Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι κοινωνικές εκρήξεις είναι πολύ κοντά...

Όλο και πιο έντονη γίνεται η οργή και η αγανάκτηση των εξαγριωμένων πολιτών για την πολιτική της λιτότητας και της ύφεσης, και ίσως όχι άδικα. Οι συνταξιούχοι, οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι νιώθουν να πνίγονται.

Η πίεση αυτή βγαίνει με αποδοκιμασίες κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες πληθαίνουν μέρα με τη μέρα… Η απαξίωση της συνολικής κυβερνητικής πολιτικής από τους πολίτες βρίσκεται πλέον σε ημερήσια διάταξη.

Συμφώνα με τον Πάγκαλο βέβαια τέτοιου είδους αντιδράσεις είναι υποκινούμενες και προέρχονται μόνο από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο…

Οι πολιτικοί προφανώς αρνούνται μανιωδώς να αντιληφθούν τι κάνουν... Η κοινωνία τους ψήφισε γιατί την παραμύθιασαν ότι λεφτά υπάρχουν… Περίμεναν ότι με τα λεφτά που υπήρχαν θα νοικοκυρευτεί επιτέλους το κράτος!!!

Αντ’ αυτού, τα εκλεγμένα πλέον παλικάρια, με επικοινωνιακά τεχνάσματα, όπως η καλλιέργεια του φόβου και η δημιουργία πλαστών εντυπώσεων, τους έσυραν σε ένα μνημόνιο για όλη την υπόλοιπη ζωή τους ενώ δέσμευσαν και τη ζωή των παιδιών τους…

Φοβάμαι ότι δεν θα αργήσουν να έρθουν μεγαλύτερες κοινωνικές εκρήξεις (!). Η κοινωνία είναι προβληματισμένη και σκέφτεται ότι σιγουρα δεν είναι ηθικό αλλά πολύ περισσότερο νόμιμο αυτό που της συμβαίνει…Άλλωστε η λαϊκή εντολή που έδωσε δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με την σημερινή ασκούμενη πολιτική



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Χωρίς να συμφωνώ με όλα όσα γράφονται σίγουρα οι κοινωνικές εκρήξεις είναι χρονικά κοντα. Δεν χρειάζεται δα και επιστημοσύνη για να το καταλάβει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν συμφωνείς αγαπητέ"Ανώνυμε"με όσα γράφονται,τότε μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί"Τι Μέλλει Γενέσθαι".
    Όσο και για εσένα και για όλους εμάς τους υπόλοιπους.....να χαιρόμαστε αυτούς που ανελλειπώς ψηφίζουμε για ρουσφέτια επί 30+ χρόνια,και να πάψουμε να διαμαρτυρόμαστε για ότι μας κάνουν.Εμείς οι ίδιοι τα θέλαμε,εμείς τα"τρώμε στη μάπα".
    Ε,λοιπόν,κόφτε το πια......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]