Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έφτιαξαν ψεύτικα τείχη για να... μπει ο Ερντογάν ο Πορθητής!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Η αλαζονική ματαιοδοξία του Τούρκου προέδρου Ερντογάν φαίνεται πως δεν έχει όρια και δεν φείδεται όσες δαπάνες και αν χρειαστούν για να προβληθεί στον άφωνο λαό του.

Έτσι και τώρα για την επέτειο της 563ης άλωσης της Κωνσταντινούπολης, οι Τούρκοι για πρώτη φορά φέτος κατασκεύασαν μια απομίμηση των βυζαντινών τειχών της Βασιλεύουσας όταν πολιορκούνταν από τους Οθωμανούς για να αναπαραστήσουν την μεγάλη μάχη και την έφοδο των βαρβάρων μέσα στην Πόλη, υπό την σημερινή ηγεσία του… Ταγίπ Ερντογάν!

Τα τείχη αυτά, 4.500 τετραγωνικών μέτρων, κατασκευαστήκαν σύμφωνα με το πρότυπα των βυζαντινών τειχών της Πόλης και για την κατασκευή τους εργάστηκαν εκατοντάδες εργάτες που προετοίμαζαν την μεγάλη αναπαράσταση της Άλωσης στην οποία θα μετέχουν επίλεκτα τμήματα που θα υποδυθούν τους πολιορκητές.

Φέτος οι εκδηλώσεις της επετείου της Άλωσης θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο όπως αναφέρεται από τα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ σχεδόν όλη η παλιά πόλη θα αποκλειστεί από τη κυκλοφορία των οχημάτων για τις γκλάμουρ εκδηλώσεις της επετείου, που θα κορυφωθούν από την «πολιορκία» και την έφοδο των πολιορκητών.

Σε όλα αυτά τα “φανταχτερά και απατηλά”, κάποιος τους είπε στην ίδια τους την γλώσσα, ότι αυτή θα… είναι η τελευταία τους αναπαράσταση της Άλωσης:



Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]