Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ρωσία "βλέπει" χερσαία εισβολή στη Λιβύη


Ο διπλωματικός σύμβουλος του Κρεμλίνου Σεργκέι Πρίχοντο έκρινε σήμερα ότι πιθανώς να υπάρξει αναγκαιότητα να γίνει χερσαία επίθεση στη Λιβύη, υπογραμμίζοντας ότι η Ρωσία "ήξερε τι έκανε" όταν επέλεξε να μην ασκήσει το βέτο που διαθέτει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

"Δεν υπάρχει συντονισμένο σχέδιο και η επιχείρηση ενδέχεται να κρατήσει επί μακρόν" εκτίμησε ο ίδιος, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ιτάρ-Τας.

"Έχουμε όλοι συνείδηση ότι αργά ή γρήγορα, εάν οι αεροπορικές επιδρομές παραταθούν επ' αόριστο, δεν θα μπορεί να αποφευχθεί μια χερσαία επιχείρηση" , πρόσθεσε.

"Δεν χειροκροτήσαμε την στρατιωτική επέμβαση αλλά ούτε και θα αυτομαστιγωθούμε τώρα, γνωρίζαμε πολύ καλά τι κάναμε όταν προτιμήσαμε την αποχή από τη ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας" επισήμανε ο διπλωματικός σύμβουλος του ρώσου προέδρου.

"Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η απόφαση για την επέμβαση προέρχεται από τις πράξεις του ίδιου του Μουάμαρ Καντάφι κατά του λαού του. Γι αυτό και η ηθική θέση αυτών που τον κτυπούν δεν είναι αξιοκατάκριτη" πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις αυτές του διπλωματικού συμβούλου του Κρεμλίνου έρχονται έχουν μια αντίθεση με τις δηλώσεις του ρώσου υπουργού Άμυνας Ανατόλι Σερντιούκοφ, που ζήτησε χθες την άμεση κατάπαυση του πυρός και την έναρξη πολιτικού διαλόγου στη Λιβύη.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]