Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένταση στο Σύνταγμα σε μία παρέλαση κεκλεισμένων των "θυρών"


Με πολλά γιουχαΐσματα και έκδηλη οργή αντιμετώπισαν οι πολίτες τους πολιτικούς στην πλατεία Συντάγματος.

"Κλέφτες" και "προδότες" ήταν οι λέξεις "υποδοχής", που όμως δεν έκαμψαν το θράσος των προσερχομένων πολιτικών, οι οποίοι φρόντισαν να "ασφαλίσουν" την πλατεία Συντάγματος με δυνάμεις της Αστυνομίας που απαγόρευσαν την προσέλευση των πολιτών μπροστά από το Εθνικό Κοινοβούλιο. Έτσι, πραγματοποιήθηκε μία παρέλαση "πριβέ", από τον φόβο του γιαουρτιών.

Οι πολιτικοί της χώρας δεν μπορούν πλέον να σταθούν ούτε στιγμή χωρίς φύλαξη των ανδρών των ΜΑΤ και δεν αναρωτιούνται γιατί συμβαίνει αυτό... Γιατί άλλωστε να αναρωτηθούν; Μπορεί ο λαός να πεινάει, αλλά οι ίδιοι έχουν ενισχύσει τους μισθούς τους και απολαμβάνουν την κατοχή της χώρας υπό την "ομπρέλα" φύλαξης της Ελληνικής Αστυνομίας,

Είναι σαφές πως ο Ελληνικός λαός είναι πολύ οργισμένος και πως είναι έτοιμος να ξεσπάσει (πολύ άγρια) κατά όλων εκείνων που του έχουν πει ψέματα και που τον έχουν εξαπατήσει, ενώ δεν δίστασαν να παραχωρήσουν τα πάντα σε "δάνειες δυνάμεις", διακυβεύοντας ακόμη και την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Πλησιάζει, πλέον, με ταχύτατους ρυθμούς η ημέρα εκείνη που το σάπιο πολιτικό σύστημα θα γκρεμιστεί από την οργή του λαού...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]