Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έτοιμοι να επέμβουν στην Λιβύη οι Αμερικανοί


Θέσεις μάχης ανοιχτά του κόλπου της Βεγγάζης έχει πάρει ο αμερικανικός στόλος. Αυτό διαβεβαιώνουν οι τελευταίες πληροφορίες που αναφέρουν και διάσκεψη που έγινε στο Ελληνικό Πεντάγωνο με θέμα την ασφάλεια της χώρας μας(;), ενώ οι ίδιες πηγές δεν γνωρίζουν τίποτε για πιθανή έμμεση συμμετοχή της Ελλάδας στην επιχείρηση που ανά πάσα στιγμή δείχνει έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Έκτος αμερικανικός στόλος.
Την ίδια στιγμή, νωρίτερα σήμερα, σε νέο διάγγελμα του, από την πράσινη πλατεία της Τρίπολης, ο Μουαμάρ Καντάφι, δήλωσε ότι θα προμηθεύσει με όπλα τους υποστηρικτές του για να συνθλίψουν την εξέγερση.
Ο Μουαμάρ Καντάφι διεμήνυσε πως θα ανοίξει όλες τις αποθήκες όπλων για τον λιβυκό λαό όταν θα είναι αναγκαίο... αφήνοντας αιχμή για εμφύλια σύρραξη, κάνοντας σαφές πως όλες οι επιθέσεις θα μπορούσαν να κατασταλούν μέσω οπλισμένων ανθρώπων. Κάλεσε, δε, τους υποστηρικτές του να « προετοιμαστούν να υπερασπιστούν τη Λιβύη και το πετρέλαιο, καθώς και την αξιοπρέπεια», κάνοντας έτσι σαφέστατη αιχμή για πιθανή στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ μέσα στη Λιβύη, ενώ ταυτόχρονα έδειξε πλήρως αποφασισμένος να μην δεχθεί καμία πίεση από τους ισλαμιστές - φονταμενταλιστές που -όπως ο ίδιος δηλώνει- βρίσκονται πίσω από τις ταραχές...!
«Θα πολεμήσουμε αν το θέλουν. Θα πολεμήσουμε και θα τους νικήσουμε» τόνισε ο πρόεδρος της Λιβύης, δείχνοντας απολύτως αποφασισμένος "να πουλήσει ακριβά το τομάρι του" στον οποιονδήποτε θελήσει να τον διώξει από την εξουσία.
Αναφερόμενος, στους αντικαθεστωτικούς διαδηλωτές, κάλεσε τους υποστηρικτές του να τους απαντήσουν λέγοντάς τους «εσείς θα πρέπει να νιώσετε ντροπή», ενώ οι εκφράσεις του σε εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών ήταν σαφείς για εμπλοκή τους στις ταραχές...
Ο Καντάφι πρόσθεσε, ότι η νεολαία είναι « οι γιοί και τα εγγόνια των μαχών τζιχάντ, των οποίων οι πατέρες κατέστρεψαν την ρωμαϊκή αυτοκρατορία»...
Επιτιθέμενος στα διεθνή ΜΜΕ, είπε ότι πρόκειται για σκυλιά....
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ελπίζω να μην λάβει μέρος σε επιχειρήσεις η Ελλάδα, γιατί πολλοί επιτιθέμενοι θα αφήσουν τη Λιβύη σε κλειστά κοντέινερς. Δε θα παραδοθεί εύκολα ο Καντάφι κι εμείς δε θέλουμε να πληρώσουν τα παιδιά μας τις επιπολαιότητες του Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε βέβαια,ώρα είναι να μάς πουν τώρα οι Αμερικάνοι πως θα επέμβουν για το καλό της ειρήνης.Μόνο που μαζί με την ειρήνη θα πατήσουν και σε πλούσιο πετρελαϊκό έδαφος (τυχαίο σίγουρα!).Γιατί δεν επιβάλουν την ειρήνη τότε και στην Παλαιστίνη που οι Ισραηλινοί διαπράττουν εγκλήματα ντροπής;Ε;
    Άντε ρε που θέλετε να μας κάνετε να πιστέψουμε πως όλες οι εξεγέρσεις στη Β.Αφρική έγιναν από το λαό.Σκόπιμες ήταν ακόμη και αν η αφορμή (η δικτατορία των πολιτικών τους) ήταν υπαρκτή.Η αιτία είναι άλλη...

    (βλ.πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ που έλεγε [πριν χρόνια] πως η Βόρειος Αφρική θα διασπαστεί).Αλλά είπαμε...τυχαία είναι όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τον κακό Σαντάμ, η σειρά του Καντάφι. Οι μόνοι καλοί άνθρωποι στον κόσμο είναι οι Αμερικανοί.

    Λιγο ντροπή δεν υπάρχει? Ελεγχοντας τα κοιτάσματα πετρελαίου/αερίου και τα τρόφιμα θα μετατρεψουν τον κόσμο σε απέραντο στρατοπεδο συγκεντρωσεως με ηλεκτρονική επιτηρηση. Ξεκίνησαν ηδη την τελική φάση, που φαίνεται ότι θα τελειώσει με επέμβαση στο ΙΡΑΝ, με ότι αυτό συνεπάγεται.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]