Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απίστευτη μνημονιακή δήλωση του Ιερώνυμου!!!

  • Τα κεφάλια κάτω και υποταγή στην κυβέρνηση των κατακτητών, προτείνει ο Ιερώνυμος!!!  
  • Προτρέπει τους Έλληνες να ακολουθήσουν το πρόγραμμα ευθανασίας που έχει η κυβέρνηση
  • "Δεν μπορεί ο λαός τη μία να ψηφίζει και την άλλη να επαναστατεί"
  • Με υπομονή θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες τόνισε σε δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος
«Ο λαός είναι κυρίαρχος και αποφασίζει και δεν μπορεί τη μια μέρα να ψηφίζει και την άλλη να λέει ότι επαναστατεί», τόνισε σε δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυνος, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση και σημειώνοντας ότι με υπομονή όλες οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega το πρωί της Τετάρτης ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε ότι
«είναι δύσκολα. Αλλά δεν έχουμε και κάτι καλύτερο να κάνουμε. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε όλες μας τις πλάτες ενωμένοι να βοηθήσουμε και ο λαός δεν πρέπει να αγανακτεί με ποια έννοια, του δίνεται η δυνατότητα, στο χέρι του, να αποφασίσει. Δεν μπορεί να ψηφίζει τη μια μέρα και την άλλη μέρα να λέει επαναστατώ. Έχει στα χέρια του όλη τη δύναμη. Δεν είναι υπεύθυνος ο λαός;»
Και πρόσθεσε:
«Επομένως πρέπει όλα αυτά να τα σκεφτούμε καλύτερα και γενικότερα να σοβαρευτούμε και να δούμε τα πράγματα με την εικόνα που έρχονται, με την πραγματική διάσταση που έχουν, αλλά και με τη σκέψη πως θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση τη δύσκολη. Προσωπικά, συνιστώ να μην μας πιάσει πανικός. Δυσκολίες περάσαμε πάρα πολλές φορές και κρίσιμες εποχές σε αυτό τον τόπο. Λίγο αγώνα περισσότερο, μια προσπάθεια όλων μας, με υπομονή περισσότερη πιστεύω ότι και τώρα θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».
Ο συγκεκριμένος φέρεται και ως "ποιμένας". Να υποθέσουμε ότι έχει αναλάβει τον ρόλο του ποιμένα που πούλησε το ποίμνιό του το οποίο οδηγείται από τους "εμπόρους" σε... σφαγή;
Προφανώς ο κ.κ. Ιερώνυμος επέλεξε να στηρίξει την φιλία του με τον φερόμενο ως πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, αντί να στηρίξει το δίκαιο του λαού και το συμφέρον της Ελλάδας.
Κι επειδή προτρέπει σε μη επανάσταση του λαού έναντι της προγραμματισμένης καταστροφής του, του υπενθυμίζουμε, επειδή προφανώς ο ίδιος το έχει ξεχάσει, ότι εκείνος που "κάλεσε" στην μεγαλύτερη επανάσταση, ήταν ο Χριστός...!

Δυστυχώς, αυτά γίνονται στην χρονική περίοδο που η χώρα χρειάζεται επειγόντως κάποιον νέο Πατρο-Κοσμά, κάποιον νέο Αθανάσιο Διάκο, κάποιον νέο Παπαφλέσσα...
Διερωτόμαστε λοιπόν: Άραγε, ο φερόμενος και ως αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, προχώρησε σε αυτή του την δήλωση αφού πρώτα εξασφάλισε την μη φορολόγηση της Εκκλησίας, επειδή έχει άριστες σχέσεις με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή επειδή έτσι του επιτάσσει η... συνείδησή του;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Πολύ καλό άρθρο…
    Βέβαια ο «Ιερώνυμος» είναι φανερά υποστηριχτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, και χωρίς αμφιβολία, μέλος σκοτεινών οργανώσεων που την προωθούν…. όπως ακριβός και ο νέος Πάπας… Είναι υποστηριχτές της παγκόσμιας τυραννικής διακυβέρνησης που διαφαίνεται να έρχεται με γοργά βήματα, και βεβαίως την νέας παγκόσμιας (παν)-θρησκείας που θα φέρει όταν έρθει… Όπως όλοι οι «ψευτο-χριστιανοί», είναι άδικος, υποκριτής, και μέσα του αμφιβάλω εάν καν πιστεύει έστω και λίγο στα διδάγματα του Χρηστού μας! Τα λόγια του, η απραξία και η απάθειά του προς την αλήθεια και την πραγματική κατάσταση, το ομολογούν!
    Προτείνω να τον αγνοήσουμε, καθώς και όλους τους άλλους «ψευτο-θεοφοβούμενους» που «νοιάζονταν» για εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένατε κάτι άλλο; Και στις αρένες προέτρεπαν τους χριστιανούς να κάτσουν να τους φάνε τα λιοντάρια για να αγιάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος - 21 Οκτωβρίου 2015 - 4:06 μ.μ
      Εκείνη την εποχή, οι αρένες ήταν καταδίκες! Και οι Χριστιανοί μιλούσαν ανοιχτα για την αδικία γύρο τους!
      Ας θυμηθούμε τον Ιωάννη τον Προφήτη με τα καταδικαστικά του λόγια στην τυραννία και αδικία της εποχής… ακόμη και ο Χριστός τα «άδειαζε» τούς Φαρισαίους, ΟΚ? Άσχετα με την τιμωρία που τους περίμενε…
      Στους πιο μοντέρνος καιρούς έχουμε τον Martin Luther King, Jr, τον Μ. Gandhi,…, και στην δική μας την πολύ πρόσφατη ιστορία, ένας Χριστόδουλος, τολμούσε πολλές φορές να λέει τα πράγματα με το όνομά τους!
      Απλά ο «Ιερώνυμος» δεν είναι χριστιανός πραγματικός, ούτε καν άνθρωπος… Και για αυτό έχει αυτή την θέση! Ντροπή του!
      Όσο για εμάς… ας ξέρουμε τι έλεγε ο Benjamin Franklin… «Resistance to Tyranny is Obedience to God»..

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους το παιδί μίλησε!!!Άρα είναι συνυπεύθυνος και για τις αυτοκτονίες και για την μετανάστευση και γενικότερα για την μείωση πληθυσμού. Κακοήθεις όσοι τον αποκαλούν τουρκαλβανό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με το αρθρο και τους ανωτερω σχολιαστες, ας θυμομαστε ομως προφητειες οτι και ο κληρος θα διαβρωθει και υποταχθει στο θηριο........Θετει ομως και ενα αδιαμφισβητητο θεμα, την ευθυνη του λαου που ψηφιζει και μετα ΔΗΘΕΝ επαναστατει.......Δεν μπορουμε να το αγνοησουμε, αφου οι μεταλλαγμενοι και μη σκεπτομενοι με σωφροσυνη νεοελληνες με πιστη μονον στο ευρω πλεον και τα σαπια ευρωπαικα και αμερικανικα προτυπα, επαναλαμβανομενα ψηφιζουν τις ιδιες συμμοριες χωρις τα παθηματα να γινονται μαθηματα, χωρις να δημιουργειται γονιμος προβληματισμος για λυσεις ουσιας και οραμα για ενα καλυτερο αυριο που δεν θα στηριζεται στον ακρατο καταναλωτισμο και τις ανουσιες επιφανειακες αξιες που συστηματικα καλλιερηθηκαν στην Ελληνικη κοινωνια και δυστυχως υιοθετηθηκαν σχεδον απο το συνολο του λαου. Οποτε, αυτοι οι εθνοπροδοτες, κληρος και πολιτικοι σε ανιερη συμμαχια τωρα, βρισκουν πεδιο και αλωνιζουν κατα πως εξυπηρετει τα σκοτεινα συμφεροντα που υπηρετουν εις βαρος ομως της Πατριδας και του Εθνους. Κωνσταντινε ευχαριστω για την φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αρχιεπισκοπος θα πρεπει να ειναι παρα πολυ προσεκτικος οταν "συμβουλευει "τον Ελληνικο λαο!

    Ας του υπενθυμισουμε οτι μονο το 55% του λαου αποδεχεται αυτο το αθλιο πολιτικο συστημα!

    Το αλλο 45% δεν του λεει τιποτα απολυτως;

    Μιλαμε για σχεδον 4,5 εκατομμυρια Συνελληνων!!

    Κι οταν αναφερεται στην αναγκη "λιγης υπομονης", θα αναλαβει την ευθυνη για τα λεγομενα του

    οταν τα πραγματα θα εξακολουθουν να πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο ή θα το παιξει

    "γερμανος";


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]