Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πυροβόλησαν αστυνομικούς με καλάσνικοφ - Ένας νεκρός

  • Δύο αστυνομικοί σοβαρά τραυματίες
  • Η Αστυνομία θρηνεί, ο Παπουτσής τι κάνει;

Κακοποιοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς στη Λαχαναγορά στου Ρέντη. Τέσσερις σοβαρά τραυματίες. Δύο έχουν κτυπηθεί στο κεφάλι. Είχε προηγηθεί καταδίωξη των δραστών, οι οποίοι έστησαν ενέδρα

Οι αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί βαριά. Δύο από τους άνδρες έχουν κτυπηθεί στο κεφάλι και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι κακοποιοί επέβαιναν σε τζιπ (μάρκας Volvo), το οποίο δεν σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο στο ποτάμι στο ύψος του Περιστερίου.

Ακολούθησε καταδίωξη, το τζιπ ξέφυγε προς στιγμήν και οι επιβάτες του έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς.

Περίμεναν να τους πλησιάσουν, κατέβασαν τα παράθυρα τους πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, στις 17:30 είχαν ληστέψει περίπτερο στο Μενίδι.

Δυνάμεις της αστυνομίας χτενίζουν το Ρέντη και τον Πειραιά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί σε τζιπ.

Αφού στείλουμε τα συλληπητήριά μας στην οικογένεια του θύματος, αλλά και στην Αστυνομία, θέλουμε να ρωτήσουμε:

  1. Οι άνθρωποι αυτοί εκτίθενται σε κακοποιούς (και άλλους πολλούς) για 29€ την ημέρα. Πόσα παίρνει ο κύριος Παπουτσής και ο κάθε πολιτικός την ημέρα;
  2. Η εγκληματικότητα έχει ανέβει στα ύψη, αλλά η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε για να την σταματήσει. Αρέσκεται απλά να απειλεί πολίτες με φυλάκιση αν δεν πληρώσουν τα χρέη τους... Το χρέος της κυβέρνησης να προστατεύει τους πολίτες από τους εγκληματίες, πότε θα πραγματωθεί;


Πάτρα: Πετροπόλεμος μεταξύ μεταναστών και αστυνομίας
Συμπλοκή σημειώθηκε σήμερα (Δευτέρα 1.3.2011) το απόγευμα στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας στο ύψος του οδού Νορμαν, όταν πολλοί μετανάστες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο προκειμένου να προσπαθήσουν να μπουν στο λιμάνι και από εκεί στο πλοίο που φεύγει τώρα για την Ιταλία, απωθηθήκαν από την αστυνομία.
Πάτρα: Πετροπόλεμος πριν λίγη ώρα μεταξύ μεταναστών και αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε κυνηγητό, με τους μετανάστες να ξεχύνονται στην λεωφόρο ανάμεσα στα αυτοκίνητα που ανέπτυσσαν ταχύτητα και τους οδηγούς να κοιτούν με τρόμο το τι συμβαίνει, ενώ άρχισε και ο πετροπόλεμος.
Όλα τελείωσαν λίγα λεπτά μετά, όταν έφτασαν και ενισχύσεις ύστερα από αίτημα των αστυνομικών, που είχαν εμπλακεί στο περιπολικό.

Ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Αττικής σχετικά με ένοπλη συμπλοκή αστυνομικών με κακοποιούς

Την 18.37’ ώρα σήμερα (01/03/2011) ενημερώθηκε τηλεφωνικά το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης για διάπραξη ληστείας σε περίπτερο, επί της Λεωφ. Δημοκρατίας 337 στο Μενίδι, από τρείς (3) δράστες και δόθηκαν στοιχεία του αυτοκινήτου που αυτοί επιβιβάσθηκαν.

Μετά από λίγα λεπτά το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε επί της Λεωφ. Κηφισσού, με κατεύθυνση προς Πειραιά και ακολούθησε καταδίωξη από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και περιπολικά αυτοκίνητα.

Την 18.50’ ώρα στον παράδρομο της Λεωφ. Κηφισσού στην περιοχή Αγ. Ι. Ρέντη και ενώ η καταδίωξη συνεχίζονταν οι δράστες ακινητοποίησαν απότομα το αυτοκίνητο, αποβιβάσθηκαν από αυτό και άρχισαν να πυροβολούν επανειλημμένα με καλάσνικοφ και πιστόλι κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκαν σοβαρά τέσσερις (4) αστυνομικοί, εκ των οποίων ο ένας (1) κατέληξε, οι δε άλλοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, με ένα (1) εξ αυτών σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης βολές από τους πυροβολισμούς των δραστών δέχθηκαν τέσσερις (4) ακόμη αστυνομικοί, δύο (2) στα κράνη και δύο (2) στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, χωρίς να τραυματισθούν.

Ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπίσθηκε το όχημα των δραστών στην περιοχή Αγ. Ι. Ρέντη, το οποίο φέρει κλεμμένες πινακίδες και εντός αυτού βρέθηκαν όπλα (πιστόλι-καλάσνικοφ) , ενώ η εξερεύνηση θα συνεχισθεί στη Δ/νση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Προανάκριση διενεργείται από την Δ/νση Ασφάλειας Αττικής/ Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τον Παπουτση τον βαλανε στο ΥΠΠΟ γιατι ετσι κι αλλιως είναι καμμένο χαρτι και για να προστατευσουνε τον Χουντοχοίδη. Κατι ξερανε κάποιοι. Αλλωστε πολλοί ψιθυριζουν για την Εαρινή επίθεση....

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πολυπολιτισμος σε ολο του το μεγαλειο!!
    Τα καλαζνικωφ ηταν αγνωστη λεξη μεχρι και τα τελη της δεκαετιας του '80!
    Αφοτου ανοιξαν τα συνορα και εμπαινε στη χωρα το καθε καρυδιας καρυδι,μπηκαν με το καλημερα ολες οι μαφιες της Αν.Ευρωπης,και οχι μονο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]