Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συγγνώμη κύριε... Ποιός είστε;

Τίτλος και ρεφραίν εμβληματικού "σκυλοτράγουδου" της κας Στανίση, την χρυσή εποχή της πράσινης ΠαΣοΚικής "πολιτιστικής ανάπτυξης"!
Το ρεφραινάκι λοιπόν αυτό πέρασε και στην κοινή καθομιλουμένη, σαν ατάκα απαξιωτική και ειρωνική προς αυτόν στον οποίο απευθυνότανε: Συγγνώμη κύριε; Ποιός είστε;

Την ατάκα αυτή απευθύνει σήμερα και ο ελληνικός λαός προς τον παντελώς ανίκανο και ελάχιστο κύριο "πρωθυπουργό":

Ποιός είστε κύριε, που μας κατσικωθήκατε στην πλάτη, αποφασίζοντας και διατάζοντας... 

Ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει,  Ποιός θα πτωχεύσει και ποιός θα πάει φυλακή,  Ποιός θα ζεσταθεί και ποιός θα ψοφήσει απ' το κρύο, Ποιός θα σπουδάσει και ποιός όχι, Ποιός είναι μονόδρομος και ποιός περίδρομος (απ' αυτόν που φάγατε όλοι κι αποκτηνωθήκατε!),
Ποιός θα δουλέψει και ποιός θα ρημάξει άνεργος;
Ο ελληνικός λαός σας διόρισε εκεί κύριε, όχι ως δήμιο, αλλά σαν υπηρέτη του για να εφαρμόσετε τα ψεύδη που του φτύσατε κατάμουτρα την προεκλογική περίοδο!
 
Δεν σας διόρισε ως δικτατορίσκο της κακιάς ώρας να παίρνετε αποφάσεις ενάντια στην θέλησή του και στο συμφέρον του, κύριε!
 
Ούτε σας έδωσε εντολή, κύριε,  ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ το πιό ανήθικο και διαβρωμένο κομμάτι του πολιτικού σκηνικού που ακούει στο όνομα ΠαΣοΚ!
 
Ούτε να ορίσετε τιμητές της δημόσιας και κοινωνικής ζωής τους κάθε λογής Περδεντέρηδες και λοιπούς τσόγλανους! Κύριε!
   
Γι αυτό, κύριε, μας είστε άχρηστος και επιζήμιος. Αυτό είστε!

Ξεκαβαλήστε λοιπόν απ' τον σβέρκο μας, πάρτε μαζί σας και τον υπόλοιπο θίασο σκιών,  που παριστάνουν την κυβέρνηση, μην ξεχάσετε και τον ημιπαράφρονα συνεταίρο σας μαζί με τα απολειφάδια του σοσιαλισμού made in Greece, και αμέτε στο... καλό!
Όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα για μας (σίγουρα), αλλά και τόσο καλύτερα για σας (σιγουρότερα)!
Άντε, γιατί οι τοίχοι στο σπίτι σας έχουν μείνει ορφανοί από κοίταγμα!...

Υ.Γ.  Το "κύριε" στο κείμενο χρησιμοποιείται με όλη την σιχαμερή ειρωνεία που μπορεί να εκφέρει ο ελληνικός λαός προς το πρόσωπό σας. Κύριε!
Επίσης κοιτάζοντας την φωτογραφία, σας πάει το κάγκελο!...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]