Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φόβοι για μεταφορά ισλαμιστικών συγκρούσεων στην Ελλάδα

Φόβος για εισροή στην Ελλάδα ακραίων ισλαμικών στοιχείων επικρατεί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ως αποτέλεσμα, εδώ και μερικές εβδομάδες, το Υπουργείο οργανώνεται κατ’ αρχήν για την αποκοπή της εισόδου εξτρεμιστών από Αίγυπτο και Λιβύη καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ήδη οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται στη σύσταση Ισλαμιστικών μονάδων που θα δράσουν με ορμητήριο την Ελλάδα.

Στη μάχη αυτή, σημαντικό ρόλο θα έχει το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος το οποίο σε συνεργασία με την FRONTEX αναλαμβάνει πλέον την θωράκιση των θαλάσσιων συνόρων της χώρας.

Δέκα χρόνια φυλάκιση για το Kalashnikov
Όπως ήδη αναφέραμε σε άλλο ρεπορτάζ, οι ιπτάμενοι Λιμενικοί, διασώστες κλπ, θα επιβιβάζονται πλέον με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη στα αεροσκάφη της FRONTEX η οποία διαθέτει σημαντικό αριθμό αεροσκαφών αλλά και πλωτών μέσων για την εποπτεία των θαλασσίων συνόρων της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι πληροφορίες περί μεταφοράς των ισλαμιστικών συγκρούσεων στην Ελλάδα, ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τον οποίο το Υπουργείο πέρασε εσπευσμένα σε άσχετο νομοσχέδιο διάταξη, σύμφωνα με την οποία η κατοχή Kalashnikov θεωρείται πλέον κακούργημα και επισύρει ποινή φυλάκισης δέκα ετών και άνω.

Ανταρτοπόλεμος ισλαμιστικών ομάδων
Οι Ελληνικές δυνάμεις, σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν ανταρτοπόλεμο των ισλαμιστικών ομάδων μέσα στη χώρα, ενώ διέρρευσε ταυτόχρονα ότι οι αλλοδαποί εξτρεμιστές έχουν εξασφαλίσει την υποστήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορίες της Europol που έφθασαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναφέρουν ότι στις ισλαμιστικές ομάδες εισχώρησαν τρομοκράτες.

Οι πληροφορίες αναφέρονται στην ακροαριστερή οργάνωση στην Alshabaab η οποία όπως είναι γνωστό αποδίδουν και διασυνδέσεις με την AL KAINTA ενώ προειδοποίησαν ήδη τις Ελληνικές Αρχές ότι μέλη της οργάνωσης βρίσκονται ήδη στην Αθήνα.

Μετά από τις πληροφορίες αυτές, έντονη είναι η ανησυχία τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στο ΝΑΤΟ, αναφέρουν διάφορες πηγές ενώ προσθέτουν ότι οι τρομοκράτες έχουν εξοπλίσει με σύγχρονα όπλα τους ισλαμιστές όπως και τους Σομαλούς πειρατές.

Σύμφωνα με καλή πηγή, το 70% των όπλων που χρησιμοποιούν πλέον ο Σομαλοί Πειρατές προέρχονται από την Βοσνία. Διάφοροι έμποροι όπλων, τους τελευταίους μήνες κάνουν χρυσές δουλειές στον κόλπο του Aden.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. -ΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΟΜΑΛΟΙ "η ΑΦΓΑΝΟΙ ἡ ΔΕΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΑΝ ΠΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΠΗΓΕ Η ΑΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΡΑΒΗΞΕ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ, ΟΡΜΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΡΕΙΣ "ΕΥΓΕΝΕΙΣ"ΚΑΙ "ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ" ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΣΟ ΞΥΛΟ, ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΗΣ ΣΠΑΝΕ ΤΗ ΓΝΑΘΟ,ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΗ ΤΣΑΝΤΑ, ΤΗ ΒΡΗΚΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ Η ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ,ΕΤΣΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ.. ΑΤΥΧΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ .ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!!! ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑΣ. ΠΑΡΑΦΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΥΜΑ. ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝΕ ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ. ΤΟΥ ...ΦΥΛΑΓΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΙΑ ΜΕ ΞΕΝΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΟΙ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. Τ.ΓΙΑΝΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ολα προμελετημενα!!
    Ο "φοβος" των πολιτικαντηδων μεταδιδεται με σκοπο τρομοκρατησης των Ελληνων,ενω οι πολιτικαντηδες ουδεποτε σχεδιασαν μια σοβαρη μεταναστευτικη πολιτικη,αφου ουτως ή αλλως ειναι λατρεις της πολυπολιτισμικοτητας!!
    Οσο για το ΣΥΡΙΖΑ,παλια μου τεχνη κοσκινο.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]