Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πόσο ψέμα και πόση κοροϊδία μπορούμε να αντέξουμε σε μία πατρίδα που την χάνουμε;

  • Όταν είπε η τρόικα για τα 50 δις, η εθνικά υπερήφανη κυβέρνηση ξεσηκώθηκε ξημερώματα για να τους συνετίσει…

Τώρα που τα ίδια δέχτηκε ο “καταλληλότερος” από την ΕΕ, το παρουσιάζουν ως θρίαμβο και επιτυχία.

Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ζώα;

Νομίζουν ότι ο κόσμος βλεπει ακόμα Μέγκα και διαβάζει “Πρώτο Θέμα”;

Ο μεταμεσονύκτιος Πεταλωτής – μαχητής της Τρόικας, έγινε πρωϊνός θριαμβευτής και -ελέω Σταϊκούρα- εκπρόσωπος της ευρύτερης κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Θρίαμβος λοιπόν τα 50 δις του ξεπουλήματος!

(ξανα) διαβάστε:

Λαγός την φτέρη εσειε κακόν της κεφαλής του!

1. Αν μιλάνε έτσι κυνικά κι αυταρχικά οι Υπάλληλοι (!) της Τροϊκας, μπροστά στις κάμερες, φανταστείτε πως μιλάνε, πίσω από τις κάμερες! Να μην κάνω καν τον συνειρμό πως θα μιλάνε τα αφεντικά στον Γιωργάκη και Παπακωνσταντίνου! Δεν θα απορήσω αν τους θωπεύουν κιόλας!

2. Η “Σκληρή απάντηση στους εκπροσώπους της Τροϊκας” από την κατοχική κυβέρνηση, δεν ήταν ουσία του θέματος! Δηλαδή στο Ξεπούλημα τύπου Αργεντινής ή Γουατεμάλας. Ηταν στον τρόπο εκφοράς του λόγου, αλλά όχι στην ουσία των δηλώσεων! Πως θα μας σώσουν 50 δις από τα 500 που θα χρωστάμε το 2015, δεν γνωρίζω. Αλλά μπορώ να υποθέσω ότι “ξερουν” τα λαμόγια πόσα θα κερδίσουν από τις ΔΕΚΟ κτλ

3. Αν και μιλάνε για συμφωνία της ΝΔ στο θέμα του “ξεπουλήματος”, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας, πραγματικότητα είναι ότι ο Σαμαράς δικαιώνεται πλήρως σε όλες τις προβλέψεις που έχει κάνει ήδη από τις 7 Ιουλίου 2010 ! ! !

4. Ξαφνικά οι ίδιοι οι ξεπουλημένοι κυβερνητικοί υπουργοί και βουλευτές, που ψήφισαν όλα τα χουντικά νομοσχέδια (Ασφαλιστικό, Εργασιακό κτλ) κι έθαψαν ζωντανούς εκατομμύρια Ελληνες, μιλάνε αυτές τις μέρες για “αδικία” να πληρώνουν πάντα οι πολίτες, κι ότι ήρθε η ώρα να τους “ελαφρύνουμε” ξεπουλώντας τα πάντα, για χάντρες και καθρεφτάκια, σαν να είμαστε ιθαγενείς. Οι ξεφτιλισμένοι! Που έχουν κατεβάσει τα παντελόνια σε ότι ζητάει το ΔΝΤ, σερβίρουν το “Ξεπούλημα” σαν ευκαιρία ! Δεν είναι τυχαίο ότι μιλάνε για την ΔΕΗ που απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να πουλήσουμε, γιατί έχει κέρδη περίπου 1-1,5 δις τον ΧΡΟΝΟ! Ακούνε ΔΕΗ στο ΔΝΤ και τους τρέχουν τα σάλια σαν πεινασμένα κοπρόσκυλα (ζητάω συγγνώμη από τα συμπαθή τετράποδα για τον χαρακτηρισμό)

5. Ο συνταγματολόγος Βενιζέλος με φόντο τους Στρατηγούς-Λαγούς, εν γνώση του, υπέπεσε σε αντίφαση, αφού δεν αποφασίζει πλεόν η Βουλή ή ο Ελληνικός Λαός, αλλά ο Υπουργός, ως ύπατος αρμοστής μπορεί να υπογράφει, ελέω Θεού, όποια σύμβαση θέλει! Αφού από τις 6/5/2010 με αιφνίδια τροπολογία παρέχεται στον εκάστοτε υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού διμερή ή πολυμερή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ΔΝΤ προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του μηχανισμού στήριξης. (διαβάστε Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα με εντολή της Κομισιόν)

6. Είναι η πιο επίσημη παραδοχή αποτυχία του Μνημονίου! Η παραδόχη είναι ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα με την πολιτική του μνημονίου να πετύχει κανένας από τους στόχους :

  • Εξοδος στις Αγορές το 2013-2014
  • Αποπληρωμή των 110 δις, έστω και με επιμήνυνση
  • Μείωση του πραγματικού Τελικού Χρέους (Μνημόνιο+Δανειακές Ανάγκες + Τοκοχρεωλύσια) που θα φτάσουν το 2013-2014 κοντά στο μισό τρις!
  • Επαναγορά του χρέους, αφού δεν βλέπουν στο μέλλον “πλεονάσματα” από την “ανάπτυξη” που θα…έρθει το 2012

7. Ακόμη κι αυτό που παρουσίασαν, ως υποχώρηση της Τροϊκας, δηλαδή να μην το λένε αυτοί, αλλά να κάνει τις ανακοινώσεις η υποτελής κυβέρνηση, δεν αλλάζει τίποτα από την ουσία του σχεδίου που έχουν! Στο κυβερνητικό MEGA για παράδειγμα είπαν ότι υπάρχει μια λίστα με ακίνητα αξίας 30 δις ως εγγυηση κι έναντι αυτής της Εγγύησης να βγεί η Ελλάδα στην Αγορά και να αγοράσει μέρος του χρέους της (MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ). Να το κάνουμε λιανά; Ξεκινάνε την προσημείωση των ακινήτων μπροστά στην αποτυχία του Μνημονίου! Οπώς γνωρίζουν οι αναγνώστες της olympias, στο πρώτο μέρος του Μνημονίου είναι καθαρά γραμμένο, ότι όλη η περιουσία του Κράτους είναι υποθηκευμένη!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !

ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ 50 δις!

ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΕΗ, Ο ΟΤΕ ΚΙ Ο ΟΠΑΠ!

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 2013 500 δις ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ!

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 400€, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2100!!!!

Η ΓΟΥΤΕΜΑΛΑ, Η ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ !!!

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΤΕΛΟΣ!!!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Και οι 300 στο Γουδι!!
    Οπως και οι δημοσιογραφισκοι των χουντοκαναλων!
    Ολοι ειναι μερος του αθλιου συστηματος!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω όταν λέτε "Χούντα" να μην εννοείτε την Επανάσταση της 21 Απριλίου 1967. Την μόνη Δημοκρατική κυβέρνηση που είχε η νεωτέρα Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.000.000 kotes diapistwnoyn kathimerina poso toys piasane to k..lo poso xalia egine h zwi toys poso amorfota kai katestrameno einai to paron kai to mellon ton paidiwn toys...it,s ok mia xara e? na to diapistosete+ayrio+methayrio. kotes! koimithite kai oneireytite oti ayrio prwi tha xypnisete ellines. kalo xamo ragiades twn komatwn twn omadwn tis julias twn daneiwn xalarwste se ayti tin apisteyti anoisia pou idi sas aponekrose

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. stin ellada yparxoyn mono 4% me paidia kai pneyma elliniko!oi ypoloipoi einai ragiades rwmioi xristianoi kai grekoi!aytoh einai h apanthsh se oloys giati den xesikonete o ellinas.milame gia to 4%. ayta kalo xamo zompoi,sas axizei ayto pou symbainei twra kai ayto pou erxete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poly gamias o efialtis...10.000.000 apogonoys afise pisw toy!! vlepete kanena apogono toy lewnida?toy alexandrou?toy miltiadi?ktl ktl... MAZIKH PRODWSIA LEGETE AYTO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. XEFTILES YPOTAKTIKOI GREKOI + RWMIOI(EVRAIO-XRISTIANOI)PRODWSATE TIN ELLADA OLOI MAZI +DIOTI EISASTE APO TIN FYSH SAS DOYLIKI ARAXATE STO KANAPE +VLEPETE TI FWTIA NA ERXETE STH PORTA SAS KAI KANEIS DE KOUNIETE...SYNTOMA THA NIWSETE TIN DYNAMH TOU APPOLONA THA KOUNITHITE(SEISMOS)+POLY ..META THA RIXEI TETOIO FWS POU THA DIALISEI ESAS+TO SKOTADI SAS
    PRWTW KOYNIMA+META FWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα ρε μεγάλε, μην το συνεχίζεις αυτό που παίρνεις. Σε χαλάει άσχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]