Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί δεν θέλουμε τζαμί, με απλά λόγια

Το τζαμί δεν πρέπει να γίνει, μας είναι αδιάφορο το τι κάνουν στο Βέλγιο η στην Γαλλία. Εμείς δεν φέραμε μερικές χιλιάδες Harkis από τις αποικίες που δεν είχαμε ποτέ, δεν έχουμε κανένα σύμπλεγμα με  αποικιοκρατία και αιματηρή καταστολή, κομμένα χέρια στο Κονγκό και βασανιστήρια στην Casbah – και εκεί που υπάρχουν Έλληνες Μουσουλμάνοι πολίτες υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές.

Για την Αθήνα δεν προβλέπει κάτι η συνθήκη της Λωζάνης. 
Δεν υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα στην Αθήνα, υπάρχουν μουσουλμάνοι που με δική τους επιλογή ευρίσκονται εδώ. 
Εάν η έλλειψη τζαμιού τους είναι αβάσταχτη, λυπούμεθα, να τους κάνομε τα έξοδα επαναπατρισμού! 
Η πρωτεύουσα έχει άλλες, πολύ πιο επείγουσες ανάγκες Ελλήνων πολιτών να αντιμετωπίσει.

parsifal

Σχόλιο ιστολογίου: Ακόμη, όμως, και στην περίπτωση που η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες κάνουν μια αδιανόητη υπέρβαση και αποδεχθούν το χτίσιμο τζαμιού στην Αθήνα, μπορεί κάποιος από τους "ανθρωπιστές" να απαντήσει στο ποιά θα είναι η αντίδραση της επίσημης πολιτείας εάν διαπιστωθεί (που είναι βέβαιο πως θα διαπιστωθεί) παράνομη δραστηριότητα στο εσωτερικό του η οποία θα θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ζωή των Ελλήνων πολιτών (μη μουσουλμάνων);
Τότε, θα αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση το γκρέμισμα του τζαμιού;
Ή μήπως θα προτιμήσει να συνεχιστεί το καθεστώς ανασφάλειας και ύψιστου κινδύνου για την ζωή των πολιτών της χώρας, προκειμένου να μην στοχοποιηθεί η Ελλάδα από τρομοκρατικές οργανώσεις τζιχαντιστών και ομάδων της αλ Κάιντα;
Εύκολα χτίζεται ένα τζαμί. Ίσως και ανέξοδα, εάν κάποιες ισλαμικές χώρες αναλάβουν τα έξοδα ανέγερσής του (ήδη έχουν γίνει σχετικές προτάσεις από αραβικές χώρες αλλά και από την Τουρκία). Όμως, εμείς δεν πρέπει να σκεφτούμε γιατί επιμένουν η Τουρκία και οι αραβικές χώρες στην ανέγερση αυτού του τζαμιού; 
Δεν μπορούμε (ή μήπως δεν πρέπει) να αναλογιστούμε τι σκοπούς θα εξυπηρετήσει ένα τζαμί στην Αθήνα και ποιοί στοχεύουν σε τι μέσω ενός ισλαμικού τεμένους στην πόλη των Αθηνών; 
Από τη στιγμή που το ισλάμ εκφράζεται πολιτικά (σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο), τι θα μπορούσε να σηματοδοτήσει η δημιουργία ενός τζαμιού; 
Μπορεί κάποιος "ανθρωπιστής" να μας εξηγήσει επακριβώς και χωρίς ιδεοληπτικά ψήγματα τους κινδύνους που ενέχονται μέσα από την ανέγερση ενός τζαμιού στην Αθήνα;

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εμείς δεν θελουμε τζαμί στην χώρα, επειδή έτσι νομιμοποιείται και επιβραβεύεται τελικά μια παράνομη πράξη (αυθαίρετη είσοδος στην χώρα).
    Η μια αυθαιρεσία φέρνει την άλλη και δεν έχει τέλος αυτή η πορεία, πάρεξ τον εξωστρακισμό των νομίμων κατοίκων της χώρας.
    Στην εποχή της επισημοποιημένης θρησκευτικής αμφισβήτησης και της προωθούμενης αθείας, είναι απολύτως υποκριτικό να προάγεται η "προστασία" του επιδεικτικού δικαιώματος των θρησκευτικών συναισθημάτων.
    Η σαλαμοποίηση των προβλημάτων που σωρεύθηκαν τα τελευταία χρόνια, έτσι ώστε να παρουσιάζονται προς επίλυση ένα προς ένα, εάν αθροισθούν και υπολογισθούν ταυτόχρονα, δεν υπολείπονται σε τίποτε από μια σύγχρονη κατάκτηση με πρωτοφανείς για την περιοχή ιστορικές επιπτώσεις.
    Πουθενά στον βαλκανικό χώρο δεν συμβαίνουν αυτά που γίνονται εδώ.
    Καμμία, οικονομική έστω, λογική δεν δικαιολογεί την συγκατοίκηση με τόσο διαφορετικούς από κάθε άποψη ανθρώπους.
    Η "δημοσιουπαλληλοποίηση" και η εισπρακτική νοοτροπία των σύγχρονων Ελλήνων, τους έχει περιορίσει μέσα στο σπίτι τους, στην "πολυεθνική" τσάρκα τους έξω από αυτό και στην σχέση τους με τα ΑΤΜ, όλα σε ένα, τουρισμός εντός των τειχών!
    Καμμία επαφή με την σχέση που πρέπει να έχουν με την γή που τους τρέφει (και την προστασία της).
    Αυτή η γή, που είναι εκτός από τροφός και μεγάλης οικονομικής αξίας, περνάει σιγά σιγά σε ξένα λίγα πλούσια και πολλά πτωχά χέρια.
    Όταν θα ξυπνήσουν οι αδιάφοροι Έλληνες από το κακό όνειρο, τότε θα βρεθούν στον πραγματικό αλλοτριωτικό εφιάλτη... ίσως και όχι για τους βρασμένους "βατράχους", που φαίνεται τελικά πως είναι περισσότεροι από τους μή χάπτοντες ευχάριστα μύγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΦΑΞΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ_ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=qQ5R2hHhnWo&feature=c4-overview&list=UUG0b3tHw7ThVOz3fwKjTAcw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]