Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έτσι έγινε η δολοφονική επίθεση στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

ΕΠΕΙΓΟΝ: Ο 3ος αστυφύλακας που τραυματίστηκε στη συμπλοκή χρειάζεται επειγόντος αίμα. Είναι στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, το όνομά του είναι ΓΛΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και έχει χτυπηθεί στη μοιριαία αρτηρία έχοντας χάσει πάρα πολύ αίμα. Η ανάγκη είναι άμεση. Όποιος μπορεί ας πάει.

Ήταν απόγευμα όταν μια μονάδα (δυο μοτοσυκλέτες 4 αναβάτες) ΔΙΑΣ παρατήρησαν το ύποπτο όχημα και έδωσαν για έλεγχο τον αριθμό των πινακίδων του για να διαπιστωθεί ότι ήταν κλεμμένο.

Ακολουθώντας τους κανόνες εμπλοκής, οι αστυνομικοί αμέσως ζήτησαν ενισχύσεις ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν το όχημα διακριτικά. Μόλις συνέκλιναν και οι άλλες μονάδες ΔΙΑΣ άρχισαν την καταδίωξη, χωρίς όμως να προκαλούν, περιμένοντας περισσότερο να δουν που θα πάνε και να βρουν το κατάλληλο πεδίο δράσης για να επέμβουν.

Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Το γκρί Volvo των δραστών έστριψε σε ένα στενό και σταμάτησε. Άνοιξαν το πίσω παράθυρο του οχήματος, έβγαλαν τα καλάζνικοφ και περίμεναν.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ με καθυστέρηση δευτερολέπτων έστριψαν και εκείνοι στο ίδιο στενό, ακολουθώντας το ΙΧ με αποτέλεσμα να βρεθούν απέναντι στις κάνες των οπλοπολυβόλων …

Ο πρώτος αστυνομικός από τις συνεχείς και καταιγιστικές ριπές των καλάζνικοφ χτυπιέται στο κεφάλι, ο δεύτερος στον αυχένα ο τρίτος και ο τέταρτος στα πόδια και τα χέρια. Οι υπόλοιπο σταματάνε τις μηχανές τους και καλύπτονται.

Αργότερα, ο ένας από τους αστυνομικούς κάτω από μια λάμπα του δρόμου κοιτάζει το στήθος του που λίγο νωρίτερα ένοιωσε ένα τράνταγμα…

Σίγουρα όμως θα χλόμιασε βλέποντας μια βολίδα να έχει διαπεράσει το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να ανακοπεί η αρχική της πορεία κρούσης και να σταματήσει στη θωράκιση του αλεξίσφαιρου γιλέκου μάχης tactical που φορούσε…

Αυτός τουλάχιστον ήταν ο τυχερός της αποψινής βραδιάς. Μόνο που δεν θα την ξεχάσει ποτέ ενθυμούμενος Τα πρόσωπα των δυο συναδέλφων του που λίγο νωρίτερα θα συζητούσαν ανέμελοι για το τι θα κάνουν στο ρεπό τους την καθαρή Δευτέρα.

Ήταν όλοι τους παιδιά ηλικίας από 22 έως 24 ετών…



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καταρχάς οφείλουμε όλοι μας να δηλώσουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων αστυνομικών της ομάδας Δίας και να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στους άλλους 2 που βρίσκονται στο νοσοκομείο. Όποιας απόχρωσης και ιδεολογίας κι αν είναι ο καθένας , τέτοια περιστατικά πρέπει να μας βρίσκουν ενωμένους και αντίθετους. Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και οργανωμένο έγκλημα και η στάση όλων μας οφείλει να είναι ξεκάθαρη.

    Όμως αυτό το περιστατικό είναι σίγουρο στα μάτια μου πως δεν ήταν τυχαίο. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

    Έχουμε και λέμε :

    Α) Πριν ένα με δύο μήνες διαβάζαμε όλοι μας στα Blogs πως ερχόταν στην χώρα μας αυτοκίνητα απο τα βόρεια σύνορα μας με πρόσωπα που σίγουρα δεν ερχόντουσαν για...διακοπές. Τα δημοσιεύματα στα Blogs έκαναν λόγο για Κοσσοβάρους οι οποίοι δεν είχανε και τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες για να το θέσω κομψά. Στόχος τους εμφανώς ήταν η κάθοδος τους στην Αθήνα. Όλοι λέγανε πως πιθανόν να λάμβαναν μέρος σε τυχόν "εξέγερση" στην μεγάλη πορεία του Φεβρουαρίου η να τους χρησιμοποιούσε το Κράτος ως μονάδες καταστολής πλήθους. Κανένα σενάριο δεν επαληθεύτηκε αλλά είμαι σίγουρος πως αυτά τα πρόσωπα δεν έφυγαν απο την Αθήνα. Ερωτώ . Το κράτος λέτε να μην ξέρει για την ύπαρξη τους ; Η σκέψη μου και η λογίκη μου λέει πως είναι παραστρατιωτικές "φάτσες" με άρτιο εξοπλισμό και γνώση αντάρτικου πόλεων ... Εχθές στήθηκε εμφανώς καλοσχεδιασμένη ενέδρα στους αστυνομικούς, απο επαγγελματίες του είδους. Ζητούσαν αίμα αστυνομικών και μην μου πει κανείς πως πιστεύει τα περι Ληστείας σε...περίπτερο... ενώ μιλάμε για πρόσωπα αδίστακτα γιατί είναι το λιγότερο κωμικοτραγικό. Τα παιδιά της ομάδας Δίας λίγο νωριτερα ήτανε στο εν λόγο περίπτερο και ψώνιζαν τσιγάρα η οτι άλλο ήθελαν να προμηθευτούν. Όλος τυχαίως μόλις έφυγαν έγινε και η περιβόητη...ληστεία. Λίγο μετά ενέδρα με συγκεκριμένο στόχο. Το να σκοτώσουν. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και συνδυάστε τα περιστατικά...Ας συνεχίσω ομως τον συλλογισμό μου.

    Β) 3 μήνες απεργία πείνας οι 300 μετανάστες στην Υπατία με ολη την προιστορία του ολου θέματος. Οι περισσότεροι εξ αυτών Μουσουλμάνοι . Μουσουλμάνοι τυχαίνει να είναι και οι περισσότεροι Κοσσοβάροι παραστρατιωτικοί...Λέτε να συνδέονται τα περιστατικά άραγε ;

    Γ) Η Ελλάδα εχει στενές σχέσεις - πλέον - με το Ισραήλ, ελέω Πετρελαίων του Αιγαίου. Αυτό σημαίνει - αυτομάτως - πως οι σχέσεις μας με το Ισλάμ διαταράχθηκαν απότομα και...Συθέμελλα .Η Αλ Κάιντα που ελέγχεται απο τους Αμερικανούς και τους Σιωνιστές είναι δεδομένο πως θα μας βάλει στο..."Μάτι" .

    Λέτε να ζήσουμε καμιά στημένη "επανάσταση" εξτρεμιστών Αριστερο-Ισλαμιστών στην Αθήνα ; Λέτε να στήνετε σκηνικό εμφυλίου με απώτερο σκοπό την φυγή των πολιτικών μας , την επέμβαση του Νάτο και του Ευρωστρατού, το τελειωτικό ξεπούλημα της χώρας στις Πολυεθνικές και στο τέλος να μας φέρουν κανέναν "Εθνοσωτήρα" οπως το 74 ενω λόγο των "εξελίξεων" θα μας "χαρίσουν" χρέη και θα μας αφήσουν και στην Ευρωζώνη ενω ταυτόχρονα θα εχει επιτευχθεί η απόλυτη διχόνοια μεταξύ Ανατολής και Δύσης που τόσο ποθεί το κράτος του Ισραήλ για προφανής λόγους και σκοπούς ;

    Σκέψεις είναι μόνο....

    Εύχομαι να κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]