Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Αστυνομία γίνεται εταιρεία παροχής υπηρεσιών;

Ο λαός μας ήδη ανησυχεί σοβαρά για το αύριο του. Η είσοδος του επαίσχυντου μνημονίου, από την πίσω πόρτα, πέραν της οικτράς αποτυχίας του, όπως πανηγυρικά αποδεικνύεται, τις άδικες πλέον θυσίες μας και την σταδιακή διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας ,έρχεται μια τροπολογία του υπουργείου ΠΡΟΠΟ, σε ένα νομοσχέδιο του, όπου μετατρέπει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ σε υπηρεσία παροχής υπηρεσιών επί πληρωμή!

Φαίνεται ότι η οικονομική κρίση χτύπησε και την Ελληνική αστυνομία.!

Μετά από αυτά που βγαίνουν στο φως, ότι οι ίδιοι αστυνομικοί πληρώνουν από την τσέπη τους, τις βλάβες, αυτοκινήτων, μηχανών κ.λ.π., έρχεται αυτή η τροπολογία που λέει ότι όποιος θέλει τις υπηρεσίες της πρέπει να πληρώνει.

Υπηρεσίες όπως, συνοδεία χρηματαποστολών, ιδιωτικών αγαθών, προστασία ιδιωτικής περιουσίας κ.λ.π. πρέπει να γίνονται επί πληρωμή.

Δηλαδή λένε έμπειροι αξιωματικοί, σφαίρες, γιλέκα, υπηρεσιακά περίστροφα, που έχουμε πληρώσει, να είναι στην διάθεση του οιοδήποτε έχει μαρούλι!

Δηλαδή έχεις χρήμα, έχεις προστασία... Δεν έχεις, βρες την άκρη μόνο σου;

Πάει πλέον περίπατο η υποχρέωση του κράτους για θέματα, όπως η φύλαξη και η προστασία της ανθρωπινής ζωής, η περιουσία του Έλληνα πολίτη, για τους όποιους καταβάλουμε φόρους, όλα αυτά τίθενται πλέον στην διάθεση της ΤΡΟΪΚΑΣ!

Και γεννούνται ερωτηματικά. Η αστυνομία θα γίνει σεκιούριτι; Η προστασία σου θα εξαρτάται από την οικονομική σου δυνατότητα; Άμα τηλεφωνείς θα σου λένε πόσο κάνει για να έλθουμε; Θα αφεθούμε στο έλεος των ληστών; Τι θα γίνει; Άμα δεν έχει χρήματα θα πάρεις τον νόμο στα χέρια σου;

Μπορούν μας απαντήσουν οι κυβερνώντες η υποτέλεια μας μέχρι που φτάνει;

Τι άλλο έχουν εκχωρήσει; Θα μας πουν; Τα πάντα;

Οι δε κύριοι της αντιπολίτευσης τι ρόλο παίζουν; Των απλών θεατών;

Δυστυχώς μόνοι μας πρέπει να αντιδράσουμε. Τα διάφορα κινήματα που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια πρέπει να στηριχθούν διότι είμαστε πλέον στο έλεος του ΔΝΤ και της τρόικας.

Έχω ξαναγράψει. Μην πιστεύετε τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων. Ενημερώστε τον κόσμο που δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο διαδυκτίο τι πραγματικά συμβαίνει στην χώρα μας.

Θυμάστε τι έλεγε προεκλογικά ο ΓΑΠ; ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ-ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ-ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

Με αυτά τα συνθήματα δεν κέρδισε τις εκλογές;

Επειδή η ζωή κάνει κύκλους ήλθε η ώρα να το χρησιμοποιήσουμε να φύγει μήπως και σωθούμε!

Η χώρα μας, βάσει της υπογραφής που έβαλε χωρίς την εντολή μας, έχει παραχωρηθεί στους ξένους. Αυτόν τον κατήφορο ποιος θα τον σταματήσει;

Υ.Γ. Όταν φτάνει στο σημείο η αστυνομία να παρέχει τις υπηρεσίες της επί πληρωμή, τί άλλο θα επακολουθήσει;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τις υπηρεσίες που θα προσφέρει η Αστυνομία στους πολιτικούς, να τις πληρώνουν από την τσέπη τους, στο πλαίσιο της εξυγίανσης του δημόσιου τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα βρε αθεόφοβοι; Ξεπουλάτε τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα νοσοκομεία, σε λίγο τα σχολεία, αλλά και τα σώματα ασφαλείας; Και δεν μας τα λένε όλα μαζί, αλλά ένα ένα. Με δόσεις.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]