Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν είναι γραφικοί, είναι επικίνδυνοι…

Όταν η "αριστερά" του Αλέξη νιώθει πως απειλείται,
τότε δεν διστάζει να περάσει στην "ανθρωποφαγία"...

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Η Ελλάδα είναι όντως η χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας». Και συνεχίζει τον κατηφορικό της δρόμο, του εξευτελισμού ακόμη και των αυτονόητων, δια χειρός ΣΥΡΙΖΑ, με «πρώτη φορά αριστερά» και άλλες φαιδρότητες του καλοπληρωμένου επικοινωνιακού επιτελείου των «αριστερών» που, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Πανούσης, έχουν σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και την… τρομοκρατία!

Έτσι, κι επειδή η φαιδρότητα αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό εκείνων που «ενώ δεν θέλουν, καταστρέφουν την Ελλάδα», από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ «έπεσαν οι πρώτες προειδοποιητικές βολές» προς τον κ. Πανούση, τον οποίο απειλούν ότι θα τον στείλουν στην Δικαιοσύνη!!!
Όχι, δεν θα ερευνήσουν το αληθές ή ψευδές των καταγγελιών του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ…! Όχι, δεν θα αναζητήσουν οι ίδιοι την αλήθεια ή το ψέμα που υπάρχει μέσα στο κόμμα τους…! Απλά, θα στείλουν στην Δικαιοσύνη τον καταγγέλλοντα ως… ψευδόμενο!
Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ (γενικώς και αορίστως;) όσο και ο κ. Λάμπρου (το μέλος δηλαδή της Πολιτικής Γραμματείας που ο πρώην υπουργός ενέπλεξε στις συνομιλίες με τους «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»), προειδοποιούν τον κ. Πανούση ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την… Δικαιοσύνη!

«Οι κατηγορίες περί δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία δεν είναι απλώς αστείες, αλλά χυδαίες και προσβλητικές και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιες», είναι το σαφές μήνυμα της Κουμουνδούρου.
Ενώ ο Π. Λάμπρου που ήταν ειδικός συνεργάτης του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε θέματα δικαιωμάτων των κρατουμένων προειδοποιεί, «ο δρόμος προς τη δικαιοσύνη είναι ανοιχτός για όλους».

Έτσι, επιβεβαιώνεται πως στην Ελλάδα είσαι ελεύθερος να λες οτιδήποτε θέλεις, αρκεί τα λεγόμενα και οι ισχυρισμοί σου (ακόμη κι αν συνοδεύονται από αποδείξεις), να ακολουθούν την «πολιτική ορθότητα», όπως αυτή ορίζεται από την ενίοτε κυβέρνηση!
Έτσι, αν δούμε κάποιον κλέφτη και τον καταγγείλουμε, πρέπει να περιμένουμε ότι θα οδηγηθούμε στη Δικαιοσύνη όχι ως μάρτυρες, αλλά ως κατηγορούμενοι.
Αν καταγγείλουμε κάποιον σαν απατεώνα, ακόμη και με αδιάσειστα στοιχεία, πρέπει να περιμένουμε πως θα κατηγορηθούμε ως χυδαίοι λασπολόγοι, αν ο απατεώνας έχει πολιτικές (ή άλλες…) πλάτες…
Αν, όμως, καταγγείλουμε κάποιον σαν φασίστα (ακόμη και χωρίς αποδείξεις), που δρα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, τότε γινόμαστε το πρόσωπο του τριημέρου, είμαστε δημοκράτες και, φυσικά αναμένουμε τα καλύτερα, από την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση…

Τελικά, στις ημέρες που διανύουμε, είναι πραγματική κατάντια για τη χώρα και όλους εμάς, να παρατηρούμε με απάθεια μία ομάδα αμφιβόλου πολιτικής κατεύθυνσης να «διευθύνει» τη χώρα υπό συνθήκες Ουγκάντας ή μιάς άτυπης αδίστακτης πολιτικής δικτατορίας.
Δυστυχώς, ζούμε σε μία αριστερή πολιτική χούντα. Και οι υποστηρικτές της είναι περισσότερο αδίστακτοι ακόμη και από τις χούντες της νότιας Αμερικής. Κι αυτό επειδή λατρεύουν τον εθνομηδενισμό και υπακούουν τυφλά στις εντολές μίας ομάδας ανθρώπων που μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει ότι ενδιαφέρονται μόνο για το… τομάρι τους!

ΥΓ: Ασήμαντο για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σπουδαιότατο όμως ως γεγονός είναι πως ο κ. Πανούσης κατέθεσε ηχητικά ντοκουμέντα για τα όσα ισχυρίζεται… Ντοκουμέντα τα οποία οι «πρωτεργάτες» του είδους θα ισχυριστούν ότι είναι αποτέλεσμα… μονταζιέρας! Στη συνέχεια θα ολοκληρώσουν την αγαπημένη τους συνήθεια, δηλαδή την "ανθρωποφαγία" εκείνου που τόλμησε να τους καταγγείλει…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σημάδια πολιτειακής ανωμαλίας και ο καθε προδότης στην αποστολη του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]