Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας!

Τελικά, κάποιοι έχουν αποφασίσει να κλείσουν το καπάκι της χύτρας που κοχλάζει και να οδηγήσουν τον πλανήτη σε έκρηξη.

Πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς τον τουρκικό «τσαμπουκά» (με τις γνωστές αμερικανικές πλάτες) απέναντι στην πανίσχυρη, ορθόδοξη Ρωσία;

Διότι φανταστείτε τι θα γινόταν εάν κάποια άλλη χώρα έριχνε μαχητικό αεροπλάνο των ΗΠΑ ή εάν η Ελλάδα απαντούσε στις χιλιάδες προκλήσεις της Αγκυρας στο Αιγαίο, παραβιάζοντας χρόνια τώρα τον εναέριο χώρο.

Φοβούμαστε ότι όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες με διάφορους τρόπους (από τη μια, οι τρομοκράτες και, από την άλλη, οι σουλτάνοι της περιοχής μας) ανοίγουν το κουτί της Πανδώρας στην περιοχή μας, με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Η Μεσόγειος βρίσκεται στις φλόγες και κάποιοι εξακολουθούν να παίζουν με τα... σπίρτα. Προσπαθούν να μοιράσουν τον πλανήτη με βάση τα οικονομικά συμφέροντά τους για τους νέους γεωπολιτικούς χάρτες.

Το πρόβλημα είναι πάντα ο άγνωστος παράγοντας Χ, τον οποίο ο Πάολο Κοέλιο είχε περιγράψει πολύ σοφά, γράφοντας πως «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός χαμογελά». Και οι άνθρωποι κλαίνε, θα προσθέταμε!

Εκτός βέβαια εάν η Άγκυρα έχει βαλθεί να επιβεβαιώσει τις προφητείες του γέροντα Παϊσίου, που αναφέρουν ότι η Ρωσία θα διαλύσει το τουρκικό κράτος και η Βασιλεύουσα θα έρθει στα χέρια της Ελλάδας (για αυτό και ίσως αποφάσισαν να κάνουν χαρακίρι, ρίχνοντας το ρωσικό μαχητικό).

Ο Πούτιν δεν μοιάζει με κάποιους ντόπιους ψευτοπατριώτες και ψευτοεκσυγχρονιστές, που στα Ιμια ευχαριστούσαν δημόσια τους Αμερικανούς επειδή απεφεύχθη ο πόλεμος, μετά την προδοσία που στοίχισε τη ζωή σε τρία παλικάρια και μετέτρεπε μια περιοχή εντός των ελληνικών συνόρων σε γκρίζα.

Αλλά κάποτε το έγκλημα διαρκείας που πράττουν οι Τούρκοι εδώ και χρόνια θα έχει την προβλεπόμενη τιμωρία...

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]