Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κλειστή η Εγνατία οδός στην Θράκη, λόγω... ανέμων!


Από σήμερα το πρωί έκλεισε η Ενγατία οδός στο τμήμα μεταξύ Ξάνθης - Κομοτηνής, εξαιτίας των ισχυρότατων ανέμων που πνέουν στην περιοχή πλησίον του Ιάσμου.
Απορίας άξιο δεν είναι το γεγονός αυτό καθεαυτό, επειδή το "κλείσιμο" της Εγνατίας Οδού αποτελεί σχεδόν φυσιολογική κατάληξη ενός ατυχέστατου έργου, στο οποίο προφανώς δεν έχουν γίνει ολοκληρωμένες μελέτες. Έτσι, το φαινόμενο του "κλεισίματος" είναι πολύ συχνό (ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, αλλά και την Άνοιξη), σε περιόδους που υπάρχουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι.
Οδηγώντας στην συγκεκριμένη περιοχή, μπορεί ο κάθε (έστω και ανίδεος) οδηγός να αντιληφθεί την πλήρη απουσία ανεμοθραυστών, ενώ είναι σαφής η λάθος επιλογή στην χάραξη της Εγνατίας Οδού.
Έχει γίνει κάτι από την κυβέρνηση ή την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, προκειμένου να δοθεί απρόσκοπτα στην κυκλοφορία η διηπειρωτική αυτή οδός; Δυστυχώς, απολύτως τίποτε. Ακόμη και το οδόστρωμα παρουσιάζει συχνές καθιζήσεις, κάνοντας επικίνδυνη την διέλευσή της με ταχύτητες μεγαλύτερες των 100 χιλιομέτρων την ώρα.
Το δυστυχέστερο, είναι πως η σημερινή κυβέρνηση προτίθεται να βάλει και... διόδια για να χρησιμοποιούν οι οδηγοί έναν δρόμο ο οποίος είναι πλήρης από... παγίδες. Λογικό δεν είναι να πληρώνουν οι πολίτες για κάτι που δεν έχουν; Έτσι δεν συνηθίζεται σε αυτή την χώρα;

Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]