Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πόσο εύκολα ένας λαθρομετανάστης μπορεί να γίνει κατάσκοπος;

Αν με 500-1500 Ευρώ έγινε κατάσκοπος ο Γερμανός, με πόσα θα γίνουν οι λαθρομετανάστες;

Η Ελλάδα της χαζο-αριστερής ελαφρότητας, την οποία βέβαια ελαφρότητα έχει ασπαστεί και μεγάλο μέρος της κομπλεξικής ετεροπροσδιοριζόμενης δεξιάς, των Παυλόπουλου Πιπιλής κτλ, πρέπει να αναθεωρήσει όλες τις μέχρι τώρα απόψεις της γύρω από το μεταναστευτικό, την ανάπτυξη σε σχέση με τον Τουρισμό και την ασφάλεια της.

Αν με 500 -1500 Ευρώ ένας ώριμος συνταξιούχους Γερμανός γίνεται κατάσκοπος υπέρ της Τουρκίας, τότε ας αναλογιστούμε πόσους 20άρηδες – 25άρηδες νέους άνεργους λαθρομετανάστες μπορούν να στρατολογήσουν οι Τούρκοι με μόνο 200 Ευρώ τον μήνα.

Επίσης, αυτό το χωρίς όρια μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης, πρέπει να αναθεωρηθεί.

Και αυτοί οι περιορισμένου αναπτυξιακού βεληνεκούς τουρκογλίφτες δήμαρχοι και όχι μόνο, οι οποίοι είναι σχεδόν έτοιμοι να κατεβάσουν τα παντελόνια τους στην προσπάθεια τους να προσελκύσουν Τούρκους επενδυτές και μουσαφιρέους, ας αναλογιστούν ότι εκτός από τα 30 εκατομμύρια γνήσιων Τούρκων, υπάρχουν άλλα πολλά περισσότερα δισεκατομμύρια μη Τούρκων αν τον κόσμο, από τα οποία μπορούν αν είναι άξιοι να πάρουν και τουρισμό και επενδυτές.

Στα ανατολικά νησιά του Αιγαίου θα έπρεπε να υπάρχει αυστηρός έλεγχος στην πληθυσμιακή σύνθεση αλλά και στους επισκέπτες. Και δυστυχώς, δεν υπάρχει...

Αυτοί που νομίζουν ότι οι πόλεμοι και οι αλλαγές συνόρων δεν έχουν θέση στην εποχή μας, αν οι ίδιοι δεν είναι δειλοί και κρύβουν την δειλία τους δηλώνοντας φιλειρηνιστές, είναι σίγουρα βλάκες.
Πράκτορες δεν μπορούν να είναι, γιατί βλάκες και δειλούς δεν θα εμπιστευόταν οι Τούρκοι (δεν ξέρω αν το κάνουν οι δικοί μας).

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]