Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ας είναι μία ευλογημένη χρονιά...

Χρόνια Πολλά, με υγεία, δύναμη και ενότητα.
Ετούτος ο νέος χρόνος ας είναι εκείνος που θα οριστεί σαν χρονιά αποκατάστασης και επαναφοράς στα αυτονόητα, στη λογική και στην ανθρωπιά.

Μέσα από όλα όσα μέχρι σήμερα ζήσαμε, ας κρατήσουμε στη μνήμη μας εκείνα και εκείνους που μας κατέστρεψαν και αφού θυμηθούμε πως είμαστε Έλληνες ας πράξουμε τα… δέοντα.

Στις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα ξαναζήσουμε επιθέσεις που θέλουν να μας τρομάξουν, να μας λυγίσουν, να μας χωρίσουν, να μας κάνουν να ξεχάσουμε την πίστη μας, για να προσκυνήσουμε τους υπηρέτες του μαμωνά και να πουλήσουμε τα ιδανικά και την ψυχή μας στους δαίμονες που θέλουν να κυριαρχήσουν στη ζωή μας και να ορίσουν το πνεύμα μας.

Αυτή η νέα χρονιά ας κλείσει τον κύκλο του πόνου και της καταστροφής και ας είναι η χρονιά που θα λάμψει η αλήθεια, θα επέλθει δικαιοσύνη και θα σηματοδοτήσει την Ανάσταση της πατρίδας, μέσα από τη δική μας αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα.

Σε αυτή τη χρονιά θα βιώσουμε την περαιτέρω κατάπτωση του πολιτικού συστήματος, θα γίνουμε μάρτυρες της περαιτέρω διαστρέβλωσης - κακοποίησης του πολιτεύματος και να κληθούμε να πληρώσουμε επώδυνες αποφάσεις εξαιτίας της εθελοδουλείας, της ανικανότητας και της επικινδυνότητας των πλέον ακατάλληλων να διαχειριστούν τα προβλήματα της χώρας υπέρ των συμφερόντων των πολιτών. Δυστυχώς, θα γίνουμε μάρτυρες περισσότερων δεινών και θα διαπιστώσουμε την έμπρακτη αδιαφορία των πολιτικών για το ίδιο το Σύνταγμα, το οποίο μεταβάλλεται σε κουρελόχαρτο και θα γίνει ελαστικό αντικείμενο διαχείρισης της εξουσίας υπέρ συμφερόντων τρίτων...

Καλή χρονιά και καλή λευτεριά αδέρφια…
Κρατηθείτε γερά, χέρι με χέρι, γιατί τα μεγάλα χτυπήματα τώρα θα δοθούν...

Ότι είναι να γίνει, ας γίνει γρήγορα, για να τελειώσει αυτή η νύχτα και να βγούμε στο φως της επόμενης ημέρας, που θα μας ξανάβρει ελεύθερους να ορίζουμε την ζωή και την πατρίδα μας…

Κωνσταντίνος



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Χρονια πολλα και καλη χρονια...ας ελπιζουμε σε οτι καλυτερο για την πατριδα μας...και σε ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Χρονιά! με υγεία και καλή λευτεριά στη πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη κι ευλογημενη Χρονια Κωνσταντινε και περισσοτερο Χριστο στα σπιτια μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]