Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν είναι ανίκανοι, επικίνδυνοι είναι...

Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας

Λοιπόν, για να σοβαρευόμαστε κάποια στιγμή! Με αφορμή τη σημερινή υπογραφή της συμφωνίας της (δήθεν) ελληνικής (και δήθεν) κυβέρνησης με τους μεγαλοτοκογλύφους, κι επειδή πολλά έχω ακούσει εδώ κι ένα μήνα από τα χείλη των (κεντρικών αλλά και τοπικών) παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ, να πω ότι πραγματικά καγχάζω με τη στάση των περισσότερων από αυτούς και τη (μάταιη) προσπάθειά τους να βαφτίσουν το κρέας ψάρι!

Και λέω μάταιη, γιατί είναι φανερό πως δεν είμαστε (όλοι) σε αυτόν τον τόπο διανοητικά καθυστερημένοι, όπως προφανώς θέλουν να μας θεωρούν.

Το καταλάβαμε πολύ καλά πως έχουν υποστεί κι αυτοί την ίδια ακριβώς μετάλλαξη των Νεοδημοκρατών του 2012 που από λυσσαλέοι εχθροί των Μνημονίων έγιναν μετεκλογικά οι χειρότεροι μνημονιακοί αμύντορες (με τη διαφορά πως αυτοί καθυστέρησαν 4-5 μήνες περισσότερο από εκείνους) και πάνε τώρα να μας προϊδεάσουν για το πόσο…κ αλά και υπάκουα παιδιά θα γίνουν (μπροστά στον φόβο της απώλειας της εξουσίας)!

Για να σοβαρευτούμε όμως επιτέλους: εδώ μιλάμε για ένα απερινόητο τσίρκο που έσυρε δια της βίας τη χώρα σε εκλογές με αερολογίες και υποσχέσεις της κακιάς ώρας, έκανε μια κάποια δήθεν διαπραγμάτευση γεμάτη από εφιαλτικά λάθη, έφτασε μέχρι και σε δημοψήφισμα χωρίς απολύτως κανένα λόγο, χώνοντας τη χώρα στα σκατά με κλειστές τράπεζες, στο καπάκι ξεπούλησε τη λαϊκή ετυμηγορία (δηλαδή το ΟΧΙ που φυσικά το υπερασπιστήκαμε τότε κι εμείς, εκεί που είχαν πάει τα πράγματα, ασχέτως αν δηλώσαμε εξαρχής δημόσια ότι το δημοψήφισμα ήταν λάθος) και τέλος έφερε ένα ολέθριο μνημόνιο, 10 φορές χειρότερο από τα προηγούμενα, που αν εφαρμοστεί, μετατρέπει τη χώρα σε κρανίου τόπο.

Λυπάμαι, αλλά ο άνθρωπος που τα «πετυχαίνει» όλα αυτά, αν φοράει παντελόνια, μια επιλογή κανονικά θα έπρεπε να έχει: να κλειστεί στο γραφείο του και να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα.

Και μαζί του να πάει και ο επικεφαλής του ετέρου τσίρκου, που από τα μεγάλα λόγια με τα…Κούγκια βρέθηκε κι αυτός (από… καλόγερος Σαμουήλ) εν μια νυκτί στα τέσσερα μαζί με όλη την κουστωδία (για να καγχάζουν ο Άδωνις κι οι λοιποί ολετήρες του δικομματισμού και - το χειρότερο - να έχουνε και δίκιο)!

Καταλαβαίνω βέβαια πως οι κ. Τσίπρας και Καμμένος δεν το κατέχουν και πολύ το…προσόν της αυτοκριτικής, από το σημείο αυτό όμως μέχρι τις βλακείες που ακούμε εδώ και μερικές βδομάδες από συριζαίικα χείλη η απόσταση είναι τεράστια!

Λοιπόν φτάνει η κοροϊδία και η υποτίμηση της νοημοσύνης μας, σύντροφοι!

Πείτε ότι είστε ένα άχρηστο τσούρμο από ιδεοληπτικούς ανίκανους, να το συζητήσουμε!
Ότι θα βαφτίσετε όμως αυτόν τον όλεθρο που μας φέρατε στη χώρα ως περίπου επιτυχία, που γίνεται για το καλό του λαού, αυτό ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!

Το σκατό, όσο κι αν το πασπαλίσετε με άχνη ζάχαρη, λουκούμι ΔΕΝ θα το κάνετε!

Εμείς πάντως εννοείται πως θα συνεχίσουμε να είμαστε στα κάγκελα εναντίον των κυβερνήσεων της υποταγής και του ξεπουλήματος.
Και αυτή τη φορά μάλλον ολομόναχοι…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ο λογισμός μου λέει ότι το κακό καταστρέφεται από μόνο του. Σε αντίθεση με τα κανάλια και τους δημοσιογράφους που λένε την 'αλήθεια" και τους πολιτικούς που εκτός που μας έβαλαν στην αχρήματη κοινωνία ήδη με τις κάρτες, δόξα τον Θεό μας έφεραν και 000.000 μετανάστες. Αυτό σημαίνει για μένα ότι αντί να διχάσουν τον λαό μας όπως μνημονεύουν με όλη τους την δύναμη παρέα με το ταγκαλάκι θα ενώσουν τον λαό και με την αστυνομία και με το στρατό και θα φυλαχθεί η πατρίδα μας αρκεί να αποφασίσουμε ότι ήδη χάσαμε τα λεφτά μας και τις περιουσίες μας. Έχουμε ακόμη στρατό, έχουμε ακόμη και άντρες σε κάθε χωριό και πόλη. Έχουμε ακόμη εκκλησιές και πρέπει να χτίσουμε περισσότερες, αυτό που γίνεται δεν περιγράφεται, ζητούν οι ιερείς συγνώμη, άγιες μέρες είναι και επειδή συνήθως οι Τούρκοι χτυπούν σε μεγάλες γιορτές της Ορθοδοξίας, εσείς οι άντρες αυτής της χώρας προστατεύστε την πατρίδα. Δεν μπορώ να νοήσω άνθρωπο που έχει γεννηθεί σε αυτή την άγια χώρα να ξεχωρίζει την πατρίδα με την πίστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή εμείς που δέν πιστεύουμε σε αυτή την θρησκεία, δεν είμαστε Έλληνες; Όπως τότε την αποφράδα μέρα του 1453 όπου 5000 ΕΛΛΗΝΕΣ μαχητές έδιναν κυριολεκτικά την τελευταία ρανίδα του αίματος τους και 100.000 ρασοφόροι είχαν κλειστεί στα κελιά και προσεύχοταν. Μάλλον αυτοί δεν ήταν Έλληνες, γιατί δέν είχαν ακούσει ποτέ το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, το ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ, το ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ, τον όρκο του οπλίτη και ότι άλλο ηρωικό γέννησε ετούτος ο τόπος.

    Και να δώ τώρα τι θα κάνουν με το τζαμί ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη. Θα βγούν στους δρόμους όπως με την ταινία του βιβλίου του Καζαντζάκη ή θα κρυφτούν πάλι στα λαγούμια τους.

    Φτάνει με την υποκρισία... και μην διχάζετε άλλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλληνες είστε αλλα μπάου κάου τεςςερα και το Καστέλι πέντε ....
      Δηλαδη θύματα της ντπ και εξυπηρετητε τον εχθρο .
      Ήμουν και εγω ετσι αλλα ευτυχώς με αξίωσε ο Θεός και ξέφυγα απο την παγίδα .
      Καλη προαίρεση χρειάζεται και ταπείνωση .
      Αλήθεια ...τους Σοφους ΟΛΟΥΣ γιατι τους κυνήγησαν ; Για ψάξε και θα δεις οτι δεν πίστευαν σε Αφροδίτες και τραγοπόδαρους ...
      Καλη φωτηση και ελπίζω να ειμαστε ολοι μαζι ενωμένοι σαν μια γροθιά τις μερες που ξημερωνουν .
      Αλήθεια ...εσεις γιατι δεν βγαίνετε απο τα λαγουμια σας για να σταματησετε το τεμενος ;

      Διαγραφή
  3. Βγάλε από τα προτεινόμενα sites αυτά που που αντιμνημονιακά γίναν μνημονιακά, δεν έχει νόημα πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ επίσης αν και έχω μεγάλα χρόνια έτσι ήμουνα, και τα παιδιά μου έτσι είναι, θέλω να πω ότι αν δεν έχεις άγιους γονείς και άγιους δασκάλους διδάσκεσαι ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνος. Αλλά θυμάσαι και αληθινή ιστορία όχι την ιστορία που διδάσκουν 35 χρόνια τώρα και σκέφτεσαι δεν μπορείς να πιστεύεις στον Ποσειδώνα αν πας βαρκάδα εκτός και αν σου απαντήσει γιατί τα ψάρια ενώ ζουν στην θάλασσα είναι ανάλατα, ότι ο Μακρυγιάννης έκανε το βράδυ γονυκλισίες και το πρωϊ πήγαινε στην μάχη, ο Παύλος Μελλάς έπαιρνε ευλογία και πήγαινε στην μάχη, οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν προάγγελοι του χριστιανισμού αν και ζούσαν σε ειδωλολατρικό χρόνο και οι τούρκοι άφηναν να γίνονται μοναστήρια ενώ μόλις έγινε η χώρα κράτος τα έκλειναν. Ο λόγος: "Πίστις δε καθολική αύτη εστίν, ένα ένα Θεόν εν Τριάδι και Τριάδα εν Μονάδι σεβώμεθα....Ο Πατήρ απ' ουδενός εστι πεποιημένος, ούτε δεδημιουργημένος, ούτε γεγεννημένος, (δηλαδή υπάρχει από πάντα έως πάντα) ο Υιός από μόνου του Πατρός εστιν, ου πεποιημένος, ουδέ δημιουργημένος, αλλά γεγεννημένος(δηλ. ο Υιός ή Λόγος είναι τέλειος Θεός και τέλειος άνθρωπος και ως ανθρωπος γεννήθηκε εκ της Θεοτόκου Παρθένου), το Πνεύμα το Άγιον από του Πατρός, ου πεποιημένον, ουδέ δεδημιουργημένον, ούτε γεγεννημένον αλλ' εκπορευτόν(η διαφορά με τους Παπικούς).... ώστε κατά πάντα, ως είρηται, και Τριάς εν Μονάδι, και Μονάς εν Τριάδι λατρεύεται' το Σύμβολον της Πίστεως του Αγίου Αθανασίου, αυτό είναι το μέγα όπλο, απλά είναι απεργοποιημένο, οι ιδέα για το τζαμί σωστή τα άλλα θα έρθουν γιατί η συνείδηση δουλεύει, όσο για τις προσευχές, χιλιάδες χιλιάδων αγίων έχουν χάσει την ζωή τους. Όλες οι θρησκείες έχουν προφήτες ασκητευόμενους ίσως σε μεγάλα μέτρα αλλά ανθρώπους καθημερινούς. Και μη μιλάς για υποκρισία και για χωρισμό είναι κρίμα να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι όταν εγώ φταίω γιατί δεν έβγαλα έναν άγιο ιερέα και υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που είναι πολύ σημαντικοί και ξέρουν και αγωνιούν και μάχονται αλλά τους κρύβουν επιμελώς. Και τους τζιχάντ αυτοί τους βάζουν ξέρεις γιατί , γιατί δεν μπορεί να σκοτώσει παπικός, ορθόδοξο θα είναι κατακριτέο ενώ το ισλάμ μπορεί, ε αυτό βάζουν και έρχονται σωριδόν χωρίς το κράτος να κάνει τίποτα. Ταπεινή γνώμη μου είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]