Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΜΜΕ: Ενημέρωση ή απόβλάκωση και φανατισμός;

3 Δεκεμβρίου: Ήταν η παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, όμως αυτό το θέμα δεν επρόκειτο να "παίξει" στα δελτία ειδήσεων. Δεν "πουλάει" αρκετά. Τα ΜΜΕ το γνωρίζουν και το αποκρύπτουν σκόπιμα.

Αντίθετα το θέμα της άδειας του Ν.Ρωμανού παίζει και θα συνεχίσει να απασχολεί τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και τον Τύπο ασταμάτητα.

Με όλο τον σεβασμό προς όλους,και έχοντας ως γράφουσα την ευθύνη για την ανάρτηση πιστεύω πως οι πραγματικοί ήρωες της ζωής, ως γνήσιοι μαχητές αντιμετωπίζουν με αξιοπρέπεια και δύναμη -και όχι χρησιμοποιώντας εγκληματικές ενέργειες ή εκβιασμούς απέναντι στην δικαιοσύνη, όπως ο Ρωμανός-, τα προβλήματα που τους παρουσιάζονται καθημερινά.

Και αυτά τα άτομα θαυμάζω πραγματικά και είναι άξια επαίνου!

Δεν το λέω επειδή έχω μια αναπηρία, όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, αλλά επειδή έχω δει ΑΠΕΙΡΕΣ αναρτήσεις για τον "ήρωα των ημερών" Ν.Ρωμανό και ελάχιστες για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΑ ΑΜΕΑ, και γι'αυτό αναρωτιέμαι:
  • Μήπως το θέμα του Ρωμανού είναι μια (καλή;) ευκαιρία να ξεφύγουμε-ξεσπάσουμε από τα καθημερινά μας προβλήματα;
  • Μήπως όλη αυτή η τηλεοπτική ηρωοποίηση του Ρωμανού αποσκοπεί στην χειραγώγηση του κόσμου και σε έξαρση επεισοδίων στην Αθήνα στην επέτειο του Γρηγορόπουλου;
  • Γιατί η νομοθεσία πρέπει να προσαρμόζεται στα μέτρα ενός εγκληματία και όχι να εφαρμόζεται, όπως ορίζεται στον κώδικα και ισχύει για όλους;
  • Ο καθένας μας δεν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, εφόσον είναι ενήλικας;
Λυπάμαι που χαλάω την "αγωνιστική" διάθεση πολλών, αλλά έχω την αίσθηση, πως μέσα στα τόσα πολύ σοβαρά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε όλοι μας χάνουμε το μέτρο και κοιτάμε το δέντρο, αντί να εστιάζουμε στο δάσος.

Ευγενία Κιλέτση
Δικηγόρος - Διαμεσολαβήτρια ΙΚΔΘ

Υ.Γ. Κάθε άποψη είναι σεβαστή και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί μαζί μου.
Καλές γιορτές σε όλους σας!!!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]