Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αθλιότητα επιβραβεύεται

Μια ομάδα αυτοπροσδιοριζόμενη ως «άθεη» ετοιμάζει κρεοφαγικές φιέστες σε διάφορα σημεία της επικράτειας τη Μεγάλη Παρασκευή. Στην περίπτωσή τους ισχύει το προφανές, όχι αυτό που οι ίδιοι ισχυρίζονται: Είναι φανατικοί αντιχριστιανοί, που θέλουν να προκαλέσουν και να σκανδαλίσουν τους πιστούς και να τραβήξουν ανέξοδα τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν είναι «αγωνιστές της ελεύθερης έκφρασης», διότι ο αγώνας αυτός προϋποθέτει σεβασμό, και όχι πρόθεση βεβήλωσης της άγιας ημέρας και περιφρόνησης της πίστεως της συντριπτικής πλειονότητας του λαού μας. Επίσης, προκαλεί θλίψη και αηδία η θρασυδειλία αυτών των ατόμων. Την εποχή που οι τζιχαντιστές έχουν αιματοκυλίσει τόσες πολλές χώρες διαπράττοντας πρωτοφανείς αγριότητες, οι φονταμενταλιστές αντιχριστιανοί κάνουν τσάμπα... μαγκιές. Γνωρίζουν πολύ καλά, άλλωστε, ότι, αν αποτολμούσαν πράξεις που θα προσέβαλαν το Ισλάμ, θα μετρούσαν λεπτά μέχρι τη μοιραία συνάντηση με το εξαγριωμένο πλήθος των μουσουλμάνων.

Ωστόσο, στην Ελλάδα, που έχει διαρρήξει τις σχέσεις της με την τήρηση του μέτρου αυτού του είδους, οι αθλιότητες επιβραβεύονται. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία: Ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ανισορροπίας και χορηγός κακότητος είναι το ίδιο το κράτος. Διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλον. Επιτρέπει, ανέχεται και ενθαρρύνει την καταλήστευση της περιουσίας του λαού από τους μεγαλοκαρχαρίες, ενώ τιμωρεί σκληρά όλους τους ανίσχυρους που (κυρίως λόγω ανάγκης) δεν ανταποκρίθηκαν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο.

Ενα από τα πάμπολλα παραδείγματα κρατικής αναλγησίας και αφορά το «δώρο Πάσχα» που έλαβαν οι στρατιώτες: «Οι στρατιώτες πήραν δώρο Πάσχα ύψους... 4,20 ευρώ, και τώρα τους ζητούν να το επιστρέψουν (!), γιατί σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, εμπίπτουν στις διατάξεις περί δημοσίων υπαλλήλων και, ως εκ τούτου, δεν το δικαιούνται».

Εχουμε κράτος που διασύρεται και γελοιοποιείται, γιατί καταδέχεται να ζητά πίσω το αντίτιμο από ένα πακέτο τσιγάρα ή έναν καφέ, που κατά λάθος (!) έδωσε στα στρατευμένα νιάτα της.

Πόση ντροπή να χωρέσει σ' έναν τόπο;

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Από ένα κράτος "μαϊμού", που προσπαθεί εδώ και χρόνια να αποτελέσει πιστό αντίγραφο της δημοκρατικής ασυδοσίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τί άλλο μπορεί να περιμένει κανείς, πέρα από την "ανακοίνωση κρεοφαγίας" την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής από κάποιους δηλωμένους άθεους. Έπρεπε κι αυτό να γίνει είδηση ! Αν δεν το μαθαίναμε, οι άθεοι κρεατοφάγοι θα κατηγορούσαν τον Τύπο για λογοκρισία, για ρατσισμό, φονταμενταλισμό κ.ά. γνωστά συνθήματα των ημερών. Κάτι, που θα άφηνε να εννοηθεί ότι ζούμε την περίοδο της Χούντας με άλλα πρόσωπα. Και όντως αυτό συμβαίνει, η Χούντα όμως αυτή έχει πρόσημο τη Δημοκρατία και την ελευθερία, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση των Σιωνιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΡΑΡΑΛΑ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;;; ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ... ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΛΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙ...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]