Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προβοκάτσιες ο Ερντογάν, σκευωρίες ο Σαμαράς

Τελικά, το Αιγαίο μπορεί να χωρίζει δύο λαούς, αλλά ενώνει σάπιους και επικίνδυνους πολιτικούς. Κι αυτό το συμπέρασμα εξάγεται πανεύκολα μετά την προβοκάτσια εις βάρος της Συρίας που συζητούσε ο Ερντογάν με τους έμπιστούς του για να ξεκινήσει έναν πόλεμο και να κερδίσει τις τουρκικές εκλογές και την αποκάλυψη της προβοκάτσιας του Σαμαρά απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τις προφυλακίσεις των μελών της, για να κλέψει ψήφους και να σταθεροποιηθεί – ισχυροποιηθεί απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Βρώμα και δυσωδία. Άνθρωποι επικίνδυνοι για όσους βρίσκονται γύρω τους τις χώρες που κυβερνούν, αλλά και την ίδια την Δημοκρατία.
Άνθρωποι χωρίς φραγμούς που είναι ικανοί για όλα, προκειμένου να εξασφαλίσουν την λάθρα παραμονή τους στην εξουσία που βιάζουν καθημερινά.

Βίοι παράλληλοι; Η ιστορία θα το δείξει. Πάντως, το σίγουρο είναι πως τόσο ο Ερντογάν όσο και ο Σαμαράς πολύ σύντομα θα εύχονται να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποφύγουν την οργή των πολιτών.

Κι αυτό, επειδή «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»… (αν και στην περίπτωση Ερντογάν έχει υπάρξει μία καθυστέρηση). Και ο Σαμαράς θα ανοίξει την πόρτα της κόλασης για όλο το σάπιο, το διεφθαρμένο και το προδοτικό πολιτικό σύστημα που κατέκλεψε, που ξεπούλησε και που πρόδωσε μία ολόκληρη χώρα.

Αναγνώστης


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]