Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάνε την οργή σου γνώση και δύναμη για να τους τσακίσεις



Άρχισε και κλείνει ο χρόνος. Οι εκβιαστές και βιαστές της ζωής σου, νιώθουν πανίσχυροι απέναντί σου. Σε βρίζουν, σε προσβάλουν, σε μειώνουν σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο. Νιώθουν πως η δική σου σιωπή είναι η δικιά τους δύναμη, μα σφάλλουν…

Ετούτες τις ημέρες που ανθίζει η γη, ετούτοι μαζί με τα χάρτινα ανθρωπάκια τους σε απειλούν πως αν δεν δεχτείς να σε κάνουνε δούλο τους, τότε θα σε εξαφανίσουν από προσώπου γης… Σε βάζουνε μπροστά στα μάτια σου το δίλημμα να επιζήσεις ή να πεθάνεις. Και για να σε σκύψουν σε χτυπούν ξανά και ξανά… Και κάθε τους χτύπημα αποκαλύπτει περισσότερο το ποιοί πραγματικά είναι…

Κι επειδή οι σκέψεις σήμερα είναι το ίδιο άσχημες με εκείνες του χθες, όλοι μας θα πρέπει να ετοιμαστούμε να αγωνιστούμε. Για να δώσουμε τον αγώνα υπάρχουν δύο τρόποι. Είτε να μείνουμε σκυμμένοι και να αντέξουμε τα σκληρά τους χτυπήματα αναγκάζοντάς τους να προδοθούν στα μάτια όλου του κόσμου, είτε να σηκωθούμε όρθιοι και να παλέψουμε περήφανα για την λευτεριά μας. Την λευτεριά που δίνεται σε όλους, μα τελικά μόνο όσοι είναι άξιοι δεν την χάνουν… Όποιον τρόπο και να διαλέξουμε, όμως, θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Και όσοι μένουν δυνατοί να σκύβουν και να σηκώνουν εκείνους που θα λυγίσουν…

Δείτε πως έχει το πράμα…
Στην αρχή σε αγνοούν.
Στη συνέχεια σε κοροϊδεύουν.
Μετά σε πολεμούν.
Στο τέλος νικάς.

Ελάχιστη πολιτική παιδεία να είχατε εσείς οι «ταγοί», θα ξέρατε ότι ο Γκάντι από την ημέρα που είπε αυτή τη φράση δεν έχει διαψευστεί ποτέ. Κι όσο ηλίθιοι, δειλοί και πουλημένοι και αν είστε, ξέρετε ότι ήδη είμαστε στο "μετά σε πολεμούν".
Το τι θα συμβεί μετά από αυτό, είναι γνωστό σε όλους…

Να παλεύεις το αδύνατο αδερφέ μου. Κι όσο εσύ το παλεύεις, τόσο και θα επιβεβαιώνεται ο νομοτελειακός κανόνας που σε θέλει να στέφεσαι νικητής. Και το γνωρίζουν τα μίσθαρνα ανθρωπάκια που τώρα στριφογυρίζουν στις ακριβοθώρητες καρέκλες τους.
Γνωρίζουν πως από τη στιγμή που αποφάσισαν να σου κηρύξουν τον πόλεμο, έχουν χάσει. Γιατί αλλιώς δεν γίνεται και το ξέρουν πρώτα οι ίδιοι...
Το ξέρουν πως είναι λίγοι. Το ξέρουν πως το μόνο μεγάλο που έχουνε είναι το έλλειμμά τους σε ήθος...
Κι αν οι μικρές νίκες τους γίνονται σημαίες από τα καλοπληρωμένα δουλικά τους, εσύ να ξέρεις πως μόνο μικρές νίκες θα έχουν, μαζί με μεγάλο τον τρόμο που τους γιομίζει η περπατησιά σου.

Μην θωρείς το βουνό και σκιάζεσαι πως δεν θα το ανέβεις.
Δικό σου το βουνό, δικός σου και ο χρόνος για να αγναντέψεις από την κορυφή του.
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τρίζουν τα δόντια τους, να ξέρεις πως το κάνουν από τον τρόμο τους μήπως τους πλησιάσεις και από την γνώση τους πως θα έρθει η στιγμή να τους τσακίσεις.
Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε περισσότερο, από το να προκαλέσουν την βίαιη αποκαθήλωσή τους, που θα επιφέρει το δικό σου αποφασιστικό περήφανο περπάτημα, που θα επιβάλει η δική σου έντιμη ματιά.

Διαβουλεύονται συνεχώς οι «ιπτάμενοι» επί των κοθόρνων τους, τρεμάμενοι ανέντιμοι πολιτευτάδες, απάτριδες πολιτικοί νάνοι και μεσίτες μιάς πατρίδας που ποτέ δεν αγάπησαν. Μέσα σε κλειστά δωμάτια βρίσκονται και σχεδιάζουν το πώς θα σε εξαπατήσουν, θα σε λυγίσουν, και πως τελικά θα σε ατιμάσουν, ξεχνώντας οι ίδιοι την κατάντια της ίδιας τους της ψυχής που την αποτίμησαν με αργύρια… Και τρέμουν τώρα την λεβεντιά που σε εσένα περισσεύει.

Σε ετούτο τον αγώνα που έρχεται, σε ετούτο τον αγώνα που θα δώσουμε όλοι, ένα είναι το σίγουρο: η δική μας νίκη.
Ας ετοιμαστούμε λοιπόν…
Κλείνει ο κύκλος και όλα είναι έτοιμα…

Εσένα αδερφέ σε τρέμει και σε τιμά ως κι ο θάνατος, ενώ τους άμαθους στον αγώνα τους περιμένει για να τους τσουβαλιάσει στα έγκατα και στα σκοτάδια της ατιμίας που οι ίδιοι έκαναν σκοπό και τρόπο της κενής ζωής τους.

Εσύ αδερφέ στο πλευρό σου έχεις τους προγόνους, τους αγίους και τον Θεό σου. Και σ' αυτή την μάχη υπέρ της τιμής σου, υπέρ των δικαίων σου, υπέρ της πίστης σου, δεν γίνεται να χάσεις. Θα στεφθείς νικητής απέναντι στους δαίμονες που σήμερα σε κατατρέχουν και που σου έχουνε σφίξει μία θηλιά στο λαιμό και απειλούν να σε κομματιάσουν και να τραφούν από την σάρκα σου...

Εμπρός λοιπόν αδερφέ και να θυμάσαι…
H δική σου η ράτσα φτιάχτηκε για να πολεμάει με το αδύνατο και να το νικά.
Η δική σου η ράτσα είναι ο τρόμος όλων εκείνων που επιβουλεύονται την ελευθερία, την δημοκρατία και τις πανανθρώπινες αξίες.
Εσένα έφερε η ιστορία και πάλι στο κρίσιμο σταυροδρόμι, για να αντιπαλέψεις με τα θηρία που έχουν γυάλινα πόδια.
Εσένα έφερε και πάλι η ιστορία εμπρός της για να την δοξάσεις και να δοξαστείς…
Έφτασε η ώρα να κάνεις την οργή σου δύναμη για να τους τσακίσεις...

Κωνσταντίνος

Σημείωση: Μέρος του κειμένου πρωτοδημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου του 2012. Από τότε, τίποτε δεν άλλαξε προς το καλύτερο. Και τίποτε δεν θα αλλάξει, αν εμείς δεν αποφασίσουμε να πάρουμε την ζωή μας στα δικά μας χέρια…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δυστυχώς, Κωνσταντίνε...
    Τίποτα δεν άλλαξε και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, υπάρχουν...
    Οι ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι ελάχιστοι... κάποιοι φωνάζουν, κάποιοι κρύβονται, από τον φόβο των Ιουδαίων...
    Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ και η ΛΕΥΤΕΡΙΑ θα έλθουν, όταν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...

    Με εκτίμηση και σεβασμό στον Αγώνα που δίνεις.

    Πόπη Σουφλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη αδελφέ.
    Χαίρε και πάλιν ερώ χαίρε. Τα κείμενά σου εύχομαι να ταρακουνήσουν τις ψυχές όλων των Ελλήνων.
    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]