Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανοί ΗΠΑ: «Θα βοηθήσουμε για τους αλβανοτσάμηδες»

Με θέμα τους “αλβανοτσάμηδες”, πραγματοποιήθηκε φόρουμ, από την αλβανο-αμερικανική οργάνωση του Σικάγου «Τσάμηδες του Ιλλινόις». Ο πρόεδρος της Ένωσης, Σαφέτ Ρόιμπα, δήλωσε ότι ο Οργανισμός των τσάμηδων στις Ηνωμένες Πολιτείες θα καταστεί μια ηχηρή φωνή για την επίλυση των προβλημάτων των αλβανοτσάμηδων.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η ομιλία του αναπληρωτή προέδρου της αλβανικής ένωσης που ανέφερε στη συνάντηση για το μελλοντικό σχεδιασμό της οργάνωσης και τόνισε την ανάγκη συντονισμού των δραστηριοτήτων των Αλβανών που ζούνε στις ΗΠΑ.

Ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης αυτής, Σαλί Μπολλάτι, εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα, στην οποία “Έλληνες εθνικιστές, προσπαθούν να πραγματοποιήσουν απογραφή πληθυσμού με βάση την εθνικότητα και την θρησκεία και επιπλέον για τον Έλληνα πρόξενο της Κορυτσάς που μίλησε για τα φαντάσματα της ‘Βορείου Ηπείρου”.

«Ανησυχούμε, επίσης, που μερικοί Ελληνοαμερικάνοι με χαρακτηριστική πονηριά, όπως ο Ν. Γκαζογιάννης και ο J. Tenet, οι οποίοι κατά παράβαση των νόμων και της παιδείας των ΗΠΑ, επισκέπτονται την Αλβανία επιδιώκοντας τους μεσαιωνικούς και σοβινιστικούς σκοπούς τους», είπε ο Μπολλάτι. «Καθημερινά ακούμε φωνές που προέρχονται από ελληνικούς σοβινιστικούς κύκλους για την ύπαρξη Ελλήνων στο νότιο τμήμα της Αλβανίας και γνωρίζουμε τις ορέξεις τους. Για αυτήν την δυσοίωνη κατάσταση, περιέργως, κανένα αλβανικό ίδρυμα δεν μας έχει ενημερώσει», συνέχισε ο προαναφερόμενος.

Η αλβανική κοινότητα στην Αμερική τόνισε ότι το θέμα με τους τσάμηδες πρέπει να επιλυθεί στα Τίρανα και αυτοί θα βοηθήσουν, με διαμεσολάβηση προς την ηγεσία των ΗΠΑ για τη επισήμανση των δικαιωμάτων των Αλβανών.

Από τις εργασίες του συνεδρίου αυτού προέκυψε και η ιδέα για την ταινία-ντοκιμαντέρ του Kujtim Gjonaj σε σενάριο του Enver Kushe «Το Όνειρο των Τσάμηδων».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΟΤΖΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ.


    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΣΘΕ Κ Α Ι ΕΣΕΙΣ Κ Α Ι ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΒΑΡΔΑΡΙΑΝΟΙ,ΘΑ Σ Α Σ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ.

    ΑΝΗΚΕΤΕ 'ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΕΘΑ ΤΟ ΦΟΒΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΚΙΠΠΕΡΙΑΣ(Ε SHQIPERISE TE RREME) EYΧΗ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΗ ΝΑ ΤΥΧΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ 'ΣΤΗΝ Ε.Ε.

    ΕΔΩ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΙ ΘΑ 'ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    ΕΙΔΕΜΗ,ΤΟ ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποτιθεται πως οχι μονο υπαρχουν "Τσαμηδες",αλλα συμφωνα με την αλβανικη προπαγανδα ειναι και απογονοι των Ιλλυριων!!
    Απαντηση απο την "παραγωγικη" κυβερνηση σ'αυτες τις μισελληνικες θεσεις μεχρι και σημερα δεν υπαρχουν!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ηρωινη, τα οπλα και η πορνεια αφηνουν τα διαθεσιμα κεφαλαια για να αγορασει κανεις πολιτικούς, αστυνομικούς κλπ. Τη διακινηση της ηρωινης στη Ν. Υορκη την ελέγχει η Αλβανική Μαφια και μάλιστα εκαναν δωρο και τοσπιτι που μενουν οι Κλιντον !!!!!!!!!!! Τα σχολια δικά σας.....

    ΣΥνεχισε μαλακα Ελληνα να στηριζεις την Αλβανια με το να τους δινεις δουλειά που εσυ δεν καταδεχεσαι να κάνεις. Αυτο σου αξιζει τεμπελοκομματοσκυλο που πιστευε οτι τα λεφτα φυτρωνουν στις τσεπες σου απο την Ευρώπη χωρίς να διερωτηθείς γιατι.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτσε να φύγουν οι προδότες από την εξουσία και θα δείς τι θα γίνει. Ούτε αλβανοί, ούτε σκοπιανοί, ούτε τουρκοι δε μας αγγίζουν, δε νιώθουμε από τις επεκτατικές τους τάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμπατριώτες,φροντίσατε καλά να στοιχειοθετήσετε εντός σας και να συντάξετε πολεμικό οπλοστάσιο επιχειρημάτων για τους συγκεκριμένους κατσικοκλέπτες.Οι Θεσπρωτοί,εάν καταφθάση η ηρωική εκείνη στιγμή,θα φανούν,διαβλέπω,αντάξιοι των προγόνων των,ό π ω ς και οι Χειμαρριώτες και θα καταδιώξουν μέχρις αφανισμού αυτά τα απάνθρωπα καθεστώτα που έχουν υποδουλώση αδελφούς μ α ς,Έ λ λ η ν ε ς.Οι αποφασισμένοι Θεσπρωτοί,από ό,τι είχα 'δή,είχαν απωθήση εκείνους του Top Channel των με τη Τζούγκα και τα λοιπά καλά παιδάκια.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΟΚΡΑΤΗ(ΕΝΝ.ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ''ΑΛΒΑΝΙΑ'').ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΤΕ 'ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΒΗΜΑ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ 'ΣΤΗΝ Ε.Ε.

    Α Ρ Κ Ε Τ Α 'ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.ΗΛΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ,ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Τ Ι Κ Α ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΟΤΖΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν εκείνοι έχουν ένα ψευδώνυμο δίκαιο 'στα παραληρηματικά των και λίαν προπαγανδιστικά συνέδρια και λογύδρια,ε μ ε ί ς έχουμε χ ί λ ι α και ό λ α απολύτως αληθή και ισχυρά τόσον,ώστε να τους εξωθούμε 'σε διαπραγματεύσεις άτακτης υποχώρησής των,ενώπιον των εγκληματικών ενεργειών και του,εν γένει,απολίτιστου χαρακτήρα των.

    ΣΚΟΠΕΥΣΑΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ 'ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΒΗΜΑ.

    ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ,Ε Δ Ω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΣΟΒΟ.Ε Δ Ω ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ,ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ.

    ΟΣΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΚΡΑ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΘΛΙΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ Ε Ν Ι Α Ι Ο ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ.

    Gjoni do te vije dhe do te prere kokat tuaja.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εάν είναι να διατηρήσουμε την τιμή μας,δεν υφίσταται διαφορετική λύση από το να καταδιωχθούν και να εξαφανισθούν.


    ΕΙΜΕΘΑ (ΚΑΙ) ΕΛΛΗΝΕΣ,ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΦΟΒΕΙΣΘΕ,ΜΩΡΕ;

    Π Α Τ Α Ξ Τ Ε ΤΟΥΣ.


    Ε Δ Ω ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ.ΕΔΩ ΕΙΜΕΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Β Ο Ρ Ε Ι Ο Η Π Ε Ι Ρ Ω Τ Ε Σ.

    Κ Α Τ Ω Η ΣΚΙΠΠΕΡΙΑ!

    ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ!

    Η Σ Ε Ρ Β Ι Α ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]