Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

9 βίντεο που καίνε τον Σαμαρά, έχει η Χρυσή Αυγή

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Χρυσή Αυγή φέρεται να έχει στην κατοχή της 9 βίντεο με καυτές συνομιλίες και όλες αφορούν το παρασκήνιο των διώξεων της Χρυσής Αυγής και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα.

Τα υπόλοιπα βίντεο με τις συνομιλίες αναμένεται να αναρτώνται σταδιακά από αύριο.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται ο σάλος που έχει ξεσπάσει με την δημοσιοποίηση του πρώτου βίντεο στο οποίο συνομιλεί ο γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Στο βίντεο αυτό ο γραμματέας της κυβέρνησης αποκαλύπτει με ποιον τρόπο ελήφθησαν οι αποφάσεις μέσα στην κυβέρνηση για τις διώξεις της Χρυσής Αυγής και αφήνει έκθετη την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τους δικαστές.

Ο γιός του Μπαλτάκου επιτέθηκε σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βουλή όπου σημειώθηκε ένα άγριο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον γιο του Μπαλτάκου.

Πληροφορίες λένε ότι πήγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλής έβρισε τους βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος στη συνέχεια τους χτύπησε.

Ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος φέρεται να ανέβηκε στα γραφεία της ΧΑ ουρλιάζοντας «μου@@@α, τι κάνατε» στη συνέχεια κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, έριξε στον Κ. Αρβανίτη σφαλιάρα και έφυγε βρίζοντας… Ακόμη γρονθοκόπησε τον Νίκο Κούζηλο.

Αναγνώστης


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]