Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπάρχουν και ήρωες

Η γελοία κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα έχει σχολιαστεί πάμπολλες φορές στο blog μας. Μπορεί όσο περνάει ο καιρός να γίνεται όλο και χειρότερη, αφού ο συνδυασμός βλακείας, ασχετοσύνης και αδράνειας είναι εκρηκτικός, αλλά δεν έχει νόημα να λες/γράφεις τα ίδια πράγματα.
Επομένως, δεν θέλουμε να ασχοληθούμε ξανά με τους πανηλίθιους ακροδεξιούς με τα αστεία ονόματα, τους εκβιασμούς των αγορών, τις ασυναρτησίες του Σύριζα και την αβάστακτη δουλοπρέπεια του έλληνα, που υποτίθεται ότι είναι βαρύμαγκας, αλλά έχει χρεώσει μέχρι και τα εγγόνια του για να μην χάσει τον μισθό των 400 ευρώ και τη σύνταξη των 500 ευρώ, που σύντομα θα γίνει 360 ευρώ.

Θεωρούμε ότι είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με κάποιους ήρωες που εδώ και μέρες μας βάζουν τα γυαλιά και προσφέρουνε δωρεάν μαθήματα θάρρους και αξιοπρέπειας στον υπόλοιπο πλανήτη. Μιλάμε για τον περήφανο κουρδικό λαό που μάχεται εναντίον των τζιχαντιστών στην πόλη Κομπάνι για να υπερασπιστεί τη ζωή του και μόνο αυτή. Ανεξάρτητα απο την έκβαση του πολέμου, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι μιλάμε για ένα θαύμα:

Αν οι Κούρδοι κερδίσουν θα πάρουν τα εύσημα απο τους κάθε λογής καλογυαλισμένους γραβατάκηδες σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αυστραλία, θα γίνουν αφιέρωμα στα παγκόσμια τηλεοπτικά κανάλια από τις δημοσιογραφικές πουτάνες, θα αναγνωριστεί η σωτήρια πράξη τους από τις δημοκρατικές κυβερνήσεις και τέλος. Θα συνεχίσουν να μην έχουν κράτος, να μην έχουν γεωγραφικά σύνορα και να μην ξέρουν κυριολεκτικά τι θα τους ξημερώσει αύριο.

Αν όμως χάσουν θα πεθάνουν όλοι με φρικτό τρόπο και οι πιο τυχεροί θα ζήσουν για να γίνουν σεξουαλικοί σκλάβοι των πανηλιθίων οπαδών του Μωάμεθ που θεωρούν ότι οι πάντες πρέπει να ασπαστούν το Ισλάμ στο 2014 για ένα καλύτερο μέλλον. Ο κουρδικός λαός παλεύει για την ύπαρξη του ενάντια σε όλους. Οι τούρκοι γείτονες τους περιμένουν το νικητή για να χαράξουν πολιτική και βρίσκουν την ιδανική ευκαιρία για να τους βομβαρδίσουν, οι ευρωπαίοι και τα τσιράκια τους, δηλαδή οι έλληνες, ξύνουν τα φρύδια τους στον καναπέ, οι βαλκάνιοι έχουν ξεκινήσει τον διαγωνισμού εθνικισμού με έπαθλο την ισόβια εξαθλίωση, ενώ οι αμερικάνοι και οι ρώσοι συμφωνούνε ότι πρέπει να αναλάβουν δράση "σε κάποια φάση".

Ο αδάμαστος κουρδικός λαός όμως συνεχίζει να πολεμάει με τρομερή αυταπάρνηση. Πολεμάει κάθε ώρα και κάθε μέρα εναντίον ενός πιο οργανωμένου και πιο εξοπλισμένου στρατού. Οι ικανότητες τον Κούρδων στον ανταρτοπόλεμο είναι εκπληκτικές. Δεν τους νοιάζει το χρηματιστήριο, οι αγορές, οι τράπεζες, τα μνημόνια, τα ομόλογα, τα άλογα και τα παράλογα. Σε περίπτωση νίκης δεν θα αλλάξει τίποτα στη ζωή τους, σε περίπτωση ήττας θα κρεμαστούν και θα χάσουν τα κεφάλια τους. Είναι μία όαση ελπίδας σε αυτή την κωλοεποχή που ζούμε και ταυτόχρονα είναι μία έμπρακτη απόδειξη οτι η λέξη Κούρδος συμπίπτει με την περσική λέξη Κιούρτ, που σημαίνει ήρωας.

Το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε μέσα απο την καρδιά μας καλή επιτυχία στους Κούρδους και στον τίμιο αγώνα τους.




Πηγή Imf fu©k off

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]