Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παράξενη τουρκική δραστηριότητα στον ποταμό Έβρο

"Λαθρομετανάστες" μιλούσαν στο "τριψήφιο" με την τουρκική στρατοχωροφυλακή, η οποία έσπευσε να τους γλιτώσει

Μία πολύ παράξενη επιχείρηση διάσωσης λαθρομεταναστών, που κινδύνεψαν στον ποταμό Έβρο, έγινε από μονάδα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής. Και αυτή ακριβώς η ιστορία ήρθε για να επιβεβαιώσει όλους εκείνους που επί πολλά χρόνια ισχυρίζονται ότι η είσοδος των λαθρομεταναστών από τον Έβρο αποτελεί την «βιτρίνα» συντονισμένων επιχειρήσεων λαθραίας εισόδου στην Ελλάδα, από ειδικές τουρκικές ομάδες είτε των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών είτε ειδικών επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού, οι οποίες εισέρχονται εντός του Ελληνικού εδάφους και κινούνται προς οικισμούς (κυρίως της ορεινής Ροδόπης ή και της ευρύτερης περιοχής Αρριανών και Σαππών του Ν. Ροδόπης) όπου και φιλοξενούνται.

Έχει καταγραφεί και αποκαλυφθεί στο παρελθόν μετακίνηση στρατιωτικού οπλισμού προς την Ελληνική Θράκη, όπου υπάρχουν σαφείς υπόνοιες για την ύπαρξη και εκπαίδευση (από τούρκους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς ειδικών επιχειρήσεων) παραστρατιωτικών ομάδων. Έχουν υπάρξει πληροφορίες για πυροβολισμούς πολεμικών όπλων και έχει καταγραφεί και η κίνηση ομάδων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, οι οποίες εμφανίστηκαν συνοδεία μεταφραστή και στις πρωτεύουσες των νομών Ξάνθης και Ροδόπης.

Σύμφωνα με έγκυρο δημοσίευμα, την τελευταία στιγμή διασώθηκαν 13 Σύροι λαθρομετανάστες από δυνάμεις της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής, όταν η φουσκωτή λέμβος στην οποία επέβαιναν για να διασχίσουν τον ποταμό Έβρο, και να περάσουν στην Ελλάδα, κόλλησε σε θάμνους του ποταμού.
Όταν διαπίστωσαν ότι η λέμβος τρύπησε και άρχισε και γεμίζει νερά απευθύνθηκαν για βοήθεια με κινητό στον τριψήφιο αριθμό της γραμμής της Στρατοχωροφυλακής του Ουζούνκιοπρου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας Aksam στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα άντρες της Στρατοχωροφυλακής, μαζί με ομάδες διάσωσης, οι οποίοι εντόπισαν το ακριβές σημείο, που βρίσκονταν οι λαθρομετανάστες, με τη βοήθεια του σήματος του κινητού.

Αυτό που δεν μας λέει η τουρκική εφημερίδα είναι πως πέρασαν από τα φυλάκιά της - και τα φυλάκια του Τουρκικού Στρατού - οι λαθρομετανάστες. Επίσης πως είχαν μαζί τους τον τριψήφιο αριθμό της τοπικής Στρατοχωροφυλακής.

Σαν να έπαιρναν τους ''συνεργάτες'' τους ήταν...

Το πρόσφατο περιστατικό στον ποταμό Έβρο, αποτελεί άραγε μία «άτυχη» στιγμή σε μία επιχείρηση παράνομης εισόδου μίας τέτοιας ειδικής ομάδας ή επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου από την τουρκική πλευρά, η οποία πιθανόν να επιθυμεί την αύξηση της έντασης στην ελληνοτουρκική μεθόριο και επί του ποταμού Έβρου;

Γεωργίου Μιχαήλ
Πηγή «Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!»


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]