. Αλλιώς τα παριμένουμε όλα απο κατι απο μηχανής ήρωες και άν εμφανιστούν.

    Οι αρχηγοί αυτοί είναι κο-κο-κο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]