Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξέρεις γιατί σε πολεμάνε;

Όταν θα καταλάβουμε ότι πολεμάνε την πίστη μας, τότε θα είναι πολύ αργά ακόμη και για δάκρυα.

Όταν θα καταλάβουμε την παγίδα που μας έστησαν με τις δοτές κυβερνήσεις και τα ενδιάμεσα διαλείμματα ψεύτικης ελευθερίας, με απώτερο σκοπό να μας πάρουν τις αξίες και τα ιδανικά μας για να μείνουμε τελικά ανυπεράσπιστοι στο έλεός τους, τότε θα είναι πολύ αργά για να καταλάβουμε πόσο ανόητα φερθήκαμε, αλλά πολύ αργά και για να ζητήσουμε συγνώμη από νεκρούς και αγέννητους.

Το πρόβλημά τους δεν είναι τα λεφτά, αφού αυτά είναι χαρτάκια που οι ίδιοι τους δίνουν αξία και τα "κόβουν" όποτε θέλουν και για όποιον θέλουν. Όταν θα καταλάβουμε ότι μας διάβρωσαν για να μας κάνουν στη συνέχεια κομμάτια χωρίς να δυσκολευτούν, τότε θα είναι πολύ αργά για να κλείσουμε τα μάτια μας έχοντας ένα ελάχιστο ίχνος περηφάνειας.

Την Κυριακή, ο τελευταίος που θα ψηφίζει σε κάθε τμήμα, ας κλείνει και την πόρτα γνωρίζοντας πως έκλεισε την πόρτα που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην αξιοπρέπεια και στην ελευθερία που τόσο πάσχιζε να αποκτήσει, αλλά ποτέ δεν είδε ότι την είχε μέσα του και την παρέδωσε για 30 αργύρια...

Δείτε τριγύρω σας και καταλάβετέ το. Την πίστη μας πολεμάνε, όπως κάποτε έτσι και τώρα. Δείτε από τη Συρία μέχρι την Ρωσία. Ανάμεσα Κύπρος και Ελλάδα. Χώρες γεμάτες με Ορθοδοξία. Κι όλες χτυπιούνται ανελέητα, είτε με πόλεμο, είτε με απειλές και εκβιασμούς, είτε με το "μεγάλο όπλο", το χρήμα...!

Σας χαιρετώ όλους και σας δίνω ραντεβού στην κόλαση που άλλοι σχεδίασαν, αλλά εμείς με τα χέρια μας την χτίσαμε για να μπούμε μέσα και να γίνουμε κατάδικοί της...

Κωνσταντίνος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Σοφά λόγια Κωνσταντίνε! Όμως πως αντιστεκόμαστε; Απέχοντας ή πολεμώντας, έστω και με τα δικά τους όπλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απέχοντας. Και γιατί να είμαστε αναγκασμένοι να διαλέξουμε ποιό κτήνος θα μας κατασπαράξει; Η αποχή είναι πολιτική πράξη που δεν την προωθούν. Ας αναρωτηθούμε το γιατί, Πίστεψέ με, όποιος αναρωτηθεί θα βρει πολλούς λόγους (αρκεί να ψάξει λίγο στο διαδίκτυο να βρει σχετικές απαντήσεις)

      Διαγραφή
    2. Αν είναι να παλέψουμε με τα δικά τους όπλα και στα δικά τους εδάφη, τι πιθανότητες έχουμε για τη νίκη; Καμία απολύτως. Μην γελιόμαστε. Κι εγώ συμφωνώ. Αποχή και μόνο αποχή. Μόνο έτσι αρνιόμαστε ολοκληρωτικά τα μνημόνια, το Αγγλικό Δίκαιο και τους εκβιαστικούς όρους που μας βάζουν οι οικονομικοί δολοφόνοι. Αποχή. Αν μας χτυπήσουν χωρίς εμείς να κάνουμε τίποτε, θα εκτεθούν. Και κανένας εγκληματίας, κανένας δολοφόνος δεν θέλει να πιαστεί επ' αυτοφώρο την ώρα που διαπράττει το έγκλημα

      Διαγραφή
  2. Μέχρι να τους πετάξουμε σε μπουτρουμια θεοσκοτεινα μέχρι τις δίκαιες ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ τους στην εσχάτη των ποινών , μέχρι τοτε αποθηκεύστε και αφήστε τα δημοψηφίσματα παγίδες των 300+1 Εθνοπροδοτων .
    Κυττατε γυρω σας και πέστε μου , αυτήν την Ελλαδα θα παραλάβουν οι νεότεροι ;
    Κωνσταντινε μαζι σου στην αποχη διοτι γνωρίζω οτι απο το ´ 74 ειναι ολα στημένα για να πάρουν την ψυχη μας .
    Το κατάφεραν κατα 80% + , αλλα πάντα οι ολίγοι τρελοι δεν έβγαζαν απο τον τάφο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ;

    Όσοι νομιζουν οτι ψηφίζοντας ναι - οχι θα δουν άσπρη μερα , θα δουν οτι το παιγνίδι τους παίζουν , αλλα ειναι ήδη ΑΡΓΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατα βάθος είσαι Σύντροφος αλλά ρε γαμώτο δέν έχεις Ταξική συνήδηση ,είσαστε εκατομμύρια αλλά δέν το ξέρεται.

      Διαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ... ΑΠΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]