Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα ΜΑΤ τους πήγαν, τα ΜΑΤ τους φυγάδευσαν κι εμείς νομίζαμε πως αγωνιζόμαστε!!!


Επειδή ήμουν και γώ εκεί και μάλιστα λόγω καταστάσεως, είδα τα πράγματα επίσης με τα ματάκια μου, οι παράλληλες πορείες ήταν για να είναι εκεί οι μεν επειδή θα ήταν εκεί οι δεν!
Τα MAT έχουν εντολή να μη πειράξουν τα μπάχαλα, είτε 16 είτε 17, ανήλικα πάντως, γιατί παίζουν τον ρόλο των χρήσιμων μαρτύρων. Αν τα «πειράξουν» και ξαφνικά βρεθεί να «παίζει» κάποιος «χρήσιμος μικρός ηλίθιος», τον «χρήσιμο μικρό νεκρό», θα γίνει όχι της πλατείας Ταχρίρ που ονειρεύεται η αριστεράντζα με αρχηγό τον Αλαβάνο, αλλά της «Αθήνας του 2008» και βάλε!
Ο «κάθε στρατός» έχει πάρει θέση και κάνει παιχνίδι!
Με τις στολίτσες τους, τα κομφόρ τους, τα αξεσουάρ τους.
Να το σκεφτεί κανείς έτσι κι άν θελήσει να παίξει, να «ξέρει» τί ρόλο θα διαλέξει ή τι σόι κομπάρσος θα γίνει!
Όχι κλαψούρες και διαμαρτυρίες! Πόλεμο θέλουμε, πόλεμο θάχουμε!
Στη σκηνή που θα «πηδήξουμε να πράξουμε», που λέει κι ο Καζαντζάκης, ας μην είμαστε τουλάχιστον όχλος! Γιατί σ΄ αυτό το «Έργο», εκείνος που θα «φορτώσει» και θα «φορτωθεί», θα είναι το απρόσωπο πλήθος.
Είτε στα ανάκτορα των τσάρων, είτε στις Βερσαλλίες, είτε στις ΜαοΤσετουγκικες πορείες, είδε ποτέ, κανείς, πουθενά από τον «λαό», τον «όχλο», το «προλεταριάτο», το «κόκκινο ποτάμι», εκπλήρωση των πόθων; Είδε ποτέ, να αντιπροσωπεύεται το πάθος και να αντιπληρώνεται το τίμημα αίματος, θυσιών, και προσφορών;
Οι ηγεσίες είναι προεπιλεγμένες, ό,τι ακολουθεί είναι πολλές φορές χειρότερο κι από το προηγούμενο και τα εναλλασσόμενα ή νέα συμφέροντα, στρογγυλοκάθονται πάνω σε εκατόμβες νεκρών, τράχηλους υποτακτικών και πλάτες φοβισμένων!
Αυτή η «εκτόνωση της οργής του πλήθους μέσω διαδηλώσεων», που προσφέρει ναρκοπέδια, πεδία ασκήσεων φόβου, εξουσίας, επίδειξη ισχύος και χρειαζούμενα πλάνα για το, προς γνώση και συμμόρφωση, παγκόσμιο φιλοθεάμον κοινό, δεν έχει να προσφέρει ουσιαστικά, αφού το παιχνίδι «σφυρίχτηκε να λήξει»…. και έχει λήξει!
Ο ΓΑΠ το πήρε το παιχνίδι, το έπαιξε και το έληξε! «ΚατέΚτησε» και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Οι αγώνες που μείναν είναι άνευ σημασίας. Σαν αυτούς που θα δώσει η …ΑΕΛ, από δώ και πέρα!
Με την βούλα των εκλεκτόρων του, εκείνων που του έδωσαν 10 βαθμούς διαφορά από τον… «ξεφτιλισμένο», με τη βούλα των σπονσόρων του, (βλέπε ΙΣΤΑΜΕ και χορηγούς, όπως τους ψάχνει η μαμά του στα μέιλ που μας χάρισε η Κανέλλη), με την ευλογία και την συνενοχή των αλληλέγγυων εξαπτερύγων που έπαιξαν άλλη μια φορά το ρόλο των «φρονίμων άνευ φρονήματος», με την αμέριστη ιδεολογική υποστήριξη της αριστεράς που έκανε δυνατή τη διάλυση σ΄ όλα τα επίπεδα του κρατικού ιστού της Ελλάδος.
Όλη αυτή η κατάσταση που ζούμε σήμερα, είναι μια «πάρτα αλλιώς» ιστορία που ζήσαμε. Και αφού «δεν μάθαμε» αφού μας την κρύψανε, είμαστε καταδικασμένοι να την ξαναζήσουμε, να ξαναπάθουμε, για «να μάθουμε»!
Η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται, έρχεται να την ζήσουν εκείνοι που δεν μάθαν απ΄ αυτήν!
Και τότε οι Γερμανοί επετέθησαν…. Το 40
Και τώρα Γερμανοί σήκωσαν το μεσαίο δάχτυλο… το 10
Και τότε Ήρθε Η Γερμανική κατοχή …το 41
και τώρα επιβλήθηκε η Τρόικα ως κατοχική κυβέρνηση ….το 11
και τότε οι σώφρονες υποτάχτηκαν…και τώρα συνασπίσθηκαν
και τότε Οι αστοί άρχισαν τον αγώνα με τον Περίκο και τώρα οι αστοί αντισταθήκαν με τον Αντώνη (θέλουμε να πιστεύουμε…)
και τότε, όταν δόθηκαν οι εντολές(με την ρήξη της συνθήκης Ριμπεντροφ-Μολότωφ)
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/MolotovRibbentropStalin.jpg/230px-MolotovRibbentropStalin.jpg)
συστήθηκε το Εαμ…και τώρα ο αγώνας ποδηγετείται από το ίδιο χώρο…
και τότε μια Αφρική ήταν στο πεδίο των μαχών και τώρα οι …ΜουμπάρακοΚαντάφοΡομελ κάπου εκεί “δεν βαστήξανε” τις εξελίξεις.
και τότε χρειάστηκαν 4 χρόνια να φτάσουμε στην Ελευθερία και τώρα 4 χρειάζονται για να σωθούμε –λέει- από τον βραχνά τους
και τότε υπήρξαν οι συνετοί που συνεργάστηκαν και τώρα «η κυβέρνηση των προθύμων» με τους «αλληλέγγυους», δίνουν γη και ύδωρ (κυριολεκτικώς)
και τότε την απελευθέρωση ακολούθησε ο εμφύλιος και τώρα μην αμφιβάλει κανείς ότι θα βρεθεί με το σουγιά (;) στο λαιμό ή το καλάσνικωφ στο κεφάλι!
Καταδικασμένος να τα ξαναζήσει ο ‘Ελληνας, νεόγνωμος και αμνήμων, γρήγορα θα καταλάβει πως αν δεν διαλέξει το μέλλον του και δεν παλέψει να το κερδίσει, θα το κάνουν άλλοι και πολύ πιθανόν να μη τον συμπεριλάβουν στις προοπτικές τους!!!
Η επιλογή ακόμα μια φορά , ηγετών της οργής του και των σημαιών που θα συμβολίσουν τον αγώνα του, θα κάνουν την διαφορά.
Μόνο η γνώση της ιστορίας δίχως σκελετούς κρυμμένους στα ντουλάπια και παραμορφωτικούς καθρέφτες που δεξιώνουν την αριστερότητα και αριστερώνουν την δεξιότητα, θα την κάνει να είναι και σωστή.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝ ΤΟ 2008 ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΣ ΤΟΤΕ ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΘΙΟ? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 'ΑΝΤΩΝΗ' ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ(ΓΑΠ)!!!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!!!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ "bilderberg"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]