Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανήθικη επίθεση της κυβέρνησης στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας!

  • Ψάχνουν για «σταγονίδια» για να κρύψουν το «ποτάμι» του κυβερνητικού φασισμού
  • Παγκόσμια πρωτοτυπία η επίθεση της κυβέρνησης στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας
Φοβούνται και την σκιά τους όλοι εκείνοι που καταπάτησαν με σχέδιο και κατ’ επανάληψη το Σύνταγμα και που λειτούργησαν αποκλειστικά προς την κατεύθυνση εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων και εις βάρος της χώρας.

H έρευνα για "σταγονίδια φασισμού" στις Δυνάμεις Άμυνας και Ασφάλειας της χώρας, δεν είναι μόνο υποκριτική, αλλά στιγματίζει επικίνδυνα τον θεσμικό τους ρόλο και προδιαθέτει την ύπαρξή τους ως μη συνταγματική και ως πιθανή αιτία ανατροπής του πολιτεύματος.
Είναι τουλάχιστον ανήθικο εκ μέρους της κυβέρνησης Σαμαρά, να επιτρέπει να διαρρέονται έλεγχοι για τις πολιτικές επιλογές (που έντεχνα δημιουργούν αμφιβολίες επί του εθνικού φρονήματος) εκείνων που είναι εξαναγκασμένοι λόγω θέσεως να μην μπορούν να αμυνθούν και να απαντήσουν, παρά μόνο μέσα από διαύλους που θα δημοσιοποιηθούν μετά από μερικές δεκαετίες…
Δυστυχώς, αυτή είναι η σκληρή αλήθεια που θέλουν κάποιοι επιτήδειοι να επιβάλουν. Δηλαδή, η μερική ή πλήρης αποδόμηση εκείνων ακριβώς των θεσμικών εργαλείων που αυτόβουλα η κυβέρνηση σπιλώνει και αποπειράται να στιγματίσει ως φασίστες.

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;
Ποιά σκοπιμότητα υπάρχει πίσω από αυτή την κυβερνητική επιλογή;
Τι φοβούνται οι εθελόδουλοι ελληνόφωνοι που αποτελούν την κυβέρνηση της Ελλάδας αλλά όχι την κυβέρνηση των Ελλήνων;

Μήπως για να δαιμονοποιήσουν και να ενοχοποιήσουν μία πιθανή (για τους κρατούντες) σύμπλευση των δυνάμεων αυτών με τον λαό, η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει όπως στην Αίγυπτο;
Μήπως για να αιτιολογήσουν με αυτόν τον τρόπο την κυβερνητική οικονομική επίθεση και στραγγαλισμό των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων;
Μήπως για να αιτιολογήσουν την διάλυση της άμυνας της χώρας με υπαιτιότητα αποκλειστικά του "συνταγματικού τόξου";
Μήπως για να αποκτήσουν ψευδή προεκλογικά συνθήματα του τύπου "ή εμείς ή τα τανκς"; 

Ο φασισμός δεν είναι μονοπρόσωπος και συνήθως κρύβεται επιμελέστατα μέσα στην εξουσία και στους πρεζάκηδες της εξουσιομανίας που την αποτελούν. Αν δεν μπορούν οι "ταγοί" να υποστηρίξουν με έντιμες και διαφανείς πολιτικές πράξεις την δημοκρατική τους "όψη", ας παραιτηθούν δηλώνοντας ανίκανοι να υπερασπιστούν την Δημοκρατία και την χώρα.
Οτιδήποτε άλλο είναι απολύτως αντίθετο στην ουσία της λειτουργίας ενός ευνομούμενου δημοκρατικού και χαρακτηρίζεται ως ΧΟΥΝΤΑ.

Γιατί, πρέπει να το αποδεχθούμε και να ομολογήσουμε επιτέλους, ότι στη χώρα μας έχουμε μία χούντα πολιτικών και τραπεζιτών που επέβαλλαν ξένες δυνάμεις, οι οποίες τοποθέτησαν τους δικούς τους ανθρώπους ως κατοχικούς κυβερνήτες για να διοικούν από μακριά και μέσα από εντολές που τους δίνουν, αδιαφορώντας για την χώρα και τον λαό.
Τόσο απλό, τόσο φρικιαστικό, τόσο εξωφρενικά παράνομο, τόσο εγκληματικό και επικίνδυνο για το σύνολο των συμφερόντων της χώρας που αποδομείται έντεχνα και εκτίθεται σε πλείστους όσους κινδύνους...!
Και όμως κανείς δεν θέλει να το δει ή κανείς δεν θέλει να δει το πραγματικό μέγεθος της παρανομίας και του εθνικού κινδύνου στο σύνολό του.

Αυτή η κυβέρνηση, αυτό το εκτρωματικό πολιτικό σύστημα, είναι επικίνδυνο για την ίδια τη χώρα. Και οι πολίτες το ξέρουν πλέον πολύ καλά αυτό και αγωνιούν μέχρις ότου αναδυθεί εκείνη η πολιτική δύναμη που θα τους εκφράζει, που θα τους προστατεύει, που θα γίνει η ασπίδα των συμφερόντων και των δικαίων της πατρίδας και του Ελληνισμού.
Κάποιοι εφευρίσκουν σταγονίδια προκειμένου να εξαφανίσουν το ποτάμι του υπάρχοντος και κυβερνώντος φασισμού. Και δεν διστάζουν σε αυτή τους την απόπειρα να επιτεθούν στους συνταγματικά κατοχυρωμένους και εντεταλμένους θεσμικούς φορείς που είναι επιφορτισμένοι με την Άμυνα και την Ασφάλεια της χώρας. Μόνο, που με την μέθοδο αυτή σκάβουν τον λάκκο μέσα στον οποίο θα βρεθούν οι ίδιοι…, αφού με τις ενέργειές τους επιβεβαιώνουν όσους από καιρό φωνάζουν πως «ο εχθρός είναι εντός των πυλών»…



Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο, ως ένδειξη σεβασμού προς τον γράφοντα, αλλά και ως αναγνώριση, έστω και δια της αντιγραφής, πως γινόμαστε καλύτεροι...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. youtube.com/watch?v=061fD3vmLno

    πολιτικά βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για το θάρρος σου να ονομάσεις τους φασίστες που δήθεν κόπτονται για τη Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ λέω μπας και τους έκαναν στο φροντιστήριο Μπίλντερμπεργκ το ίδιο μάθημα που έκαναν στον Ερντογάν. Παγκοσμιοποιημένα πράματα και παστρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζουν οτι θα σταματήσουν τα γεγονότα η οτι θα τα ελέγξουν κατα το δοκουν .
    Εκεί που τους ¨ σπουδασαν¨ όμως τους έκρυψαν οτι ....και ένας Ελληνας να μείνει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]