Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το κεφάλι Έλληνα αξιωματικού ζήτησε ο Τσίπρας από τον Καμμένο

Πυρ και μανία ο Αλέξης Τσίπρας (φερόμενος και ως πρωθυπουργός της Ελλάδας) με Έλληνα αξιωματικό του ΝΑΤΟ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις φέρεται να δήλωσε πως η ελληνική κυβέρνηση είναι ανίκανη και επικίνδυνη… 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Έλληνας αξιωματικός χαρακτήρισε σε “πηγαδάκι” εντός του ΝΑΤΟ την κυβέρνηση “ανίκανη και επικίνδυνη”. Η διατύπωση αυτή φαίνεται να έγινε ενώπιον πολλών αξιωματικών διαφόρων χωρών. Για κακή τύχη του τολμηρού - δημοκράτη αξιωματικού φαίνεται ότι κάπου εκεί κοντά υπήρχε και Έλληνας αξιωματικός που μετέφερε (ως άριστα εκπαιδευμένος ρουφιάνος) την διαπίστωση του συναδέλφου του. Κι αυτή από στόμα σε στόμα έφθασε μέχρι το Μαξίμου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέξης Τσίπρας απαίτησε άμεση διερεύνηση του θέματος από τον υπουργό (και συγκυβερνήτη) Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, από τον οποίο –ούτε λίγο ούτε πολύ- ζήτησε τον «αποκεφαλισμό» του Έλληνα αξιωματικού…!!!

Στο συγκεκριμένο θέμα, έτσι όπως εξελίσσεται, κι επειδή η πρωθυπουργική συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα συνάδει με την συμπεριφορά του γείτονα «σουλτάνου» της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, θα πρέπει να τονίσουμε πως η ηθική κατρακύλα του πρωθυπουργού της Ελλάδας (όχι απαραίτητα Έλληνα πρωθυπουργού) αρχίσει να αποκτά χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν δημοκρατικά.

Φυσικά, γνωρίζουμε τις φοβίες των "αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ" για τον Ελληνικό Στρατό και τους Έλληνες αξιωματικούς, την γνώμη των οποίων κυριολεκτικά τρέμουν. Όμως, πέρα από τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δικαιούται και δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας, να απαιτεί την φίμωση ή την τιμωρία οποιουδήποτε κρατικού υπαλλήλου, που ως πολίτης της χώρας έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του για την κυβέρνηση (λέμε τώρα…) της Ελλάδας. Κανένα απολύτως συνταγματικό ή άλλο δικαίωμα δεν έχει ο κάθε Αλέξης Τσίπρας να απαιτεί οτιδήποτε πέρα από την σωστή εκτέλεση των καθηκόντων από τους υπαλλήλους της χώρας, οι οποίοι πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό και όχι από την τσέπη του εκάστοτε πρωθυπουργού ή υπουργού.

Οι Έλληνες πολίτες επιθυμούν και απαιτούν, ιδιαίτερα από το προσωπικό των δυνάμεων ασφάλειας και άμυνας, να εκτελούν σωστά τα θεσμοθετημένα καθήκοντα τους και να έχουν ταυτόχρονα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ο κάθε πολίτης. Αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει διαφορετική άποψη, μπορεί να την καταθέσει στη Βουλή ή να κάνει δημοψήφισμα… Δεν έχει κανένα δικαίωμα να στοχοθετεί και να απειλεί έμμεσα ή άμεσα, με οποιοδήποτε τρόπο, τον οποιονδήποτε πολίτη που κριτικάρει το πρωθυπουργικό του έργο ή που διαφωνεί με τις ό,ποιες κυβερνητικές επιλογές.

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος να έχουν επιβάλει φασίζουσες συμπεριφορές, πρακτικές και ιδεολογίες μέσα στα κόμματά τους, αλλά, σε καμία περίπτωση δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επιχειρούν να σωπάσουν ό,ποιον Έλληνα πολίτη τολμά να έχει αντίθετες απόψεις με τους ίδιους ή σε ιδιωτικές συζητήσεις να προσδίδει χαρακτηρισμούς στην, έτσι κι αλλιώς αποδεδειγμένη, ανικανότητα και επικινδυνότητά τους.

Η ροπή σε φασίζουσες πρακτικές που έχει αποκτήσει το κυβερνητικό δίδυμο, ελέω της σιωπής των Ελλήνων πολιτών, ενδέχεται λίαν συντόμως να μεταβληθεί σε τρόμο ακούγοντας την κραυγή οργής των Ελλήνων… Καλά θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας (αποφεύγουμε τον χαρακτηρισμό «κύριος» επειδή είναι πολιτική μαριονέτα) να προσέχει τα «βάρη» που προσθέτει στα ήδη υπάρχοντα που ενδέχεται να αντιμετωπίσει σε αίθουσες λαϊκών δικαστηρίων.
Επειδή η νέμεση μπορεί να αργεί, αλλά ποτέ δεν ξεχνά… ας καταλάβει καλά ο Αλέξης και το παρεάκι του πως η Ελλάδα ποτέ δεν πρόκειται να γίνει Τουρκία...

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Πολύ soft τον βρίσκω τον αξιωματικό, μάλλον ο Axel δεν έχει ακούσει πώς οι Έλληνες πολίτες και σε πόση εκτίμηση τον έχουν.
    Αυτή η νέμεση πολύ αργεί! Τι περιμένουμε να μας πεθάνουν όλους η να χαθούν εδάφη για να τους τιμωρήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα τα γνωριζει ο συμμοριτης . Ολοι τους ξερουν τι λεει ο κοσμος . Δεν τους νοιαζει .Εχουν τους δημοσιους υπαλληλους γενιτσαρους και παριστανουν οτι κυβερνουν τους Ελληνες !
      Με τουτους , το ξευτιλισαν οι αλητες πολιτικοι και τους αφηνουν να κυβερνουν με ενα 19% του εκλογικου σωματος !
      Ξερεις ...ο ξευτιλισμενος και ο προδοτης πραγματικα νομιζει οτι βρεχει οταν τον φτυνουν .
      Το ερωτημα ειναι ενα και μοναδικο , θα τους αφησουμε να καταστρεψουν πολλες γενεες πριν τους συλλαβουμε με την βοηθεια των ενστολων ;

      Διαγραφή
    2. Με προβληματίζει το γεγονός ότι έχουν μαζέψει ό,τι σαβούρα κυκλοφορεί για συμβούλους και σε διάφορα άλλα κρατικά πόστα, ενώ δεν έχουν καμμία συστολή να στείλουν έναν άνθρωπο σπίτι του μόνο και μόνο επειδή εξέφρασε απλά τη γνώμη του.
      Για τις νέες γενιές και 'γω προβληματίζομαι και στεναχωριέμαι. Λυπάμαι που τους παραδίδουμε αποικία, χωρίς να έχουν μέλλον και όραμα για την πατρίδα μας.

      Διαγραφή
    3. Έλληνας αξιωματικός στο ΝΑΤΟ εξέφρασε την γνώμη του; Τι λέτε ορέ;
      Δουλεύει το μυαλό σας; Κολλημένοι...

      Διαγραφή
    4. Φαράσι!!!
      Σαν να λέμε σύμβουλος πρωθυπουργού που θαυμάζει την Μενεγάκη.
      Σύντροφε, πιο χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα σχόλια για μακιγιάζ και μποτάκια της τηλεπερσόνας.
      Και το π@π@ρα σαν αυγό τον καθάρισε ο δημοσιογράφος της Deutsche Welle, ξέρουν και οι ίδιοι το τι παίζει εδώ και δεν χρειάζονται κανέναν αξιωματικό ή τον οποιοδήποτε για να καταλάβουν για το τι πουλία έχει η πολιτική, δημοσιογραφική, δικαστική, επιχειρηματική ζωή του δυστυχισμένου και άτυχου τόπου μας.

      Διαγραφή
  2. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι ο Ελλαδιστανός χρειάζεται περί τα 400 για να καταλάβει, αφενός μεν την κρισιμότητα της καταστάσεως, αφετέρου δε το τί πρέπει να κάνει!
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι γνωστο οτι αυτη η κυβερνηση λειτουργει βασει σχεδιου κατα των

    Ελληνικων συμφεροντων της Πατριδας μας!

    Κατα την γνωμη μου, ο εν λογω αξιωματικος θα επρεπε να ειναι πιο

    προσεκτικος, διοτι δινεται το λανθασμενο μηνυμα στους τουρκους ,οτι

    τωρα ειναι η ευκαιρια για να δημιουργησουν προβληματα σε

    Αιγαιο,Κυπρο,και αυτο διοτι φαινεται να υπαρχει διασταση και

    ασυνεννοησια στην Ελλαδα μεταξυ πολιτικης και στρατιωτικης διοικησης!

    Αλλα αν θεωρειται ο Τσιπρας επικινδυνος,τοτε θεωρειται εξισου αχρηστος

    κι επικινδυνος και ο Καμμενος,αφου συγκυβερνα μαζι του!

    Γιατι δεν ζητα ο ιδιος ο Καμμενος το κεφαλι του αξιωματικου και το

    ζηταει μονο ο Τσιπρας;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως ὁ Καμμένος περιμένει να το ζητήσει ὁ Τσίπρας,για να το εξαργυρώσει ὡς εξυπηρέτηση.

      Διαγραφή
  4. Ακουστε και ακουστε το ΚΑΛΑ .
    Και οι 300+1 υποτακτικοι ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ και μερικοι απο δαυτους , οι Ελληνες προδοτες , κανουν οτι τους πει το αφεντικο τους . Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ . ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ .
    Οι δε αναλυσεις που διαβαζουμε σε αρθρα και σχολια , ειναι απλα μουρλαδες .
    Ειναι σταχτη στα ματια σας , οτι δηδεν αυτοι αποφασιζουν για το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ .

    Δυναμη και καλη Λευτερια σε ΟΛΟΥΣ τους ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ Ελληνοψυχους . Οι υπολοιποι ειστε νεκροι και δεν το ξερετε .

    Λυκουργος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]